Inlägg från: SweetLilly |Visa alla inlägg
  • SweetLilly

    Fler som precis har plussat??

    plussade igår! Första barnet här med. Fick ma i sept, så detta alltså ett nytt försök. sammanlagt har vi försökt sen i maj..

  • SweetLilly

    jag har molvärk, ömma bröst, torr i munnen, lite illamående och är trött.
    Känns bra med symptom, men det är ju ingen säkerhet med det eg. Jag hade starka symptom förut innan Ma:t också. Så nu får man väl bara vänta och se..

  • SweetLilly
    Tutgöling skrev 2009-11-28 15:16:26 följande:
    Först grattis alla blivande mammor! :) Vi gjorde testet idag och det visade ett starkt plus - man kan inte fatta att det är sant! Hoppas verkligen att allt går som det ska.. Vi hade tur - bestämde oss för att vi var redo för att skaffa barn för en månadsen så vi lyckades på första försöket. Tycker synd om de som har svårt att bli gravida medans vissa har jätte lätt för det.. Så den 27 Juli beräknas våran lilla tutgöling att komma.. :)Men.. Allt är ju inte frid och fröjd.. Är väldigt feg av mig.. Suck.. Är jätte nervös inför första besöket hos barnmorskan.. Att bara ringa tyckerjag är skitjobbigt.. Vet inte hur det ska gå.. Men man får tänka på att det är för lillens skull.. Dum fråga - när ska man kontakta barnmorskan?.. Vad fasen ska man säga?Vad gör dom på första träffen? Ush.. känner mig lite halvt livrädd.. Trots att jag vet att det inte är farligt.. :P
    Grattis till dig!

    Du kan ringa bm på måndag! Du säger att du nyss testat och är ravid helt enkelt! Då bokar hon in dig för infosamtal och inskrivning, när det beror på kommun.
    Där pratar man matvanor och tar lite blodprover och tar vikt och längd.
    Jag tyckte det var jättemysigt! Kändes verkligen på riktigt!
  • SweetLilly

    Jo det där med att berätta, vi ska nog berätta för familjen på julafton =P Men för vännerna väntar vi nog lite till! Vi har ju gaft ett MA innan och det var lite tugnt att berätta att dte inget blev så vi vill vänta iaf tills 12 har gått...

    Bortförklaringar ja, ja penicillin är ju ett bra =P Sen har jag en del problem med magen så ibland dricker inte jag så jag får skylla på den i tid och otid men sen är jag så dålig på att ljuga så att säga att det är magen å småle, det kan nog vem som helst greppa vad som eg är orsaken endå

  • SweetLilly
    Tolle83 skrev 2009-11-29 16:30:43 följande:
    Vi ska också berätta på julafton om allt går som de ska... Vi vet ju inte ens när detta har hänt.. :D
    Nej ni får väl se på ett ul kanske sen så ni vet exakt!
  • SweetLilly
    Tutgöling skrev 2009-11-29 16:57:11 följande:
    Om du är väldigt känslig hoppa över och läs inte detta inlägg..!Vårat var ju väldigt planerat.. Så vi har ju kunnat räkna ut hur gammalt det är ungefär själv.. Om det nu stämmer..Blir det då att vi får göra ultraljud senare än dom som är osäkra på hur länge dom är gågna? Jag känner flera st. som har fått missfall.. En tjej gick till o med så långt att dom inte märkte det förrens hon gjorde ultraljudet vid ca v.18. Hon tyckte att hon inte kände sig gravid men dom sa bara att hon skulle göra ett gravtest.. Och det visade positivt... Men kroppen hade ju inte stött bort fostret så det blev ju helt tokigt.. I flera flera veckor hade hon ett dött foster i sig. Tur att hon inte blev sjuk!Sådärför är man ju livrädd av vad som händer - man vill ju se och höra så tidigt man bara kan..
    jo jaghade ju ett MA, som tur är upptäcktes det i v9, men det hade gett upp redan v 5, så det är ett vågspel alltid, mans ka inte ta nåt för givet.
  • SweetLilly
    Daniela01 skrev 2009-11-29 18:31:28 följande:
    jag hoppar in i denna tråden me, fick nyligen ett litet plus och den 6/8 skall miraklet komma :)Ps vad ska man undvika på julbordet?
    tror kallrökt å gravad lax samt dessertostar..
  • SweetLilly
    Daniela01 skrev 2009-11-29 19:20:17 följande:
    allt det smaskiga, typiskt :) men kött, korv o jansonsfrestelese går bra?
    ja det ska gå  bra!
  • SweetLilly

    välkommen förväntan!

    Jag har ganska mycket symptom för att vara så tidigt får jag nog säga, men dte går ju upp och ner, och varje gång det blir mindre så stressar man upp sig!
    Man är så löjlig, man borde eg bara slappna av och följa med bara..

  • SweetLilly

    detta är det första barnet. Jag blev gravid på första försöket i juni, men fick ma i augusti och mf då i sept. har haft 2 menser, så det blev på 3:e gågen gillt!

  • SweetLilly
    Förväntansfull0406 skrev 2009-11-29 20:32:37 följande:
    Hur fick du veta att du fått ma?? fick du någon blöding elle så?? eller hur får man veta sånt??
    jag fick ett vul i v9, standard i min kommun.
  • SweetLilly

    usch det där lät inge roligt sjofn!!


    När jag ringt mödravårdenså är de så himla superglada och säger grattis och allt =p Man blir bara glad!

  • SweetLilly

    tutgöling; nej jag tror det var ett bra beslut! Jag ska inte ta den heller, inte alls, nån gång! Folk har ju inte vart rädda för influensan förr, och tror inte man behöver vara det nu heller. Onödigt bara att spruta in sånt man inte vet så mycket om..

  • SweetLilly

    Ja bortförklaringar.. helt sjukt egentligen att man måste ha ursäkter till att avstå alkohol! att man inte kan göra det av fri vilja bara liksom.. jaja men det är så det är.
    Själv  har jag ju avstått alkohol sen i juni då vi började och jag var gravid och sen när vi försökte igen.. så folk börjar väl bli vana nu
     
    Ska avslöja för familjen i jul, och ska komma på nåt bra att säga dte på..

Svar på tråden Fler som precis har plussat??