Inlägg från: Bebissss |Visa alla inlägg
  • Bebissss

    Men allvarligt! -Hur rädd är ni för svinflunsan???

    Ej rädd. Kan lika gärna dö på något annat sätt!

  • Bebissss

    Vad skönt att ni är bättre! Och enligt media hade du varit död nu! Media har skrämt folk och folk tror att ALLA blir svårt sjuka! :)


    lördagsgodis skrev 2009-11-11 11:42:12 följande:
    Jag valde att inte vaccinera mig trots att jag tillhör en riskgrupp (gravid i v. 34) och nu sitter jag här och är på bättringsvägen från just svininfluensan som för mig var som en utdragen förkylning och min sambo och son har oxå haft influensan nu så det känns ganska skönt att vi kom så lindrigt undan och nu har det bästa skydd man kan ha.
  • Bebissss

    Varför verkar det som om Grisinfluensan är precis upptäckt när den har funnits ja sen 50 -talet? Har man inte haft tid att fixa fram ett vaccin som är ordentligt testat?
    Eller har man bara skitit i det? Inte brytt sig?

    Jag kommer inte ta den iallafall! Vet inte om ni här inne är för eller emot. Jag respekterar allas beslut. Men själv tycker jag att man har alldeles för mycket mörkelse kring detta vaccin.

  • Bebissss

    TACK!


    middiz skrev 2009-11-11 13:24:16 följande:
    Läs igen. "Media har skrämt folk och folk tror att ALLA blir svårt sjuka!" Det står väl inte att media sagt att alla blir svårt sjuka? Håller med helt, media skrämmer folk för fullt.. det är likadant med vinterkräksjukan..
  • Bebissss

    6 personer? 9 kämpar för livet? Länk tack


    Joppis skrev 2009-11-11 13:32:19 följande:
    Men fakta är ändå att 6 personer har dött, 9 kämpar för sina liv och vi är bara i början av smittan. Man räknar med att 100 friska, barn och unga kommer att dö om man inte är vaccinerad. Forskare och läkare är mer oroade för den "andra vågen".... Detta är inte media som "skrämt" med utan det är vad experterna tror. Om dom har rätt eller ej är INGEN som vet idag.
  • Bebissss

    Men nu vet ju inte läkarna om det var just svininfluensa dom dog av! Alltså om det är den dödsorsaken då!
    Om du sitter på dessa fakta skicka länk :)
    Jag har läst att dom inte vet om det var den direkta dödsorsaken. Jag lär mig gärna nya saker!


    Newbride2008 skrev 2009-11-11 14:21:05 följande:
    Vad är det du inte tycker stämmer? Att det är en ny influensa som du inte redan har skydd emot? Bara för att du klarat dig hittills betyder inte att du inte kan dö av svininfluensan. Du är medveten om att folk som dött varit fullt friska va? Frågan är varför äldre inte har bättre försvar mot den "vanliga" influensan om det du skriver stämmer.
  • Bebissss

    Joo.. Men vad ska man lita på .. Sen detta..








    VulgusProfanum skrev 2009-11-11 14:48:30 följande:
    Nu så skulle jag vilja ta upp detta med källkritik Det är väldigt viktigt att inte köpa allt man läser i bloggar rätt av och just den bloggen tycker jag är ett slående exempel på där man absolut bör koppla in källkritik av högsta grad.
Svar på tråden Men allvarligt! -Hur rädd är ni för svinflunsan???