• Bevabus

    All we want for Christmas is Michael

    Här är den TREDJE diskussionstråden för oss som blev bekanta genom att vi var fans till Kungen av Pop!
    Vi må ha snackat slut på nästan allt om vår idol, men nu babblar vi vidare om vad som sker i våra liv. En ny tråd skapas när julen är utflugen

    Vi välkomnar givetvis nya medlemmar till vår grupp om någon är intresserad ♥

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-11-28 22:33
    Våra tidigare trådar!
    Vi som sörjer MJ - 12207 inlägg
    We are the Billie Jeans - 13598 inlägg

  • Svar på tråden All we want for Christmas is Michael
  • KikiBoo
    Bevabus skrev 2009-11-18 17:13:45 följande:
    Jesus Christ..... Har hittat mera om honom. Han är med i ett band (eller det har inte uppdaterats på hemsidan ett tag så jag vet inte om han fortfarande är kvar) men han var iaf sångare där...rockband, inte särskilt bra låtar men men Han fanns med i en video på youtube också till ett annat band, men man ser inte mycket av honom... Han gör sig inte så bra på bild, han är mycket sötare på riktigt Jag vet inte om hans livsstil är som min direkt... Men jag ska inte "Jump ahead"... Vi får helt enkelt se hur det utvecklar sig på körskolan och hur det går på lilla uppkörningen jag kan ju inte nämna att jag har sett hans rockband heller haha, värsta stalkern ju...
    Värsta celeben
    Äh.. Du vet ju hur jag blir på bild.. Jag är så mkt sötare irl, hahahaha
    Huvudsaken att du gillar han
    Min syrra var anti i Vikke.. Tyckte han var en luffare, haha.
    När du sitter i bilen så får du börja intervjua han lite smått... Typ.. Så.. När du inte sitter brevid nerviga teens. Vad gör du annars för skoj?
    puvi.blogg.se -Vilhelm o51o14 & Puma o7o73o-
  • mona83
    BooBoo skrev 2009-11-18 09:49:15 följande:
    Vilken tid ska han vara på dagis?
    Kl 9 börjar hans dag. Vi kom till dagis halv 11 :-/
  • KikiBoo
    mona83 skrev 2009-11-18 20:30:32 följande:
    Kl 9 börjar hans dag. Vi kom till dagis halv 11 :-/
    Herre... hihi!
    Vad säger fröknarna om det? Men.. VIlka tider var han på dagis nu igen?
    puvi.blogg.se -Vilhelm o51o14 & Puma o7o73o-
  • mona83
    Småkottarna skrev 2009-11-18 10:04:15 följande:
    Mona: Veterinären vi fick komma till är otroligt duktig, han visste nog också om att ett marvin med skörbjugg inte går att botas, men han gjorde vad han kunde och jag satt och grät. Han kände nog också att det var bättre att jag fick ta med honom hem och ta farväl och finnas där när han gick bort, än att ge mig chockbeskedet där direkt och ge honom en spruta. När han hade gått bort fick vi kremera honom hos dom, och fick då räkningen. De tog inget betalt för medicinen vi fick.Det var precis så mitt andra marsvin såg ut i pälsen. Som mjäll, små vita flagor som lossnade och när flagorna lossnade lossnade också hårstråna som satt på. Till mig sa dom att det var skorv och det behandlas precis som på bebisar med barnolja!
    Det var ju en fin tanke av honom . Jag har ALLTID f¨ått avliva mina djur hos vetten.
    Sista gången för ca ett år sen snart, 4000 kr i vet kostander och sen fick jag avliva katten iaf. Hon klarade inte av att vara där en hel dag.
    Vi var där dagen innan med, men då var hon så dålig att hon knappt orkade bry sig om vart hon var. Orkade knappt få epelepsi anfall. Men 2 anfall var iaf på väg, vetten kände att dom var på g. Låg med dropp hela dagen.
    Tog hem henne över natten, gick upp varannan timme och gav henne mat med sked.
    På morron tillbaka för dropp, men hon var bra mkt piggare då.
    När jag kom på em sa dom att hon hade blivit sämre igen. Hon klarade inte av stressen av ett nytt ställe. Var vildkatten jag hade, väldigt skygg liten tjej. Så fick ta bort henne.
    Känns liksom som om kan strunta i att ta betalt när man inte får djuret med sig hem . Men det funkar ju inte riktgt så, det vet man ju.

    Åh vad smart, ska jag tusan köpa babyolja. Men sa dom inget om att det kunde vara svamp då? Lite inne på den linjen....
  • Bevabus

    hahaha jo jag måste verkligen ta den här chansen nu att få igång ett ordentligt samtal nu, vi snackade ju rätt mycket förra gången men nu så är jag ju kär i honom så jag ska göra allt jag kan för att visa nån form av intresse jag tänker inte vara någon fegis längre, jag är trött på att alltid vara den som inte vågar snacka med killar jag gillar han är ju jättesnäll, så vad är det värsta som kan hända liksom?
    Och dom du säger, huvudsaken är ju att jag gillar honom...vad som händer runt omkring honom är inte lika viktigt.

    Jag kan ju säga nåt med att "får man bra betalt som körlärare? eller måste man ha nåt på fritiden?"..... nåt sånt*host*


    BooBoo skrev 2009-11-18 20:18:40 följande:
    Värsta celeben Äh.. Du vet ju hur jag blir på bild.. Jag är så mkt sötare irl, hahahaha Huvudsaken att du gillar han Min syrra var anti i Vikke.. Tyckte han var en luffare, haha.När du sitter i bilen så får du börja intervjua han lite smått... Typ.. Så.. När du inte sitter brevid nerviga teens. Vad gör du annars för skoj?
  • Bevabus

    Jag hade dans vi har ändrat hela numret haha


    BooBoo skrev 2009-11-18 20:20:14 följande:
    Gick alla o la sig nu när jag vaknade eller?
  • Brooke
    Bevabus skrev 2009-11-18 21:48:07 följande:
    hahaha jo jag måste verkligen ta den här chansen nu att få igång ett ordentligt samtal nu, vi snackade ju rätt mycket förra gången men nu så är jag ju kär i honom så jag ska göra allt jag kan för att visa nån form av intresse jag tänker inte vara någon fegis längre, jag är trött på att alltid vara den som inte vågar snacka med killar jag gillar han är ju jättesnäll, så vad är det värsta som kan hända liksom?Och dom du säger, huvudsaken är ju att jag gillar honom...vad som händer runt omkring honom är inte lika viktigt. Jag kan ju säga nåt med att "får man bra betalt som körlärare? eller måste man ha nåt på fritiden?"..... nåt sånt*host*
    Kanske inte så bra och fråga om vad han tjänar :O Fast iofs du frågar ju om alla iofs men ja..
  • Bevabus

    Jag ska inte fråga VAD han tjänar. Bara om det är okej lön eller inte, som att jag är intresserad av jobbet för det är jag faktiskt roligt nog....körlärare verkar vara askul att jobba som!


    Brooke skrev 2009-11-18 21:52:08 följande:
    Kanske inte så bra och fråga om vad han tjänar :O Fast iofs du frågar ju om alla iofs men ja..
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael