• strenua

    Vi som vill ha ett plus 2010 :)

    Här kan vi samlas som tänker börja jobba på ett plus nästa år. Jag har massor av funderingar kring vad man bör äta/inte får äta, hur man räknar ut när man har ägglossning och mycket, mycket mer!

    Jag tror säkert att det finns fler som har en massa funderingar, tankar och frågor. Vi kanske kan hjälpa varandra?

  • Svar på tråden Vi som vill ha ett plus 2010 :)
  • Tjejen 81
    Blomsterblad skrev 2009-12-30 08:24:35 följande:
    Hej alla där ute, hur går det med plusandet? själv väntar jag på min äl, som borde komma till helgen, längtar!!!
    Går segt tycker jag, inväntar min nästa mens den 6:e jan, sen sätter vi igång under ÄL den 22:e jan! Läääääängtar!!!!
  • sara23

    Jag har fått min mens igen Känns så trist, vet inte om jag ska börja med ägglossningstester...känns som om man bara skulle bli mera uppstressad...eller vad tycker ni??
    Man kanske är för stressad, så som det är, vi har precis köpt hus...så vi går å planerar en massa inför flytten och renoveringen..å det är klart att det stressar upp en...jajaja det är ju bara å ta nya ta till nästa ägglossning..

  • Blomsterblad
    sara23 skrev 2010-01-05 12:21:47 följande:
    Jag har fått min mens igen Känns så trist, vet inte om jag ska börja med ägglossningstester...känns som om man bara skulle bli mera uppstressad...eller vad tycker ni??Man kanske är för stressad, så som det är, vi har precis köpt hus...så vi går å planerar en massa inför flytten och renoveringen..å det är klart att det stressar upp en...jajaja det är ju bara å ta nya ta till nästa ägglossning..
    tråkigt,hoppas det lyckas nästa gång. prova med äl tester, det fungerarför mig.
    En annan sak, hade äl igår, vi sexade då, hoppas få till det ikväll med, räcker det till borde vi köra imorgon med för säkerhetensskull??{#lang_emotions_smile}
  • Tjejen 81
    sara23 skrev 2010-01-05 12:21:47 följande:
    Jag har fått min mens igen Känns så trist, vet inte om jag ska börja med ägglossningstester...känns som om man bara skulle bli mera uppstressad...eller vad tycker ni?? Man kanske är för stressad, så som det är, vi har precis köpt hus...så vi går å planerar en massa inför flytten och renoveringen..å det är klart att det stressar upp en...jajaja det är ju bara å ta nya ta till nästa ägglossning..
    Har du provat ÄL-stckor tidigare? Annars kanske man kan prova en månad eller två för att få ett hum om när ÄL infaller... Man kanske har trott att ÄL inföll ett visst datum men så visar det sig att det var tidigare/senare!?! Kan ju kanske funka!! LYCKA TILL!!!
  • Tjejen 81
    Blomsterblad skrev 2010-01-04 22:12:41 följande:
    Nu har jag haft äl och har sexat på hoppas på plus omkring den 18/1
    Håller tummarna för dig!!!
  • Blomsterblad
    Tjejen 81 skrev 2010-01-06 23:01:18 följande:
    Håller tummarna för dig!!!
    tack{#lang_emotions_laughing} vet du hur tidigt man få symtom,illamående efter äl?
  • sara23
    Blomsterblad skrev 2010-01-05 12:24:34 följande:
    tråkigt,hoppas det lyckas nästa gång. prova med äl tester, det fungerarför mig.En annan sak, hade äl igår, vi sexade då, hoppas få till det ikväll med, räcker det till borde vi köra imorgon med för säkerhetensskull??
    Ja det känns tråkigt. Jo man kanske ska testa det...
    Ringde faktiskt till BM här i Jönköping i dag och frågade lite om varför min mens är så kort (skrev om det tidigare) Å hon sa att det kan bero på att mensen är oregelbunden, men det är den ju verkligen inte den kommer alltid den 3:e kl 05...å mitt problem är ju att mensen pågår under kort tid, å hon tyckte att det lät lite konstigt, så hon tyckte att jag skulle söka priva för att med ultraljud kolla så att allt är bra med äggsockar, äggledare osv...
    Vad tycker ni, ska jag kolla upp det, eller ska jag avvakta??

    Vad spännande Håller tummarna för att ni får ett + Jag tror faktiskt att det räcker
  • sara23
    Tjejen 81 skrev 2010-01-06 23:00:28 följande:
    Har du provat ÄL-stckor tidigare? Annars kanske man kan prova en månad eller två för att få ett hum om när ÄL infaller... Man kanske har trott att ÄL inföll ett visst datum men så visar det sig att det var tidigare/senare!?! Kan ju kanske funka!! LYCKA TILL!!!
    Tack för tipset. Har faktiskt aldrig testat. Jo så kan det kanske vara... Vilka ägglossningstester är de bästa??
  • Blomsterblad
    sara23 skrev 2010-01-07 20:40:22 följande:
    Ja det känns tråkigt. Jo man kanske ska testa det...Ringde faktiskt till BM här i Jönköping i dag och frågade lite om varför min mens är så kort (skrev om det tidigare) Å hon sa att det kan bero på att mensen är oregelbunden, men det är den ju verkligen inte den kommer alltid den 3:e kl 05...å mitt problem är ju att mensen pågår under kort tid, å hon tyckte att det lät lite konstigt, så hon tyckte att jag skulle söka priva för att med ultraljud kolla så att allt är bra med äggsockar, äggledare osv...Vad tycker ni, ska jag kolla upp det, eller ska jag avvakta??Vad spännande Håller tummarna för att ni får ett + Jag tror faktiskt att det räcker
    Ja det kanske är värt o kolla upp det, så det inte är nått fel...
    Jo hoppas vi får ett plus{#lang_emotions_smile}
Svar på tråden Vi som vill ha ett plus 2010 :)