Jag gick ner 17-18 kg för 5 år sedan och åt då ca 1500-1600 kcal/dag .
Frukost:
ca 2dl naturell fil med havrefras
1 grov smörgås (oftast knäckebröd) med leverpastej och gurka (inget bordsmargarin)
1 kopp te
Mellanmål:
1 grov smörgås (mjukt bröd) med skinka
1 kopp kaffe
Lunch:
"Vanlig mat" enligt tallriksmodellen för viktnedgång. Dvs. 1/4 kolhydrater (ris/pasta/potatis/quinoa/bulgur etc), 1/4 protein (kött/fisk/fågel/quorn/bönor/linser etc), 1/2 grönsaker (gärna grova som vitkål, broccoli, morötter etc)
Mellanmål:
1 frukt
Middag:
"Vanlig mat" enligt tallriksmodellen för viktnedgång. Dvs. 1/4 kolhydrater (ris/pasta/potatis/quinoa/bulgur etc), 1/4 protein (kött/fisk/fågel/quorn/bönor/linser etc), 1/2 grönsaker (gärna grova som vitkål, broccoli, morötter etc)
Kvällsmål (ca 20:00):
Dagar utan träning - Fruktsallad på 2 frukter, lite solroskärnor, några matskedar naturell keso.
Träningsdagar - 1 avocado (skivad med lite balsamvinäger), 2-3 skinkskivor, några matskedar naturell keso
Lycka till!