• LinduzZ

    våran väg genom och efter ett ma/mf

    Hej tjejer tänkte starta en ny tråd.

    Här samlas vi som har hafte ett mf/ma och pratar om allt, och våran väg till ett efterlängtat plus och under den nya graviditeten.

    Vi utbyter tankar och stöttar och puchar varandra

    våran presentations tråd:

    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m47588986.html


    Saga 28/8-05 ~*~ Nova 28/5-08
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-11-06 10:40
    Gammla tråden:
    www.familjeliv.se/Forum-11-238/m45781104.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-07 11:30
    Våran plus tråd:
    www.familjeliv.se/Forum-2-14/m49015289.html
  • Svar på tråden våran väg genom och efter ett ma/mf
  • LinduzZ
    Ecorelle skrev 2009-11-30 14:45:12 följande:
    Hej alla! Nu är jag hemkommen från min mamma och är helt slut. Fick en liten blödning i fredags och höll på att gå i bitar, missfall hos mamma hade ju inte varit något vidare. Men den försvann och var troligtvis ett resultat av att jag hostat så fruktansvärt i flera dagar.Hur som, var på VUL imorse och träffade en väldigt trevlig läkare. Jag vågade faktiskt inte ens titta på skärmen när hon rotade runt därinne, innan hon frågade om jag visste vad det var jag såg. Och tja, det såg ju lite märkligt ut. Som två stora svarta droppar på skärmen, där två små bebbar låg och kurade., båda med varsitt litet tickande hjärta. Så jag är lättad och väldigt glad, men lite chockad också. Jag hade inte väntat mig tvillingar igen! Men de var så söta, .Fast det känns väldigt overkligt...Nu ska jag läsa ikapp, .
    Grattis till att de såg välmående ut!!!!
    Saga 28/8-05 ~*~ Nova 28/5-08 ~*~ nr 3 bf 26/6-10
  • Carro86a

    Ecorelle: Vad härligt med två små liv i magen! Grattis! :)

    Jag längtar tills mitt VUL den 17:e dec. Den 23:e dec ska jag även till spec. mödravården.. min barnmorska som jag träffade för första gången idag var superbra och ville att jag skulle få en riktig läkarundersökning i v. 12, sedan ska jag tillbaka till bm den 28:e dec. Känns toppen!

  • Röd ros
    Carro86a skrev 2009-11-30 18:09:55 följande:
    Ecorelle: Vad härligt med två små liv i magen! Grattis! :) Jag längtar tills mitt VUL den 17:e dec. Den 23:e dec ska jag även till spec. mödravården.. min barnmorska som jag träffade för första gången idag var superbra och ville att jag skulle få en riktig läkarundersökning i v. 12, sedan ska jag tillbaka till bm den 28:e dec. Känns toppen!
    Skönt att du gillar din bm, det e såå viktigt det där...
    Stolt mamma till Tindra 6, Leah 3 BF 9 aug -10
  • Carro86a

    Röd ros skrev 2009-11-30 18:13:29 följande:


    Skönt att du gillar din bm, det e såå viktigt det där...
    Ja, absolut. Hon frågade också om det kändes konstigt att jag fick en annan barnmorska nu än sist i förra grav.. och inte gör det mig något. Den förra barnmorskan var det inget fel på, men denna känns mycket proffsigare!
  • Bjornis

    OK, men då kanske jag inte behöver hetsa. Väntar en vecka till och börjar det inte minska då så får jag kolla upp det då helt enkelt.

  • Milon

    Bjornis: Eftersom de misstänkte Mola på mig åkte jag in till sjukhuset och tog prover varje till varannan vecka. Efter fem veckor var värdena låga och skulle inte ha gett utslag på ett test.

    Ecorelle: Vilken grej! Grattis, både till ett lyckat och överraskande UL. Som en liten parentes vill jag bara säga att jag har två nära vänner som är tvillingar. Det är födda 9 juli.

  • Milon

    Måste bara säga att all positivanda som råder i tråden för tillfället har verkligen smittat av sig. Känner mig just nu glad att jag har min andra ÄL sen skrapningen och ännu gladare över att till nästa ÄL så kommer mannen att ha kommit hem igen och då kan vi börja igen på riktigt. Vi kommer nog bara ha två chanser på oss innan han ska iväg och jobba igen. Fast just nu känns det helt okej.

    Tack alla!

  • Röd ros

    God morgon..Hur går det tjejer, har ni testat? *nyfiken* Ska sitta med näsan i böckerna i dag men kommer in och kikar till er lite då och då..kramizar


    Stolt mamma till Tindra 6, Leah 3 BF 9 aug -10
  • vivana

    Tog ett test i morse och kanske kanske tyckte jag att jag kunde se ett svagt svagt sträck (med cb) så de e väl bara å prova om på torsdag i gen..
    Kollade just min kalender föraggr plusade jag en vecka efter bim så jag kanske e lite seg av mig med hormoner å sånt

  • Röd ros
    vivana skrev 2009-12-01 10:04:56 följande:
    Tog ett test i morse och kanske kanske tyckte jag att jag kunde se ett svagt svagt sträck (med cb) så de e väl bara å prova om på torsdag i gen..Kollade just min kalender föraggr plusade jag en vecka efter bim så jag kanske e lite seg av mig med hormoner å sånt
    Åh, hoppas hoppas....
    Stolt mamma till Tindra 6, Leah 3 BF 9 aug -10
Svar på tråden våran väg genom och efter ett ma/mf