Inlägg från: Tjejen 81 |Visa alla inlägg
  • Tjejen 81

    Vi som vill ha ett plus 2010 :)

    strenua skrev 2009-11-17 20:03:25 följande:
    Här kan vi samlas som tänker börja jobba på ett plus nästa år. Jag har massor av funderingar kring vad man bör äta/inte får äta, hur man räknar ut när man har ägglossning och mycket, mycket mer! Jag tror säkert att det finns fler som har en massa funderingar, tankar och frågor. Vi kanske kan hjälpa varandra?
    Hejsan!

    Jag och sambon ska påbörja bebisverkstan i januari 2010 =) Jag längtar sååååå mkt tills dess, håller på att bli galen, hehe! Tycker att tiden sniglar sig fram, går så otroligt långsamt! Jag tar en medicinkur just nu, därför måste vi vänta till januari! Vi kan ju följas åt här! Hade varit kul!
    Lycka till!
  • Tjejen 81
    Solrosisolna skrev 2009-11-21 22:27:04 följande:
    Vi ska börja i morgon......;o)
    Wiiii, Lycka till =)

    Kramis
  • Tjejen 81

    Jag går på en engångs-medicinkur (Klacid) som helst ska ta slut innan vi påbörjar bebis-försöken (slut d 21 dec)! Så jag tror inte att vi hinner med ägglossningen i december, lite tajt! Får nog bli mitten av januari som blir vårt start =) Men ju tidigare desto bättre, hehe!

    Kramar

  • Tjejen 81
    sophialicious skrev 2009-11-22 14:36:28 följande:
    jag vill vara med :D! Vi börjar osså försöka nu..men har använt p-spruta så vet ej hur lån tid det kommer ta! Hoppas det går snabbt iaf :D
    Välkommen =)
  • Tjejen 81
    sophialicious skrev 2009-11-22 14:36:28 följande:
    jag vill vara med :D! Vi börjar osså försöka nu..men har använt p-spruta så vet ej hur lån tid det kommer ta! Hoppas det går snabbt iaf :D
    Välkommen =)
    strenua skrev 2009-11-22 13:05:12 följande:
    Är det någon här som har koll på om det är något särskilt man bör äta (eller inte äta) nu innan man blir gravid?
    Jag äter folsyra varje dag! Det ska ju vara bra så fort man planerar att bli gravid! Finns ju mkt andra tillskott av olika ämnen som oxå kommit upp här i forumet, bisolvon, bidrottninggelé osv.

    Vet inte annars om det finns några vettiga idéer om speciell mat som är bra om man vill bli gravid, vet ngn???
  • Tjejen 81
    aquarius87 skrev 2009-11-26 09:45:46 följande:
    Usch, jag vet inte vad jag ska göra.. Har inte mått så bra senaste veckan och alla bara frågar om jag är gravid! Det är skitjobbigt! Jag skulle gärna vilja att det var så, men jag tror absolut inte det för jag har ätit p-piller i måånga år och inte blivit gravid hittills.. Jag slutade med dom 1 november, men sen dess har vi varit skyddade på annat sätt.. Ska jag ta ett gravtest? Vill inte det, för jag kommer bli sååå besviken när det inte visar +!
    Hej! Har oxå varit lite smått galen tidigare och tagit gravtest hit och dit, så fort man trott att Kaaaanske det har blivit nåt, minimal/obefintlig chans, men ändå... Har dock alltid slutat med att testet visat neg. =( Såååå besviken varje gång... Dumt att man testar över huvud taget, man vet ju eg. att det inte gått vägen!

    Lycka till =)
  • Tjejen 81
    annacarin88 skrev 2009-11-28 19:01:12 följande:
    tack tack! man blir nervös också, när det är allvar, hihi :) men det känns bra, ha rlyckats pricka in ÄL bra till luciahelgen också, höhö ;)
    Hej! Visst blir man lite nervös när det plötsligt är så nära, på riktigt!!! Men samtidigt superkul och spännande! Jag och sambon ska snart börja försöka, första försöket, första barnet (kanske hinner med ÄL 23 dec). Lycka till!!!
  • Tjejen 81
    strenua skrev 2009-11-30 17:10:02 följande:
    Hur kan ni ha så bra koll på när ni har ägglossning? Jag vet bara ungefär när jag ska ha mens :P Skulle förresten fått mensen idag men den har inte kommit än :O
    Jag känner av ganska tydligt när jag har ÄL, får genomskinliga (sega) flytningar ett par dagar innan ÄL, håller i sig under ÄL och forts nån dag efter! Jag får inte heller mensen som en klocka varje månad, kan variera lite! Så jag tror inte att jag ska skaffa ÄL-stickor nu till en början iaf, ska försöka att gå mer på känn.. Får se om det går vägen ;) Kram
  • Tjejen 81
    Solrosisolna skrev 2009-12-01 23:10:09 följande:
    Nu är jag t.o.m med och tävlar om att vinna en säng så jag kan göra syskon bekvämt...Hjälp gärna mig att vinna genom att lägga din röst ;o) jul.halebop.se/halebopjulmms/visa.php
    Vassego =) Har röstat!!!
  • Tjejen 81
    Ett två tre skrev 2009-12-07 20:34:03 följande:
    Jag kollade en tabell i en gravidbok och enligt den får man BF 24 december om man har mensens första dag 19 mars. Ganska kul tabell. Första mensdag i mitten av november blev BF runt 18 augusti om jag inte minns fel Jag kan scanna den om nån vill ha den
    Hehe, kul att det finns andra där ute som oxå kollar sånt =) Jag har själv skrivit in olika datum i en sådan tabell för att se hur det ligger till... Superkul, hihi! Jag har dock gett upp tanken på att försöka "planera" in graviditeten så att BF hamnar på ett spec. datum, kan inte hålla mig längre utan jag och sambon påbörjar bebbe-verkstan nu i dec, får bli vilket BF-datum som helst, bara jag blir gravid! Lycka till!
Svar på tråden Vi som vill ha ett plus 2010 :)