Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    All we want for Christmas is Michael

    Mona: Googla på MJ?s sex abuse victim clears his name? så är det det första som kommer upp.

  • Ogabinne

    Nej du Sandra, dom där Antikskitarna ger jag inte mycket för. Aldrig någonsinn tänker jag beställa därifrån igen. Så otroligt skumt företag!!

  • Ogabinne
    Brooke skrev 2009-11-26 20:52:37 följande:
    Sa vadå?? :O
    Jermaine talade inför några, vet inte vad det var, lät som om det var till ungdomar. I detta talet sa han även att Killen erkänt att anklagelserna mot MJ var falska. O det jag menar är att vi får inga bevis på att killen erkänt. Det är bara Jermains ord vi har, därför vet vi inte om det är sant att han erkänt eller ej.
  • Ogabinne
    mona83 skrev 2009-11-26 21:00:19 följande:
    Eh va!? Jag hänger nog inte med... Vad sa Jermaine?
    Känner mig som en papegoja!
    Googla på MJ?s sex abuse victim clears his name? och läs första som kommer upp.
  • Ogabinne

    Mona: Ja, jag undrar med när den där sidan ska ta o släppas... Vill så gärna lyckas få en biljett, men jag tror inte jag kommer lyckas... Antingen kommer de knipas innan jag hinner, eller kommer priset vara hutlöst...

  • Ogabinne

    God morgon flickor!!
    Fredag är hääär!!! Äntligen!!
    Idag kommer lillebror hem, så det lär bli full rulle.

    Nu får de ta o uppdatera konsertsidan, för nu har jag stoppat undan en lusentapp från mitt ack så skitfattiga konto så nu jäklar SKA jag ha en biljett!!!

  • Ogabinne

    Bevvan: Du måste ha ett Visakort eller Mastercard för att kunna betala med kortet på internet, har du det?

  • Ogabinne
    Bevabus skrev 2009-11-27 11:15:57 följande:
    Jag har VISA så det här borde funka! Ska genast beställa de där sakerna jag inte kunde fixa inatt! YAY!
    Men då så! Då skriver du bara in ditt kortnummer som står på framsidan av kortet, fyller i vilket år och månad kortet är giltligt till på markerad plats, och där det står CVC kod fyller du i de 3 sista siffrorna på baksidan av ditt kort.
  • Ogabinne

    Om jag ska förklara hur en värk känns.

    Föreställ dig en värkskala från 1-10, där 10 är den värsta mensvärken du känt. När en värk kommer så börjar den på noll, stiger upp till 10, fortsätter upp till 100 , avtar ner till 10 och till sist ner till 0 igen. Sen kan du vila om du har tur ett par andetag o sen kör den igång från 0-10-100-10-0 igen. Och så håller det på tills krystvärkarna kommer, vilka gör extremt ont men är en befrielse eftersom kroppen tar över totalt o du bara följer med, skriker och gör som kroppen vill. Sen kommer bebis!

  • Ogabinne
    BooBoo skrev 2009-11-27 11:18:38 följande:
    Har du haft mensvärk from hell så kan du försöka föreställa dig Men det är inte så farligt.. Visst, de finns de som går igenom HELVETE!! tack o lov så har jag sluppit de hitills  *peppar peppar* 
    "Inte så farligt."

    Okej, det var 2 år sedan så du har förträngt smärtan, men "inte så farligt" är inte okej att tuta i de som inte fött barn!
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael