Inlägg från: Amelié77 |Visa alla inlägg
  • Amelié77

    Vita hem

    Har hittat hit nu också! Hinner dock inte skriva så mycket nu, måste åka och handla. Imorgon ska jag och mamma åka till Ikea igen. Ni som har Ektorp-soffor - vad tycker ni om bekvämligheten i dem? Jag blev lite paff då jag satte mig ner i en förra gången vi var på Ikea - de är ju så himla mjuka och man sjunker ganska långt ner i dem. Är inte alls van vid såna soffor, så jag vet inte riktigt vad jag tycker om det...men vi funderar på att köpa dem. Tycker de är helt klart snyggast modell av ALLA soffor (inte bara Ikeas). Vi har varit till många dyra möbelaffärer också, men jag hittar ingen annan soffa jag gillar utseendet på.

  • Amelié77

    Igår var jag till Ikea igen. Blev en stoor beställning nu! Ektorp-sofforna, en Hagalund bäddsoffa, Liatorp soffbord och tv-bänk, Hemnes förvaringsbänk och en rottingstol som tydligen inte finns på deras hemsida. Den heter Byholma och är skitsnygg, lite gråbeige i färgen. Det fanns en kista i samma serie, och den skulle jag velat ha också. Men jag vet inte var jag ska ha den, så jag får vänta ett tag och se om jag hittar nån plats för den. Det tråkiga med resan var att jag blev ÄNNU mer sjuk, satt i en dragig buss i sammanlagt 9 h så min hosta blev mycket sämre. Äter antibiotika sen i fredags men det har inte hjälpt ännu. Har aldrig hostat så här mycket i hela mitt liv som jag hostat de här 2 senaste veckorna.

  • Amelié77

    Fluffiga - jag försökte gå in på din FL-profil, men jag är inte inbjuden. Kan du tänka dig att bjuda in mig?

  • Amelié77

    versan - jo, man börjar nog fundera lite om det kan vara DEN influensan...alla tre i familjen har samma eländiga hosta.

  • Amelié77
    versan skrev 2009-10-18 18:05:47 följande:
    Hörde av Min moster Hela hennes familj hade fått (DEN) Influensan för 2 veckor sedan. och hon sa att den startade helt plötsligt med hosta så hon höll på att storkna. hon stod i Kön till frasses då den plötsligt slog till. efter det blev dom supersjuk i en vecka & hon hostar fortfarande. Tydligen kunde det bli väldigt långdragen hosta efter att man har haft den Nya Influensan. Enligt läkaren så skall man ta Tamiflu inom 2dagar efter att man insjuknat. krya på dig.... hoppas det går över snabbt.
    Uj, låter inte kul! Ja, nån Tamiflu har vi ju inte tagit så det är väl bara att vänta att det går över av sig själv. Det blir bara så himla jobbigt på nätterna då Agnes och jag hostar hela tiden, det blir väldigt lite sömn.
  • Amelié77

    Min man heter också Anders Men han är ganska duktig på att lägga i nya soppåsar

    Jag gillar också Vintage stories men jag har inte sett dem "live" ännu, bara på bild. Måste gå till kappAhl nån dag.

    Nån som har Ektorp i färgen Svanby beige? Jag visste inte att det fanns en sån färg, så jag köpte Idemo beige och Blekinge vit, men nu undrar jag om det hade varit snyggare med ljusbeige istället för kritvit... Vad tror ni? Jag har inte sett den ljusbeige "live", jag var helt inne på att köpa den vita och mörkbeige så jag kollade inte ens på de andra färgerna då vi var på Ikea i lördags. Det var först idag som jag såg färgen Svanby beige på nätet och då började jag tveka...

  • Amelié77
    versan skrev 2009-10-19 14:35:43 följande:
    Hmmm... Får min gå kurs hos din.
    Det går säkert bra! Men min Anders har nog andra vanor som inte är så bra, så han har en hel del att lära sig också!
  • Amelié77

    Jag ska sälja en massa av våra gamla möbler, textilier och prydnadssaker då vi ska flytta till nya huset. Jag kom på en smart idé men jag vet inte om det är lagligt, så jag tänkte höra med er. Får man starta en blogg där man lägger ut foton och pris på saker man vill sälja? Sen kan man lägga en annons i tidningen med länk till bloggen så att folk hittar dit. Men får man göra en sån blogg eller...? Nån som vet?

  • Amelié77

    Jag testade att goodla på "byholma ikea" och då hittade jag rottingstolen jag köpte i lördags. Men bara på en isländsk Ikea-sida!!!
    Så här ser den i alla fall ut: www.ikea.is/products/8967
    Sen fanns det en kista också som jag inte köpte, men som jag gärna skulle vilja ha. Den finns på en...rysk sida...hmmm...eller är det nåt annat språk
    www.ikea.co.il/default.asp{C2F2CFB2-4633-43BD-A734-361D5B21D70C}&details_type=1&itemid={E2EC4FE9-26FC-4E61-B283-6FC300811FA2}

    Jag blir verkligen sur på Ikea då de inte kan uppdatera sina hemsidor!

Svar på tråden Vita hem