Inlägg från: Dizan81 |Visa alla inlägg
  • Dizan81

    Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)

    jeng skrev 2010-02-15 15:40:46 följande:
    Dizan, Vi får hoppas!! nu vill vi ju bara bli av med det så vi mer lite större säkerhet kan lägga pengarna som behövs i det nya huset. värmesystem för 200 000, målning/taptesering och golv för ca 100 000 och sen ett kök på toppen av det fina isberget... det är ju inte pengar man vill spendera om man tvingas stå med 2 hus i sin ägo.
    Nja...det är väl lite väl kanske om man inte är obegränsad *s*
  • Dizan81

    Sitter fortfarande & väntar på att Pimme ska vakna efter vår promenad....han har inte käkat sen ca 12.30 nu men verkar nöjd med tillvaron där han ligger & snusar :) Snart kanske....mina bröst tycker det är dax för lite amning.... Sén kanske man får ha en vaken & snäll liten kille ett par timmar innan det är dax för kväller. Låter toppen tycker jag, men är ju inte säkert att det blir som man "planerat" ;)

    bebisjakt:
    Är imponerad - skitsnyggt! Själv är jag inte fullt så pysslig, men jobbar för att få in alla kort i album iaf ;)

  • Dizan81

    Ligger nu helt solo i den jättestora sängen, knappar på datorn, lyssnar på Pimme som sover i sin spjälis brevid & kollar lite skidor.

    Känns skitkonstigt & lägga Pimme i sin säng & ha denhär jättestora för mig själv nu när älsklingen är iväg på jobb, men det är nog mest dumt & växla mellan att sova med mig & med att sova i hans säng nu när det funkat bra & lägga honom där. Ibland när han vaknar på nätterna & vill käka så somnar jag & då blir det ju så att han också sover i min säng.

    Jloow: Tror inte det finns några knep för att dom ska ta nappen tyvärr. Pimme har varit lite småknölig också, men han brukar ta den efter en liten stund, men man ser att han snuttar på händerna & försöker leta efter tummen & det är ju som det är. Skulle han börja med tummen är det inte mycket att göra åt - visst är det kanske svårare att få dom att sluta med tummen, men säger som bebisjakt - den dagen - den sorgen.

  • Dizan81

    Jobbigt när dom skriker är det absolut - speciellt då ingenting hjälper.... Nu har Pimme (peppar, peppar) varit mycket nöjdare & mer tillfreds de senaste veckorna vilket är skönt. Alla dagar är dock helt olika gällande sömn & mat. Ibland vill han äta typ varannan timme & ibland kan det ta 4-5 timmar & likaså med sömnen. Idag har han varit vaken nästan hela dagen & nöjd. Haft några microsömner på 10-15 minuter bara. Dessutom har han pratat & skrattat massor - mys, mys!! Men som sagt - är ju olika från dag till dag....

    Han sover bättre ute & när vi varit ut & gått så försöker komma ut iaf 30 min/dag, men ibland är ju vädret emot en....tyvärr...men nu går det ju iaf mot vår :)

    På lördag fyller min stora kille 7 år - sjukt fort tiden har gått!! Tycker inte det va så länge sen han va liten skrutt. Önskat sig en boxningssäck & handskar så det får bli en sväng till Jula på fredag. Imorgon är det babycafé igen.

  • Dizan81
    jeng skrev 2010-02-17 16:48:50 följande:
    Åhh, nu är husannonsen ute på hemnet osv. Nu blir det nervöst för att se om nån hör av sig och är intresserad!
    Lycka till!
  • Dizan81

    Pimme sov också bra inatt. 6½ timme i sträck, mat, 4 timmar, mat & 2 timmar (men då va det min klocka som ringde)

    Han har varit lite vrång nu på em - gapat utan att det är något speciellt (iaf ingenting som jag vet) - vaknade nyss till & hejade fram anja - underbart!! men nu sover han igen.

    Är bara så olika från dag till dag men pratade lite med en tjej som har en liten knodd på 4 månader på babycafét & det var fortfarande väldigt olika från dag till dag då. Vissa dagar sov hon jättemycket & andra dagar va hon vaken mycket & det är ju mysigt när dom små liven är vakna & med men då får han minsann vara snäll&glad & inte hysterisk :)

    Måste fixa en ny tråd snart också....

    jucea: skönt att ni har många spekulanter redan nu!

  • Dizan81
    Bellebusis skrev 2010-02-19 13:17:15 följande:
    har en jätteskum fråga här! nån annan här som kan känna sin puls i magen? även se den? satte min mobil telefon på magen och så hoppade den... hmm... undar verkligen om detta är normalt! har inte kommit att tänka på det innan men har haft ont i tarmarna och bara nu lagt märke till det...
    Detdär med pulserandet i magen är helt normalt. Har också så - just nu syns & känns det dock inte lika mycket eftersom jag känner mig som en michelingubbe typ....:(
  • Dizan81
    bebisjakt skrev 2010-02-19 21:15:13 följande:
    Hmm måste fråga har era barn rullat från amge till rygg ännu? Melvin gjorde de i onsdags första gången och jag blev lite paff.. :S
    Pimme rullade första gången när han var 3veckor & 2 dagar & gör det oftast när man lägger honom på mage så nackträningen blir ju inte så lång *s*
  • Dizan81
    k girl skrev 2010-02-20 10:14:25 följande:
    Menar ni att de gör det medvetet? Efter vad jag har läst är det något de gör tidigast vid tre månader.
    Tror inte det är medvetet han gör det utan det blir liksom bara när han tar i :)
  • Dizan81

    Har funkat så bra & lägga Pimme i hans säng, men nu vägrar han ta nappen & bara gallskriker - kul, kul....

    När man tar upp honom så tar han nappen & slappnar av, men sen AHHH!!!!

    Blir en kul kväll om det ska fortsätta såhär....

  • Dizan81

    Pimme började gallskrika när mormor kom igår. Han låg & jollrade & flinade men sen rynkade han ihop hela ansiktet & gallskrek. Sen blev han glad igen & så ett gallskrik igen *s*

    Händer ju som sagt mycket för dom små liven just nu. Nu somnade han äntligen för ca 1 timme sen. Har inte skrikit hela tiden (tack & lov) men det har ju gått så bra & lägga honom men idag tyckte han inte att det va sängdax redan vid 18-19 tiden tydligen ;)

    Nu ska jag passa på & ta en dusch innan det blir sängen! Imorgon kommer min nyblivna 7-åring hem också - mysigt!

Svar på tråden Snacktråd för oss med BF December-09 (Del4)