Inlägg från: bebisjakt |Visa alla inlägg
  • bebisjakt

    Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)

    Suck o stön, här har de varit ganska lugnt hela eftermiddage, men jag har som sagt fortfarande et konstant tryck neråt men mensvärken har nästan avtagit helg. Har nästan lite lust att mysa till de med sambon för lite extra hjälp på traven :P vi får väll se vad han säger tror han är ganska mycket motstådader till det.

    Pickaboo: va skönt att någonting har hänt iaf, vem vet vi kanske ligger där inne samtidigt trots allt heh :) Men vi har ju fortfarnade inte setts så vi känner kanske inte igen varandra men förhoppningsvis känner J igen dig iaf :P :)

    Grattis till Hugo :)

  • bebisjakt

    Oj här lutar de åt att många är på gång :)

    Själv avtog allt igår men har nte kunnat sova någonting alls inatt. Sur o tvär va ja när sambon gick till jobb men lyckades tillslut somna om. vaknade av att de bara högg till i ryggen och nu sitter man med den där förbannade menssmärtan igen :P Tyvärr hjälper inte panodilen alls och jag har en sjukt låg smärttröskel så jag lipar nästan emellanåt.. men vet att det är förtidigt för att åka in...

  • bebisjakt

    här är man rastlös som tusan så därför blir de att ta bilen och köra till babyproffsen/babyland/babyringen och kolla lite små saker. Har ifs allt fixat men man hittar ju alltid någonting som man kan ha användning för :P och bara att komma utanför dörrarna här hemma gör ganska mycket.

    Dock ska ja g förs sätta på en maskin tvätt för om ingenting häng imorgon drar jag på julbord me djobbet :D

  • bebisjakt

    Pickaboo: tråkigt att bli hemskickad och framför allt för att få ett annat besked.

    SJälv avtog allt återigen men blev rastad av en vän i massa affärer och med tanke på att hon had ebråttom för att åka till jobb så höll vi ett ganska bra tempo. Och nu har jag emellanåt så ont att jag inte kan stå upp. Dock har jag inte klockat så jag vet inte om de är regelbunda eller någonting men bara att smärtan har blivit värre tycker jag är ett gott tecken :)

    Grattis FLISAN16

  • bebisjakt

    Pickaboo: De snackade om att ev. sätta igång imorgon om jag fortfarande mådde så kasst som jag gjorde i måndags. Har haft de ganska tufft och bröt ju ihop totalt där inne i måndags så läkaren sa nog så mest för att lugna mig. Men vi får se imorgon helt enkelt. Läste att du skulle upp på spec. mvc så då ses vi nog för jag ska dit imorgon förmiddag :))

    Jag hoppas de sätter igång mig imorgon samtidigt som jag önskar att de inte gör de för vi har en full späckad helg med massa roligheter. Två julbord, födelsedag för mig, och sen kalas för mig och systersonen. Så de hade varit lägligt på måndag samtidigt som jag gärna får ut honom idag :))

    Just nu känner jag ingenting :( men under promenaden precis kände jag jätte mycket!

  • bebisjakt

    Godmorgon tjejer,

    Shit idag är de sjukt kallt i huset och man fryser nästan rumpan av sig. Nu ska jag iväg in till Spec. mvc snart för lite prat om UVI och igångsättning. Jag hoppsa verkligen att dem vill sätta igång mig idag samtidigt som de hade varit kul o göra allt de roliga i helgen.. Lite kluven där faktistk :P

    Men annars så ser ni nog inte mig försen imorgon i vilket fall. Kanske jag uppdaterar bloggen via mobilen om något sker vi får se.

    Pickaboo: Hoppas vi ses på spec! Jag ska köra vid 9 tiden tänkte jag o då är ja där runt 10 som dem sa :))

  • bebisjakt

    Hej tjejer!

    Här är en besviken, trött och helt färdig tjej! Jag har inte fått sova någonting inatt även ja va så trött att jag nästan somnade stående när jag gick och la mig.

    Va ju innte på spec igår igen och hon gjorde en ny hinnsvepning och de kom massor med blod efter de och blodet har fortsatt komma med massa slem. Tappen var helt mjuk men int ehelt utplånad så därför ville hon inte sätta igång mig för kroppen hade kommit så långt.

    Läkaren jag fick va helt underbar, samma läkare som i måndags. Och hon sa att är de någonting så är det bara att ringa in så kan vi boka en tid eller om jag kommer akut igen. FÖr hon jobbade både idag och på söndag. Jag ringde in igåg kväll till förlossningen för jag ville få något så ja kunde sova inatt. Men fick en surtant till barnmorksa i telefonen (stött på henne tidigare) och slutade med att jag slängde på luren. Jag känner nu att jag inte orkar mer jag vill inte mer jag är färdig nu. Kroppen verkar inte vlja föda detta barn....

    Förlåt tjejer att jag återigen kräker av mig !

    Trädffade frästen Pickaboo där inne :) trevligt trevligt. Hoppas hon fått sin lill*

  • bebisjakt

    Tack o lov för läkaren på specialist mödravården i Lund. Hon är helt underbar. Iaf hon som är där denna veckan. Jag rinde dit precis för jag orkar inte att inte få sova fler nätter. Jag bröt ihop i telefon åter igen, det är nog tredje gången jag börjar gråta inför henne nu. Hon lovade att hon skulla skicka ett recept på sömntabletter till mig och sen skulle hon gå direkt ner till förlossningen och kolla om dem hade mycket att göra idag. Hade dem inte det kansek de blir igångsättning för jag sa de till henne att jag reder de inte mer jag är färdig, jag är klar nu. Jag har inte direkt sammandragningar eller någonting men jagh ar en sjuk mensvärk och kroppen är inställd på att föda nu känner jag.

    Så kära ni håll tummarna om att Lunds KK har lite att göra idag :)

  • bebisjakt

    Ja läkaren är verkligen super bra, tyvärr var där fullt på förlossningen :( Så de blev ett recept med sömntabletter istället oxå skulle jag ringa in imorgon och se om jourhavande läkare kunde hjälpa mig. Hon gjorde en anteckning i min journal om att finns där plats imn ska jag sättas igång så är de bara. Så vi får hoppas jag får lite sömn inatt av tabletterna och att där är lugnare imorgon.

    Hon sa att jag fick välja på att bli inlagd på 44an inatt eller sova hemma men ja väljer hellre att sova hemma faktiskt äve om chansen kanske är större att jag blir igånsatt om jag är där inne...

Svar på tråden Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)