Inlägg från: Sedorika |Visa alla inlägg
  • Sedorika

    vaknar mitt i natten

    Hej!

    SKulle bara vilja kolla om det ar flera som vaknar mitt i natten och svart att somna om. I en veckas tid vaknar jag runt kl 3, och sen sover jag inte jatte mycket mer den natten.

    Inga konstigheter att jag ar trott pa morgonen men det kanns lite konstigt eftersom jag ALDRIG har nagra problem med min somn.

    Ar bara i v 22 sa de kanns kanske lite tidigt att kroppen borjar stalla in sig pa att vakna ofta under natterna. Eller?

  • Svar på tråden vaknar mitt i natten
  • Sedorika

    skont att hora att man inte ar ensam. Borjar bli lite frustrerande nu efter en vecka. Precis som mymlan skriver ar exakt min situation. Har en del pa jobbet nu ocks[ vilket gor att man ar ju lite orolig att det har nagat med det att gora!

  • Sedorika

    snabbmakraonen.... det later inte alls roligt. Far hoppas att mitt slutar snart. Men an sa lange ar jag iaf inte jatte trott utan relativt pigg.

    Holl mig vaken langre idag och la mig ca halv 2. Tankte att nu borde jag inte vakna runt samma tid. nej vaknade runt kl 4 istallet.
    Hopeless .

    Hoppas att det gar bra pa jobbet, vad jobbar du med?

  • Sedorika

    jag blir lite ledsen i ögat för min bebis är nog jätte lugn för jag känner inte alls av min bebis så mkt. måste koncentrera mig för att känna och det känns som att många som har gått kortare tid än jag och även ungefär samma tid känner av bebisen hela tiden.
    Vill också känna av hickningar och sparkar ;(

Svar på tråden vaknar mitt i natten