Jag råkade just äta rå kyckling!
Har kollat slv.se men det står bara "att man inte ska äta rå fågel" och sen en massa om salmonella... Är det någon som vet ifall och hur det skadar bebisen? Vad kan hända? Hjälp......
Har kollat slv.se men det står bara "att man inte ska äta rå fågel" och sen en massa om salmonella... Är det någon som vet ifall och hur det skadar bebisen? Vad kan hända? Hjälp......
jag har äte kyckling och jag är gravid i 20e veckan det enda man bör tänka på är att den är riktig tillagad
försök spy upp det då?
vet att man kan få salmonella , men vet ej hur det påverkar bebisen...
hur kom det sig att du åt rå kyckling?
jag missade att den var rå jag måste vara trött eller någe
Jag vet, men jag har alltså av misstag ätit en helt rå slamsa -jätteklantigt skärbrädesfibbel, men nu är det gjort iaf
...återanvände alltså skärbrädan innan den var diskad. Superidiotiskt klantigt!!! Jag brukar vara extremt noggrann med det där!!! Jag kan inte spy heller!
var det inte otroligt äckligt att äta rå kyckling? kan inte tänka mej hur det smakar ens!
Risken f salmonella är mkt, mkt låg i Sverige, försök inte oroa dig
Njäe, risken är inte så stor, nej... Men jag kan äckla dig tills du kräks upp det
ha ha tack annaGBG, men även om jag kräks nu så har väl dom små jävlarna (bakterierna) redan spritt sig... ska försöka att inte oroa mig förrän om 1,5 dagar när feberdiarrerna infinner sig