• paska

    Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)

    Grattis Konichiwa!!! Som andra sagt, ingen drömförlossning - men det viktigaste är att du har ditt lilla Pyre och att allt gick bra! Jag är så glad för din skull!

    En fråga till alla er som fått undersöka tappen och så. Ingår det i de vanliga rutinerna hos er? Eller är det av speciella anledningar? Min BM har inte nämnt något om liknande underslkning trots att jag berättade att jag tror att min slemmis börjat gå och att jag har en massa molvärk. Här verkar man bara invänta det som ska ske.


    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska
    pickaboo skrev 2009-12-01 22:00:59 följande:
    Min bm kollar inte heller tappen utan det har ju gjorts på mig pga de prematura sammandragningarna. Idag åkte jag in pga att jag inte känt bebisen alls på ett par dagar. Samma läkare som jag ska till bedömning för igångsättning hos på måndag. Det var hon själv som ville kolla och ge mig en hinnsvepning.
    jeng skrev 2009-12-01 21:37:31 följande:
    paska, det ingår inte alls här jag har fått kollat tappen pga mycket förvärkar, för att se om man behöver beordra vila osv.... och nu då bebis räknas som välkommen så kollar man inte längre trots att jag har förvärkar fortfarande. dock kommer de väl kolla i nästa vecka då jag ska till läkre för igångsättningssamtal osv... det är vanligare att de kollar om man ligger på övertid, eller iaf närmar sig!
    Ok. Jag undrade om jag snuvades på undersökningar här Jag menar, jag är ju supernyfiken på hur det går för min lilla tapp (en mening jag aldrig trodde att jag skulle skriva :p). Skulle vara trevligt att veta att det börjat hända saker liksom
    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska

    *håller tummarna för alla som är på G nu! Go go girls*

    Här har molandet avtagit helt. Suck och blä. Men jaja, jag har ju 8 dagar kvar till BF med första barnet, så det är väl inte så konstigt. Men jag hade ju hoppats ...


    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska

    Min arbetskollega är helt säker på att jag kommer att föda inatt just för att det är fullmåne. Men jag är väääldigt tveksam :p Jag tror fortfarande på den 14:e vilket är 4 dagar efter BF.


    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska
    Mii skrev 2009-12-02 21:24:01 följande:
    det finns ingen här i tråden som INTE känner så mycket? Jag börjar tro att jag kommer vara tvungen att sitta här själv snart, alla decemberbebisar kan ju inte komma ut NU, vi är ju bara på dag 2 av denna månad. jag har 13 dagar kvar, men det känns som om det lika gärna kan bli ett januaribarn då jag inte känner nånting alls =/ Ska till BM imorgon i alla fall. hoppas mitt hb ökat lite då, sist va jag nera på 105 trots två järntabletter om dagen =/
    Molvärk typ varannan dag, men inget mer. Jag lär nog hänga här ett tag jag med
    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska
    lily rose skrev 2009-12-02 22:39:00 följande:
    Go`kväll Tjejer! Nu har jag blivit mamma till lilla Joline! Vaknade 04.00 inatt med starka värkar...och 05.00 var vi inne på förlossningen, då var jag öppen 5 cm. Sen så kom hon 10.08 på två krystvärkar! 
    Nr One skrev 2009-12-02 22:02:06 följande:
    Hej tjejer! Nu är vi äntligen hemma efter en lång lång resa som resulterade i världens underbaraste lilla kille (troligtvis Jakob)!! Jag är så slutkörd efter 3 dygns värkarbete så jag orkar inte skriva så mycket. Allt gick fantastiskt bra till slut och förlossningen blev underbar trots allt. Lycka till alla ni som väntar nu!
    Grattis till er båda!

    Fasen, nu bara ploppar det ut bebisar!
    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska
    trållmor skrev 2009-12-02 22:40:28 följande:
    GRATTIS!!!! Allt snack om att det bara föds pojkar får mig ju nästan att tro att Neelah blir första trådtjejen som föds
    Åh, ska ni döpa er dotter till Neelah? Vi med (om det blir en tjej), fast utan h på slutet. Trodde jag var helt ensam om det namnet :p Bra smak ni har ;-D
    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska

    Åh, lycka till alla som är inne och får sina bebbar nu!
    *Avis*

    Ska själv ta en promenad och aktivera bebben lite. Kanske vill den komma ut då.


    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska

    Jäklar vilken mol/mensvärk jag fick av promenaden. Det tyder ju på att det händer mer när man rör sig än när man sitter still. Nu börjar det, efter en dusch, att avta igen.


    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
  • paska
    mama30 skrev 2009-12-03 16:41:19 följande:
     Inatt har det varit jättelugnt därinne, blev nästan orolig att han var för stilla. Men, får väl slänga i mig nåt onyttigt (ja jag passar också på med kolhydrater så här i slutet he he) och se om han sprattlar till.
    Jag kände exakt samma sak inatt. Sov först dåligt hela natten och vaknade psen upp å morgontimmarna och tyckte att det var på tok för lugnt. Blev tvungen att gå upp och dricka iskallt vatten för att få igång den lille. Så himla lättad man blir när man känner en liten buff igen.
    ♥ En liten i december ♥ www.emmyz.net
Svar på tråden Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)