Inlägg från: Rocktroll |Visa alla inlägg
  • Rocktroll

    Vi som fick barn 09 och vill ha syskon tätt tråd 3!

    Hade helt missat att en ny tråd dykt upp :O här är mensen frånvarande denna månaden med, förra månaden var den ju hela 3 veckor sen så vågar inte hoppas på något. Iom att den strular så så kan jag ju inte pricka in ägglossningen eller nått :( men hoppas kunna fylla på gravidlistan.

    Om jag ska gå efter en 28 dagar cykel som jag egentligen borde ha är mensen 8 dagar sen men har inte testat än för har lite mensvärk.

  • Rocktroll

    bumbi 84 skrev 2009-11-13 11:41:31 följande:


    du kan ju alltid tempa. så vet du när äl inträffar lite billigare än att hålla på med massa tester. Men hoppas att du slipper en månad till
    Det va ju ganska smart har inte ens tänkt på det. Allt jag haft i åtanken var att det blir förbannat dyrt med en massa äl tester. Och Tack :) här ska det nog testas på måndag om mensen inte kommit.
  • Rocktroll

    Tess 1980 skrev 2009-11-13 16:43:48 följande:


    Hallå! Det gick tyvärr inte vägen denna gången. Har gjort två VUL och idag fick vi bekräftat att "barnet" slutat växa i v.7 och ingen hjärtaktivitet syntes förra veckan och inte idag heller. Så på tisdag har jag fått tid för skrapning då min kropp inte stöter ut barnet själv och visst fasiken är jag lite rädd och nervös för det! Ska bli nersövd och opererad lixom.... Aja ville vara berätta. Trevlig helg alla!
    Stackare :(
  • Rocktroll

    Fick för övrigt en miniblödning på några droppar för några dagar sen, kanske är nidblödning för har ingen aning om vad det hade kunnat vara annars :)

  • Rocktroll
    lerumstessan skrev 2009-11-15 00:09:42 följande:
    åh bara av att läsa era tankar så blir min längtan också större hela tiden. Min dotter är bara 5 månader och hennes 3 första var fyllda av kolikpanik så man är väl knäpp som vill ha en till men det är ju ett sådant mirakel och även om en förlossning utan smärtlindring var det mest smärtsamma jag någonsin varit med om så var det så vansinnigt häftigt att jag längtar efter att få föda igen.....är man knäpp kanske? Jaja jag har PCO och väldigt få ägglossningar på ett år så jag hoppas att graviditeten har sparkat igång kroppen lite och att jag kanske ägglossar snart!
    Vi hade också ett kolikbarn och dottern är bara 7 mån men vi längtar sååå mycket :) det är ju inte säkert att nästa barn har samma problem. Vi har dessutom en kräkbebis så hoppas på att man inte får en till, men den välkomnas glatt iaf haha :)
  • Rocktroll

    Pandoras box78 skrev 2009-11-15 12:19:52 följande:


    Nu börjar jag bli lite test-otålig... 5 dagar till BIM... Förnuftet säger ju att vi troligtvis missade denna gången men man hoppas ju in i det sista
    Här är en till otålig...har sagt att jag ska testa imorgon men om jag känner mig själv rätt blir det ikväll :P
  • Rocktroll

    Jag testade igår och inget plus här :( min cykel måste bara vara väldigt mycket längre än innan då jag är på BIM+11 nu. Bara att invänta mensen då och försöka igen efter det.

  • Rocktroll
    Gyöngyöm81 skrev 2009-11-17 10:17:20 följande:
    Du är då en av få...men det måste kännas rätt skönt att slippa stressa runt sen, det blir ju mer o mer folk också i affärerna, så det blir mindre o mindre roligt att inhandla allt. Du gjorde rätt alltså, jag önskar att vi fick allt inköpt innan 20 dec! Då blir jag ganska nöjd hehe
    Åt mor och farföräldrar blev det lätt iår :) fotokalenderar och inramade foton då det är fotografering på öppna förskolan på torsdag. Så nu är det kurering på hög nivå här för Vilda har dragit på sig en megaförkylning och vill inte missa fotograferingen.
  • Rocktroll
    klo skrev 2009-11-17 10:59:39 följande:
    Haha, visst är det kanon med foton när man har barn? Alltid bästa presenten till mormor/morfar/farmor/farfar. Vi kommer nog köra på fotoböcker till allihop. ;)
    Det är perfekt...nu får dom sånt resten av livet haha :D
Svar på tråden Vi som fick barn 09 och vill ha syskon tätt tråd 3!