Inlägg från: Subklavia |Visa alla inlägg
  • Subklavia

    våran väg genom och efter ett ma/mf

    LinduzZ skrev 2009-10-09 15:59:22 följande:
    Jag funderar på att testa i helgen men känns som om det är onödigt, men det återstår att se.vill ju inget annat än att vara gravid så jag vet inte vad jag ska göra för att lyckas....håller tummarna för dig mednär hade du tänkt testa?
    Jag vet inte när jag ska testa! Vågar inte...vill ej se den negativa stickan, då får hellre mensen komma. Kommer nog vänte tills efter BIM iallafall.

    Imorgon ska jag på 83 års kallas till min kära mormor. Sak bli kul och träffa alla nära och kära.
  • Subklavia
    mithrandil skrev 2009-10-09 19:34:11 följande:
    En fråga, ni som känner av äl. Hur länge brukar man ha ont av äl?Har haft som mensvärk hela kvällen och jag vet ju att ägget släppte i onsdags.Brukar ni ha ont i flera dagar? Jävla skit i sådana fall.. vill inte känna av min äl längre. varför kom det helt plötsligt?
    Jag har haft känningar hela tiden efter äl. Värken kommer och går!
  • Subklavia
    mithrandil skrev 2009-10-09 19:44:36 följande:
    Irriterande! Alla har pratat om äl-värk hit och dit men jag har ju aldrig känt av äl så jag har mest tyckt de pratat strunt. Men älvärken är ju värre än mensvärk. Hoppas bara den är tillfällig och att jag inte kommer känna av den mer sen.Fast i ditt fall kanske det är positivt? Bara 3 dagar kvar nu. Fast nästan 2 eftersom det inte är många dagar kvar på dygnet. Man kan ju alltid hoppas.Håller tummarna för er båda!
    Hade du inte känningar alls de gånger du har blivit gravid?
  • Subklavia
    afrodite skrev 2009-10-11 11:24:10 följande:
    Jag hänger på här med...jag fick missfall bekräftat för 2 veckor sedan, men har fått en tablett så att missfallet satte i gång i går...
    Beklagar ditt ma.
    Välkommen hit!

    Jag tror också att min mens är pg. Har fått mer ont i magen inatt och har ingan flytningar längre..är helt torr. Åhhh känns jätte jobbigt nu.
  • Subklavia

    Röd ros skrev 2009-10-11 12:57:45 följande:


    Ni har väl bim i morgon tjejer? Har ni testat nåt?
    Jag testade precis, och det var negatvit!
    Usch nu känns allt bara jätte jobbigt
  • Subklavia
    mithrandil skrev 2009-10-11 19:39:09 följande:
    Välkommen hit.Beklagar verkligen ditt mf!LinduzZ och surikaten: Åh nej! Hoppas verkligen ni har fel!Innan tanten kommit så är inte hoppet ute för att man testar negativt!Här bara springer dagarna iväg. Hoppas det fortsätter lika snabbt som hittills.Snart en vecka avklarad. Förra gången gick det så jädrans långsamt. Fast nu tänker jag inte så mycket på det så det är säkert därför. Fortfarande ont i magen dock. hopplöst. Kanske dags att försöka ta nån värktablett eller så så man slipper gå och ha ont hela tiden. Vill helst undvika men är det lika jäkligt imorn så får det nog bli iaf. Är hemma i gbg igen. Så otroligt skönt.Varje gång jag kommer hem undrar jag vad jag egentligen gör i halmstad. Men sambon har ju jobb och så så man får stå ut.
    Ja det känns lite tråkigt nu, men den har ju inte dykt upp än.

    Jobbigt att du har så ont i magen. Om du tänkter ta smärtstillande så ta inte Ibumetin, Ipren mm, det är inte bra att ta om man är gravid, men det kanske du redan vet
  • Subklavia
    mithrandil skrev 2009-10-11 19:57:42 följande:
    Haha.. yes, det vet jag. Men tack så jättemycket ändå! Bra med råd för rätt vad det är så få rman veta något man inte vetat sen innan!Äter ingenting förutom panodil. Eftersom ibuprofen inte bara kan skada fostret utan även göra så man får svårare att bli gravid. Helst undviker jag tabletter helt. Styrkekramar!!
    Det hemska är att de inte visste det på kk. Jag hade ganska mycket växvärk i magen när jag var gravid. Ringde till kk för jag var orolig, och ssk sa att det var helt normalt och att jag kunde smärtstilla med ipren om jag ville. :-O
    Ifrågasatte detta och då sa hon att hon inte hade hört att det var farligt....jag sa till henne att hon fick ta och läsa i fass!!
  • Subklavia
    mithrandil skrev 2009-10-11 19:50:31 följande:
    Någon som känt av när ägget fäster?Innan idag kände jag att det stack till som tusan i magen. bara under en kort kort sekund och sen var allt borta. Kan det ha varit att ägget fäste?Har aldrig känt av när ägget fäst innan, men jag bara undrar. Man kan ju alltid hoppas iaf!
    Jag hade också konstiga stickningar i magen i fredags. Det varade i ett par minuter.
    men jag tror för min del att det har gått för lång tid för att det skulle vara ägget som fäste.
  • Subklavia
    LinduzZ skrev 2009-10-12 10:13:42 följande:
    god morgon tjejer.min dag började inget roligt. vaknade med värsta huvudvärken, migrän. tog lite tabletter och satte mig i bilen. kom halvägs i ca 40km/h. då fick jag stanna och kräkas. så det var bara att vända om. få tag på chefen och säga att jag inte kom idag. det var bara att lägga sig i sängen.vaknade nu men bara lite lite huvudvärk. Sambon sa till mig att jag skulle testa mig och i den lilla runta står det gravid. jag tror jag smäller av. det kan inte vara sant, det kan bara inte vara sant.
    Åhh GRATTIS vad kul!!

    Själv har jag fått spottings idag, så mensen är pg.. jaja det är väl bara att försöka ingen.
Svar på tråden våran väg genom och efter ett ma/mf