Inlägg från: pedagog86 |Visa alla inlägg
  • pedagog86

    Längtan efter 2010 & 2011

    hej allihopa!

    Jag hoppar med i den här tråden. Har inte varit så aktiv här på ett tag då jag har varit utomlands och haft massa annat för mig. Men nu så :)

    Jag kommer förmodligen ha äl runt 20-22 nov. Har haft STORA problem, eller har fortfarande, med min mens. Den kommer med ganska exakt 2mån mellanrum, vilket känns väldigt frustrerande. Senaste mensen var dessutom väldigt konstig. Blödde i en hel mån, fast väldigt väldigt lite.

    Har varit hos gyn och fått hjälp med det nu. Ska äta nå piller i 10dagar som gör att jag slutar blöda, slutade blöda igår, och när pillren är slut ska det ta 2dagar så kommer jag få mens igen. Efter det har jag förhoppningsvis kommit i balans enligt gyn. Hoppas på det, är så frustrerande med så lång tid mellan försöken och dessutom jättesvårt att räkna ut äl.

  • pedagog86
    3 barns mamma84 skrev 2009-10-29 19:50:41 följande:
    Det du kan göra är att ta det piller du behöver och försök ta det då ni kan..Har du kollat upp att du inte har cysta då ??Eller är du 100 på att du inte är gravid ??Välkommen Hmm jahopp 22 nov då jag fyller 25år
    Ja allting ser bra ut. De gjorde även vag.ult för att se varför jag småblödde i 1mån. men eftersom allting såg bra ut så var enda förklaringen enligt gyn att jag har oregelbunden äl. Fick göra grav.test när jag var där för blödningen kunde bero på antingen att jag är gravid eller att det var ett utdraget mf. men det var inget av det heller. så nu får jag bara vänta.

    om mensen kommer i fas efter att ha ätit de här pillren nu så skulle jag höra av mig så skulle jag få några andra piller som gör att jag får regelbunden äl. de pillren jag äter nu är tydligen inte till för att fixa till mensen utan bara för att få mig att sluta blöda. men det kunde däremot vara en knuff i rätt riktning för kroppen så jag hoppas att funkar, vill ju så gärna bli gravid innan året är slut.

    Grattis i förväg :) jag fyller år nu på sön.
  • pedagog86
    AllyZ skrev 2009-10-29 19:51:39 följande:
    Ja 8 manader! Fast beror pa hur man ser det, de forsta 6 manaderna hade jag ingen mens och min cykel har precis blivit normal. Sa vi har bara haft 2 eller 3 riktiga forsok med AL. Pedagog86: Jag vet hur det ar att ha problem med mens. Har haft samma, ibland fick jag ingen mens alls och ibland fick jag for lang mens, tre veckor som mest. Har gjort undersokningar och allt ar som det ska sa det enda det kan bero pa ar att effekt fran p-piller forstorde min cykel:( Nu verkar den kroppen hamtat sig och jag har haft 3 regelbundna cykler pa drygt 30 dagar.
    Skönt att du fått ordning på din cykel :) ja det är inte roligt när den krånglar. har också undersökts och allting ser bra ut så det är bara att invänta kroppen.
  • pedagog86

    hej tjejer!

    hur går det för er? är det någon/några som är nära äl eller bim?

    jag har inte kört med några äl-test tidigare men har köpt till den här månaden eftersom jag aldrig riktigt vet när jag har äl.

    Jag skrev ju tidigare om att jag varit hos gyn och undersökts och fick nå piller som jag skulle äta i 10dagar eftersom jag blödde i en hel månad. är inne på 6e dagen med dem nu. testade ett äl-test bara för skojs skull, eftersom om jag inte skulle ha börjat med de här pillren för 6dagar sen så skulle jag förmodligen ha äl om ca 3-5dagar från nu.

    Äl-testet jag gjorde idag gav fullt utslag och om man ska lita på det ska jag alltså ha äl inom 24-48timmar. Tror ni jag kan lita på det eller kan det vara pillren som gör så testet ger fullt utslag?

Svar på tråden Längtan efter 2010 & 2011