• smadelene

    Erfarenheter av dhgate.com????

    Roxter skrev 2010-01-09 12:01:12 följande:
    Har hört att man åker på att betala tull om man beställer från utanför EU, nån som hört liknande? Har kollat runt lite på såna här sidor och den här verkar onekligen intressant! Vill gärna höra från fler som handlat där.
    Inte säkert att man får betala tull, men risken finns. man kan be kineserna skriva gift på paketet så är chansen större att det går igenom utan tullavgift...... Jag har beställt massor av saker ifrån dhgate och aldrig blivit lurad! visserligen är ju det mesta fake men jävligt bra kvalité på sakerna för det priset.... köper ju hellre en fake peak jacka för 600, en en skit jacka här i sverige för det dubbla.
  • smadelene
    matttiasg skrev 2010-01-12 16:47:27 följande:
    det står att mitt paket är shipped, men när ska man trycka på complete order ? är det nån som vet nått om säljarna den ena är adetrade och den andra är maketclub ?
    complete order ska du trycka på när du fått hem varan och du typ godkänner affären på complete order...... skulle tro att det finns nått slags säkerhets system så dhgate håller på pengarna tills du godkänt och då får kinesen pengarna. finns också en sida som heter www.ioffer.com snarlika.....
Svar på tråden Erfarenheter av dhgate.com????