Inlägg från: lugnåsbo |Visa alla inlägg
  • lugnåsbo

    JULGODIS!

    tjoho, kan man göra kulprov på maraboufudgen, har ingen termometer?

    känner inte riktigt igen receptet heller, jag hade ingen honung ifjol men det kankse bara var så att jag struntade i det?

    =)

  • lugnåsbo

    någon som gjort leilas brända mandlar utan att "skala" mandeln först?

  • lugnåsbo

    Jag har ju mest gjort maraboufudge iår, 4 gånger tror jag för det slutar bara med att jag gett bort allt.
    Men jag tycker den blir mycket godare om man inte kokar den för länge brukar ta av när den är 115 grader.
    Tycker den blir krämigare då.

    Idag ska jag nog göra trillingnötter, det var uppskattat förra julen o så enkelt att göra =))
    Bara smälta choklad o blanda i hasselnötter.


  • lugnåsbo
    jojojojojo skrev 2010-12-16 21:31:23 följande:
    Skriver en rad så den hamnar i favoriter (sitter på telefonen nu)

    Det här ska bli rolig läsning, ska bara hinna baka också!
    Inte för att det gör mej nåt men du vet att man kan trycka på knappen lägg till favoriter så slipper man skriva nåt =)
Svar på tråden JULGODIS!