Inlägg från: Brooke |Visa alla inlägg
  • Brooke
    mona83 skrev 2009-11-17 22:36:28 följande:
    Gjorde nog a big no no när jag köpte honom som unge. Dom sålde ungar som var 5 veckor, enligt dom. Jag verkligen vart kär i honom så fin. Var tvungen att hjälpa honom hålla sig ren under hans korta tid i livet. 3 år hann han bli. Ingen ålder alls för en kaninIrina www.stallet.se/mystudfarm/studfarm/popPhotope...Fråga mig inte varför jag har mitt stall kvar. Inte blivit av att jag har tagit bort det bara. Var moderator, eller admin som det kallades där.
    varför skicka du det där länken?
  • Brooke
    Bevabus skrev 2009-11-17 23:23:43 följande:
    jora, skriver ner alla frågor och svar i ett word-dokument...fas A och fas B...tar en evighet men det är ju värt det i slutändan för jag lär mig så mycket bättre.fan va jag är hungrig.när ska du göra testerna igen?
    Ja men visst är det lönsamt =)
    Jag är ju på reptitionsfasen, och det är inte lätt om jag säger så.
    ingen aning, har inte beställt någon tid än.. Ska väl göra det snart.
  • Brooke
    mona83 skrev 2009-11-17 23:31:10 följande:
    Hellre det än som mina sitter, efter mer än -26 kilo så sitter mina som skit och jag inte råd med nya. Dom sitter inte åt runt, har på inersta, sen så fixar dom inte at göra sitt jobb längre .
    Joo men min bh är en 65a, runt mig alltså.. Mina sitter FÖR åt, jag tror jag behöver en 70 i storlek eller så.. För det känns som om mina revben ska gå av
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael