Inlägg från: sally82 |Visa alla inlägg
  • sally82

    82:or som jobbar på eller ska ha första barnet del 3

    Här är ni!! Hittade inte er först...

    Nu har vi vart på UL igen och det var inte helt säkert, men det verkar som att vi kommer att få en liten flicka =) Har faktiskt haft lite svårt att tänka mig in i rollen som mamma till en liten tjej. Känner mig mer som en typisk"pojkmamma". Men jag börjar vänja mig vid tanken och nu känns det bättre. Efter förlossningen kommer jag väl undra vad sjutton jag tänkte på... Är det någon annan som haft funderingar som mig?

    Till det viktigaste. Allt såg bra ut, jag följde kurvorna (de mätte t.o.m. min pytte mage) och NUPP/KUB testet var bra. Än så länge verkar vår bebis må toppen och det är ju härligt! =)

  • sally82

    Ja, tiden rullar på... Särskilt efter den där tolfte veckan, så det är inte så långt kvar till RUL Sorina =) Annars mår jag bra. Är inne i vecka 20 nu. Fast de flyttar fram och tillbaka en här så nu vet jag inte riktigt när beräknat datum är. =) Har fortfarande ingen direkt mage och har inte gått upp mer än något ynka kilo, men jag känner bebisen sparka då och då. Det är mysigt, så jag längtar tills pappan också kan känna.

    Har ni blivit något större/ökat mycket i vikt?

    Hoppas att vi kan lägga till några till (helst allihopa) på BF-listan i december!! Håller alla mina tummar för er!

  • sally82

    Förresten! Hur har ni alla valt att göra med vaccinering för "svinet"? Är det någon som haft influensan, hur var det i så fall?

    Jag kan bara inte bestämma mig för hur jag ska göra. Här i Frankrike erbjuds vi gravida att ta vaccinet utan adjuvans, men frågan är om det är någon mening?

    Hur tänker/har ni tänkt?

  • sally82

    Hej Lykke!

    Magen mår bara fint. Den har dock inte blivit så mycket större, typ inte alls... Hur är det med dig och frallan? När är det du får se henne nästa gång?

    Usch, ja det är verkligen jättesvårt med vaccinet. Här FÅR ju tydligen inte gravida ta vaccinet med adjuvans. De får heller inte ta det innan vecka 13. Jag har fortfarande inte tagit det och det verkar inte som att jag kommer få tummen ur heller... Min kompis läkare hade sagt att svinis skulle börja avta i januari. Tar jag vaccinet (utan A) nu så börjar det inte verka förrän om 3-4 veckor i alla fall. Men det är som du säger, man får följa sin magkänsla och min säger också nej.

  • sally82

    Vad skönt att allt ser bra ut med lilla frallan! =) Var det sista UL för er eller kommer ni göra ännu fler?

    Jodå, vår bebis verkade också vara en liten tös. Om inte, får vi reda på det den 18 dec när det är dags för "rul" här. Ska bli spännande att se "henne" igen. När vi då vet säkert ska jag nog börja handla lite kläder tror jag =) Har ni börjat titta på vagn och så än?

  • sally82

    Cecan, hur har det gått för dig??

    Ett försenat god jul allihopa och ett gott nytt år, utan bim, bara bf =) {#lang_emotions_smile}

  • sally82
    Hej tjejer!!

    Jag är lite spänd på om det blivit några fler bebisar i tråden. Tjohooo82 och Sunshine1982, hur har det gått för er?? Och hur är det med er alla andra? Kan ni inte lämna en lägesrapport så vi vet hur det går??

    Själv är jag i v.28+4 nu. Fortfarande en ganska liten mage, gått upp 7 kg. Det började hända saker först för två veckor sedan (jag som trodde att man skulle få en mage direkt...). Ganska problemfritt förutom lite foglossning. Lilltjejen sparkas som bara den och har börjat ge sig på revbenen nu. Inte skönt!

    Hoppas att ni alla mår bra. Fortsätter att hålla tummarna för er på BM-listan! Snart!!!

    Kramar!!
Svar på tråden 82:or som jobbar på eller ska ha första barnet del 3