• Tiger Af Lilja

    Vi som har haft X och vill bli gravida igen

    vet ej siffran på hcg ska ringa imorgon och fråga vad dom skrivit i journalen..

    vad ska man göra? har hört talas om att graviiteten kan sitta så pass högt att det ej syns på vul så tidigt.

  • Tiger Af Lilja

    nej inga direkta känningar på nån sida, inte som förra gången..men ibland har jag känt av men det gar varierat sida (typ som foglossning ischias) men inga smärtor direkt lite molande svag menssvärk då och då bara det senaste, så jag blir inte klok..

  • Tiger Af Lilja

    men på torsdag ska jag dit igen.. är äckligt nervös.. försöker tänka på annat hela tiden.. har inga smärtr än iaf frutom toookömma tuttar som
     ser ut som meloner, tråkigt o det inte beror på bebis..

  • Tiger Af Lilja

    för min del är det nog kört, idag som dom inget heller men dom förtår inte mina förhöjda hcg värden, när dom inte hittar nåt varken i livmodern eller äggstcokarna, heller ingen blödning som är tecken på ett X, men heller ingen hinnsäck.

    Antingen är jag mycket tidigare i min graviditet än vad dom beräknat eller som har jag fått ett mf och värden är galna helt enkelt, får inag svar.

    Fick ny tid IGEn på Måndag känner att jag inte vet om jag orkar gå dit mer, 4 gånger på 2 veckor har tagit all min kraft!

    Men jag vill bara få veta så man kan antingen börja läka och bli hel igen på fysiskt och psykiskt det här är en jobbig ovisshet.. men ser dom inget nästa evcka får jag cellgifter!

    Lia: Hur var det att få cellgifter?

  • Tiger Af Lilja

    Okej... igår började jag få mensvärk som vid mens och blöda( har ej fått cellgifter än) idag forsätter blödningen varvat med gammalt och nytt blod.. får se vad dom säger på måndag, har som tur är inte ont vid äggstockarna!

  • Tiger Af Lilja

    Hej idag fick jag cellgift och mår pyton psykiskt än så länge..
    hur länge får man vänta innan man får försöka igen.

    Jag hade tänkt ta hand om mig själv udner våren och sen se vad som händer i sommar, är lite rädd ..

  • Tiger Af Lilja

    Men när ska blödningen komma efter sprutan? asså jag har bara småvärk imagen men ingen blödning alls. Dens lutade I Måndags samma dag jag fick sprutan innan jag fick den.. :/

    Känner mig fortfarande gravid oh det tär på psyket..haft mardrömmar att det var ett misstag och att det är en bebis där inne osv..usch

  • Tiger Af Lilja

    jag mår bra.. förutom att jag känner mig gravid me dbrösten och magen putar lustigt och så.. mår jag ovanligt bra förutom trötthet och svagt illamående..

  • Tiger Af Lilja

    Mm jag blir orolig om inte mensen kommer för då betyder ju det att hornomerna inte sjunkit :S

    Har börjar med gi metoden bara för att tänka på annat.. men är verkligen inte kul att känna sig gravid i dett stadiet man är i :(

  • Tiger Af Lilja

    Småblöder bara gammalt igen brösten ömmar inte lika och är skittrött.. magen gör ont i intervaller..lägtar tills det är över :S

  • Tiger Af Lilja

    Fick ej träffa dr, bara göra blodprov hon ringer med svaret i veckan.
    Antar att det kommer bli bra, hoppas det.. men blödningen är sparsam och mest gammalt, men har ont i mellanåt och som sagt brösten ömma rinte lika mycket..

  • Tiger Af Lilja

    jag vet inte om jag vågar heller, beslutet är iaf att vänta över sommaren minst så jag hinenr läka fysiskt och psykiskt..

    Det är svårt för oss kvinnor som tvingas klara detta, männen kan ju ta det hårt och bli ledsna men kan nog aldrig förstå hur sjukt jobbigt och svårt det känns och hur man vill skrika och gråta..hela tiden.

  • Tiger Af Lilja

    Oj här kom ju tråden upp jag varit med i :O

    Nu är jag gravid igen plussade igår. ett år efter mitt x... hoppas stenhårt att allt går bra nu!

Svar på tråden Vi som har haft X och vill bli gravida igen