Inlägg från: Pluttisen2009 |Visa alla inlägg
  • Pluttisen2009

    Någon som väntar barn i april? del 2

    Camilla85 skrev 2009-11-09 11:55:00 följande:
    Igår kände jag pyret röra på sig för första gången, är i vecka17! Alltså med stor säkerhet!! haha åååhh så glad jag blev! =) Jag låg och tryckte på magen och så hoppade h*n till med världens kraft så det gjorde ont!! Stort och runt kändes det, så antar att det var rumpan eller huvudet jag kände! ;)
    Precis så har jag känt de senaste dagarna, det är liksom en större rörelser och ngt stort som buffar en..en underbar känsla!
  • Pluttisen2009
    LillaÄlskadePyret skrev 2009-11-10 10:17:28 följande:
    Åhhh..idag svävar jag på moln... Precis kommit tillbaka till jobbet från RUL...bebis mår toppen, BF flyttad en dag bara så 7 april kommer Pyret enligt beräkningarna.... Fick fyra fina bilder med oss hem, de som är nyfikna kan kika in i galleriet så kan ni gissa kön...;)... Åh, lyckliga lyckliga dag!!!!! KRAM till er alla
    Vad härligt, jag har mitt på måndag, längtar som bara den..Ska in i kika på dina bilder
  • Pluttisen2009
    miamie skrev 2009-11-10 08:10:24 följande:
    Det tror jag, har själv också vaknat på morgonen och har läckt lite... Vårt UL igår gick förresten jättebra, lillebror kommer den 8/4
    Grattis till Killen, härligt att allt gick bra!
  • Pluttisen2009
    myran82 skrev 2009-11-10 07:11:46 följande:
    Jag märkte avi går kväll när jag klädde av mig att jag måste ha läckt lite ifrån brösten. Var liksom blött/fuktigt där bröstvårtan ligger i bhn. Är det verlkligen "noramlt" redan i vecka 19?
    Jag har läckt varje dag i snart 2 veckor, fick veta att det kan hända och man ska inte oroa sig..
  • Pluttisen2009

    men gud det är bara ett gäng killar som kommer i april, hoppas vi kan fördela det litet på måndag, när vi ska på RUL...

  • Pluttisen2009
    Sarita1980 skrev 2009-11-11 09:07:09 följande:
    Jag kom på att vi är ungefär lika långt gångna :) Bm har sagt att det inte är förrän v24 som man bör känna något varje dag, så du behöver inte oroa dig. Och de flesta jag pratat med känner mest rörelser på kvällarna. Ha en bra dag du med!
    Kan det vara så att man är mer mottaglig på kvällarna när man själv har varvat ner? Jag känner mest oxå på kvällarna.. Och det finns inget mer underbart att få veta att min pluttis lever och verkar må bra!
  • Pluttisen2009
    MrsQuitaz skrev 2009-11-11 09:42:01 följande:
    Lyckos er! ja som du säger så är det verkligen olika beroende på vilket landsting man tillhör. jag tror också att det har att göra med antalet aborterade foster pga oönskat kön i resp landsting att göra. nåja, det är bara att vänta in vecka 26, betala och få det gjort! lääängtar som bara den =) kram
    Men när man är på RUL så har man väl gått så pass långt ändå, att man inte tillåts göra abort? Eller har jag fel?
    Jag tycker det ska vara upp till föräldrarna till barnet o få veta vad barnet modern bär på är för kön. Jag förstår inte problematiken.
  • Pluttisen2009

    Hej flickor, idag var jag på läkarkontroll för mina läckande bröst, barnmorskan tyckte det vore bra om en läkare fick känna på dom, då de kändes varma och inflammerade, så sagt och gjort. Han tipsade om att fortsätta med varma duschar, som gör att det lättar lite på trycket, men dock inte trycka på dom, för på det sättet stimulerar man mjölkproduktionen i onödan.
    Men sen gissa om jag blev glad när han föreslog att vi kunde ta en titt på bebis..
    Paff jag blev, plötslig log jag där på britsen och fick se min plutt..så stor och fin den blivit. Han tycker nog att jag gått längre än vad jag tidigare gjort. Men mer får vi nog veta på måndag när den riktiga RUL är inbokat!
    Jag är i extas, men inte så konstigt heller..

  • Pluttisen2009
    myran82 skrev 2009-11-13 19:41:24 följande:
    Nu i kväll har jag haft ont i magen. Nästan som håll fast värre, en liten bit lite snett nedanför navlen. Sitter jag still känns det bättre men rör jag mig så gör det riktigt ont i mellanåt. Hade samma sak i går men det gick över en stund, nu har jag haft ont i en halvtimma nästan. Något ni känner igen?
    ¨

    Hej, jag fick sådär för veckan, och dessvärre är det ligamenten som stretchas ut ännu mer...jag kunde knappt gå och var jätterädd att det skulle vara farligt. Men sen med lite vila gick det över.
  • Pluttisen2009

    Hej hopp flickor, om 3 timmar är det dags för RUL för oss. Äntligen, som vi har längtat..Och kanske kanske får vi se oxå vad det är som gömmer sig därinne..Kanske en liten Dante eller eventuellt en liten Melissa/Alice/Felicia..

Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2