JULGODIS!
tjoho, kan man göra kulprov på maraboufudgen, har ingen termometer?
känner inte riktigt igen receptet heller, jag hade ingen honung ifjol men det kankse bara var så att jag struntade i det?
=)
tjoho, kan man göra kulprov på maraboufudgen, har ingen termometer?
känner inte riktigt igen receptet heller, jag hade ingen honung ifjol men det kankse bara var så att jag struntade i det?
=)
någon som gjort leilas brända mandlar utan att "skala" mandeln först?
Har aldrig gjort tryfflar men tänkte prova i år.
Vet ni om man kan ha mjölkchoklad i? Är inte så förtjust i för skarp choklad.
Ingen som har gjort tryffel på mjölkchoklad, tänkte prova med marabou apelsinkrokant??
Jag har ju mest gjort maraboufudge iår, 4 gånger tror jag för det slutar bara med att jag gett bort allt.
Men jag tycker den blir mycket godare om man inte kokar den för länge brukar ta av när den är 115 grader.
Tycker den blir krämigare då.
Idag ska jag nog göra trillingnötter, det var uppskattat förra julen o så enkelt att göra =))
Bara smälta choklad o blanda i hasselnötter.