• Humpan

    Någon som väntar barn i april? del 2

    Hej allihop!
    Så bra med en ny tråd och separat BF-lista!
    Har suttit och läst ifatt nu, jisses vad ni har skrivit den senaste veckan.

    Min filur rör sig mer och mer och även sambon har känt den. Jag har inte vågat låta dottern känna efter för hon har ju inte tålamod att vänta en stund och blir säkert besviken ifall det inte känns. Det är ju inte så lätt att känna utanpå ännu.

    Vi har börjat fundera på namn. Och jag tycker det är så svårt. Hade sån ångest när dottern föddes och vi valde mellan några förslag. Vi vill gärna ha ett lite ovanligt namn men som ändå passar in med de vanliga namnen som h*n kommer att ha runt sig. Har ni tänkt på namn än?

  • Humpan

    Vi försöker tänka ut ett namn som inte skapar smeknamn eller möjligen blir ett smeknamn/förkortning vi tycker om

  • Humpan

    Godmorgon tjejer!

    När jag lämnat dottern hos farmor en stund är det dags för besök hos BM. Första känns det som eftersom jag bara varit på inskrivning och RUL innan. Och eftersom det faktiskt är första gången jag ska träffa min BM. Hoppas hon är bra.
    Liten sparkar och buffar och har sig därinne så det känns som om det är bra i alla fall. Mår fortfarande illa på kvällarna och är trött. Kramperna har inte börjat än, men även jag vaknade skrikande av dem under förra graviditeten.
    Grattis till alla RUL som gått bra och lycka till ni som ska dit i dagarna!

  • Humpan

    Besöket hos BM gick bra. Fick tyvärr inte lyssna på hjärtljud för de har slutat göra det så tidigt sade hon. Kommer att göra det nästa gång som är den 22 dec. Men känner ju rörelserna så vet ju att det är ok därinne. Har gått ner ett kg sedan inskrivningen, men vet ju att det egentligen är så att jag först gått ner 3-4 kg och sedan gått upp en del av det igen. Så hur ska jag egentligen räkna viktuppgången? Från inskrivningsvikten eller från lägsta?

  • Humpan

    Ännu en som har flytningar.. Men jag trodde det berodde på äggvitan i urinen som BM håller koll på. Har visst lite bakterier så de vill att jag lämnar urinprov varje gång jag träffar BM men de vill inte behandla det förrän vid förlossningen så jag hoppas det inte är ngt farligt.

  • Humpan

    En till som längtar till helgen då pyntandet ska börja! Hade tänkt städa idag så att det bara var att plocka fram stakarna och stjärnorna sedan, men fick trevligt besök istället. Och dottern har vaccinerats. Det gick finfint och hon har inga biverkningar ännu. Men febern kommer väl inte förrän inatt om det blir så. Hoppas inte det.

    Grattis till alla som varit på RUL och fått veta att att är bra!

  • Humpan

    Vilken fin blogg RockAngel!
    Har du gjort intervjun eller blir det på måndag?

    Låter som om det är mycket för er nu Malabuz. Hoppas ni hittar lite ro i adventsfirandet.

  • Humpan

    Ja visst är det underbart mysigt nu när huset är städat och pyntat!
    Härlig känsla av frid som sprider sig. I alla fall en liten stund mellan barnskrik och överfall av kattungen .

  • Humpan
    missRockangel skrev 2009-11-30 13:43:14 följande:
    Det gick väl bra. Lät nog nervös hela tiden dock. Kunde knappt andas så nervös jag va.
    Sändes det direkt eller vet du när det kommer att sändas?
  • Humpan

    Jag tycker det känns som om liten har blivit lugnare där inne. Känner oxå av liten ibland men inte lika mycket som tidigare. Men min mage verkar ha flyttat upp ett steg och kanske ligger liten nu mer bakom moderkakan som sitter i framvägg än vad liten gjorde innan. Kände väldigt långt ner tidigare och lite högre upp nu. Flera personer har sagt; Oj var kom den magen ifrån, hittade du den igår? Plötsligt ser jag väldigt gravid ut

Svar på tråden Någon som väntar barn i april? del 2