Inlägg från: blå fisk |Visa alla inlägg
  • blå fisk

    Mitt barn blev MISSHANDLAD på dagis!

    Starkast skrev 2009-11-16 12:23:40 följande:
    Jag är helt med dig. Har inte heller läst hela tråden.Menar bara att utomstående ser ju till båda barnen på ett sätt de utsatta föräldrarna inte klarar av - och inte behöver klara av. Det är oundvikligt att andra, utomstående inte ser längre och bredare.Något jag tänker på, är att förskolan lovar utan att kunna leva upp till det. Då blir det ännu mera fel sen, kanske oförberett? Som jag uppfattat det är det två avdelningar. Det brukar ju vara 1-3 och 4-6, vilket innebär att pojken inte hinner över till förskolan innan innan flickan byter grupp. Blir så helfel när de lovar om det inte går att hålla.Lokaså det TS pratade om när de slår ihop ex. på lov/planering/kurser. Ingen kan ju begära att pojken ska vara hemma från dagis och det blir samtidigt väldigt fel om flickan ska behöva vara hemma.De har säkert någon lösning när de nu har lovat.
    Vi har bott i samma område som TS och den förskola som TS dotter går på har om jag inte är helt ute och cyklar, två småbarnsavdelningar och två storbarnsavdelningar. Alltså borde TS dotter kunna erbjudas plats på den storbarnsavdelning som inte "pojken" går på.

    SWen är det väl förskolans uppgift att lösa så att barnen inte behöver träffas. Om nu pojken får en resursperson så kanske man kan lösa det så att han är med resurspersonen då det är sammanslagning av grupper. Självklart kan man inte hindra ett barn från att komma till förskolan, men man kan ju jobba för att hitta lösningar på det problem som uppstår. Alla barn har rätt till förskola, men om man misshandlar alla kanske man inte alltid kan vara med resten av gruppen.
Svar på tråden Mitt barn blev MISSHANDLAD på dagis!