Inlägg från: Pyzzlan |Visa alla inlägg
  • Pyzzlan

    Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 6...

    Här kommer trean!! Tack för nya tråden Essmo

  • Pyzzlan

    Stort grattis Miss G!!! Får du någon kulig vinst månne?

  • Pyzzlan
    Venezuela skrev 2009-12-20 18:26:14 följande:
    Haha, gick in här och skulle skriva precis samma mening som dig; uppdaterat med en sista laddning julkort... Tråkigt med förkylningen, men förhoppningsvis hinner du bli frisk till jul.ladydiskapar.blogspot.com
    Hi, hi. Telepati kanske
  • Pyzzlan

    God fortsättning på er alla!

    Cia: Grattis till julklappen! Jag är jättenöjd med min EOS 450 och snälla tomten hämtade en extern blixt till den i år i julklapp, så nu får jag ännu bättre foton Den externa blixten ger jätteveckert ljus nu när det är så mörkt inne.

    Miss G: Jag kör nog bara med en liten pensel för att ta bort extra korn. Sen tycker jag att man inte behöver vara så perfektionistisk, jag tycker att handgjort får se handgjort ut och inte industriellt tillverkat

    Jag skall försöka mig på att hinna gå igenom mina foton nu. Jag brukar framkalla 1 gång i månaden, men jag har slarvat i höst och har nu flera månaders foton att gå igenom. Pust, pust!

  • Pyzzlan

    Det låter som många här i tråden varit väldigt snälla i år, då tomten har hämtat så fina klappar Visst kan man filma med 500 modellen Willea?

    Jag körde nog länge med Auto läget på systemkameran. Nu har jag experimenterat litet mera, men har nog en hel del att lära mig ännu. Det är ju så när man fotar barn att det är så situationskänsligt att man inte hinner göra alla inställningar innan situationen redan är över.

  • Pyzzlan

    Är det någon som kan tipsa om några utmaningar el dyl? Känner mig litet scrapsugen nu efter allt kortmakeri före julen

Svar på tråden Scrappande träsktroll i gemenskap...Del 6...