• CA81

    Någon som väntar barn i april? del 2

    Vad härligt det låter att hitta tillbaka till sin släkt.

    Jag hoppar med på denna tråden. Imorgon är det dags för ul, pirrigt värre men är inte så orolig att det ska vara något fel. Under helgen har jag haft rejält ont i ryggen, panodil hjälper ju inte ett skvatt och i morse när jag kom hem efetr jobbet och la mig på rygg kunde jag för första gången konstatera att magens nedre del var mer spänd och stod upp trots att jag låg på rygg och det har kommit bara under helgen, ryggsmärtorna har släppt vilket är väldigt skönt.

  • CA81

    Då har vi varit på ul och allt såg bra ut, en liten pojke blir det. Nytt förlossningsdatum är 15 april istället för 12 april. Nu är det beräknat till makens födelsedag.

  • CA81

    Vi gjorde ett försök att börja fundera på namn men de namn som vi har haft i tankarna är upptagna av nära släktingar och kompisar, det har bara blivit killar där med. Tjejnamn hade varit betydligt lättare eftersom bara två är upptagna.

    Upptagna:
    William
    Maximiliam
    Oscar
    Elias
    Erik
    Gustav
    Adam

    Förslag:
    Axel

    Kom gärna med fler förslag.

  • CA81

    Bm som gjorde ul sa att vi kunde få veta kön om vi ville, var ju lite svårt att hålla nyfikenheten tillbaka när man väl var där. De kollar kön på nytt på nästa ul i vecka 32.

  • CA81
    halmstadcarro skrev 2009-11-10 18:48:47 följande:
    Åh va skoj! Grattis till pojken i magen :) Själv tycker jag ju att Liam e fint ;)Får ni ett till ul i v.32? Va e de för fusk? Går du i halmstad el laholm?
    Efetrsom jag bor i mellersta Skåne så tillhör jag Lund. Supertrevligt bemötande och många skratt blev det. När hon frågade om vi ville veta könet så sa maken att det behövs inte för han visste redan att det skulle bli en kille. När vi då kom till uträkningen av förlossningsdatumet så sa jag att det blir bra med den 15 april så slipper jag köpa födelsedagspresent till maken.

    Kille är det och bf är 15 april. Bm skrattade så tårarna rann åt våra bestämda åsikter om kön och datum. Allt som på beställning.
  • CA81

    Jobbade i natt och såg fram emot en härlig sovdag idag inför den kommande natten. Bebisen tyckte dock inte att jag skulle sova, så fort jag höll på att slumra till börjades det sprattla där inne, det är inte populärt när jag ligger på mage eller sidan, uppskattas heller inte när jag sitter ner. Det är härligt att känna av rörelserna men det hade ju inte varit fel att få sova lite oxå.

  • CA81

    Jag har ingen vidare nattsömn just nu, lillkillen tycker uppenbarligen inte att jag ska sova eller sitta. Så fort jag lägger mig på sidan eller sätter mig blir det ett fasligt buffande där inne, så länge jag ligger på rygg eller står är det lugnt. Är ju första barnet och antar att det är ovanan av alla rörelser som gör att jag inte sover med någon reda. Känns ändå skönt att han sprallar runt så man vet att det är okej där inne.

  • CA81
    miamie skrev 2009-11-16 08:38:36 följande:
    Känner igen det där... Heter egentligen Ann-Marie men "alla" har kallat mig för Amie (Ammi typ) hela livet, det är först nu när jag jobbar som jag använder mitt "riktiga" namn, tyckte alltid att det var så tråkigt att heta något som ingen annan i min ålder hette...Namn är verkligen jättesvårt, vi vill ju gärna ha ett killnamn på C eller D men vi har verkligen svårt för att komma överens Jag är så förtjust i Didrik men det gillar inte min man alls, tycker att jag har "större" rätt att bestämma eftersom det är jag som får gå runt och bära på lillkillen i 9 månader och det är jag som får stå ut med illamående, konstant förkylning och trötthet...
    Carl blir väl antagligen Calle som smeknamn.
  • CA81
    mizzvictory skrev 2009-12-05 21:55:14 följande:
    Vad har ni alla bestämt er för, för vagn?
    En Emmaljunga Edge Duo med sportchassi i färgen silvercheck är beställd. eftersom de samma vecka hade kampanj på Akta Graco så passade jag på att beställa en bilbarnstol modell Logico S i färgen Vega.
  • CA81
    miamie skrev 2009-12-22 08:11:35 följande:
    En liten fråga såhär på morgonen töser: Kan man få en fraktur på svanskotan alternativt någon form av foglossning där? Går runt och har så himla ont hela tiden
    Visst kan man få fraktur på svanskotan, kan även vara att den inte ligger rätt och en kiropraktor behöver rätta till den, det hände min man för ett par år sedan.
Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2