Inlägg från: xXMaLoXx |Visa alla inlägg
  • xXMaLoXx

    Unga mödrar Danmark

    Sthlmsparlan skrev 2009-12-16 22:11:02 följande:
    Kieu?
    Pappan till Oliver :)
  • xXMaLoXx

    Jag vet inte om man ska förvänta sig någon större mognad från dessa töser, de är ju trots allt inte särskilt gamla. Så länge de ger sina barn vad de behöver ( jo jag vet..det är lite si och så med det..men så kan det även vara hos en 35-årig mamma^^) så kan det väl kvitta i om fjortisarna i dem lyser igenom emellanåt.

    När det gäller Stine så önskar hon säkerligen inget annat än en stabil fadersfigur för sin dotter, även om jag som är över 30 kanske resonerat på ett annat vis än vad hon gör.


  • xXMaLoXx
    mamma hampus skrev 2010-05-11 18:15:41 följande: "Vad tyckte ni om dagens avsnitt? Hanna verkar vara en mysig tjej,men hennes mamma tyckte jag sådär visst jon är väl lika lycklig för att bli mormor men när man såg hennes långa hår och var så mager."

    Nu var jag fräck och bara tog med en del av ditt inlägg. Men jag förstod inte vad du menade med mammans hår och kroppsbyggnad?
  • xXMaLoXx
    marla333 skrev 2010-05-11 20:03:03 följande:
    tycker det är konstigt att bm är så hårda på att informera om det här i sverige. tror inte jag sett många gravida här röka... fast det kanske har med åldern att göra också? att de är unga och omogna kanske? tycker att de flesta i serien har problem med sin familj och omgivning, typ alkoholiserade förälder eller problem i skolan eller sånt. att de har varit problembarn. eller har jag för mkt fördomar nu? =)
    Danmark har en mer "avslappnad" (om man nu kan kalla det så i det här fallet) syn på alkohol och tobak. Deras drottning te x hymlar inte med att hon röker mängder, medans våran kung smyger os v. De är mer livsnjutare i Danmark, vilket märks på både dryck och mat så att säga. De har inte direkt panik när det gäller hälsan *s*
  • xXMaLoXx
    Arentorpbebis skrev 2010-05-12 11:32:12 följande:
    Ja herregud! börja undra vad tusan det var frågan om när när de la sig i samma säng å hon skulle pussa å smeka på magen.... känndes allt annat än rätt på nått sätt! kanske inte var något konstigt så men man får en konstig känsla i magen!
    Ja det där med att hålla på och gulla sådär med magen kändes lite sisådär helt klart. Att de låg i samma säng berodde tydligen på att de skulle renovera, men man tycker ju att man borde kunna fixa två sängplatser ändå?

    Vad hennes vikt eller hår anbelangar, så förstår jag inte vad det är att haka upp sig på?
  • xXMaLoXx
    TvåTrollsMamma skrev 2010-05-12 23:06:39 följande:
    Jag satt och åt samtidigt som jag tittade idag och så pratade sambon precis när de berättade om vad som skulle hända i morgon. Men hörde jag rätt när de sa "så ska christina ta adjö av tvillingarna"
    Nej hon skulle ta adjö av tvillingarnas pappa. Han jobbar ju på jylland om jag inte minns fel.
  • xXMaLoXx
    Arentorpbebis skrev 2010-05-12 22:52:41 följande:
    åhåhåhåhåhåååå! har sagt det förr å jag säger det igen! HATAR de som röker när de är gravida eller röker med sina barn..... att hon kunde med att sitta å prata om sitt förlorade barn och om att hon kanske hade havandeskapsförgiftning och ha jättebråttom för att få veta resultatet SAMTIDIGT som man röker å röker! dat var väl inte en enda scen där hon eller killen inte hade en cigg i näven! SKÄMS!!!
    Må så vara att MVC i Danmark också informerar om rökning os v, men det är iaf en helt annat mentalitet som råder där jämfört med Sverige. Det är lätt för oss att sitta här och skälla på någon som förmodligen inte vet bättre, därför att alla röker överallt...förstår du hur jag menar? Det fanns en tid när mammorna här i Sverige vankade av och an på förlossningens balkonger med en cigg i handen.
  • xXMaLoXx
    Miss Julie skrev 2010-05-14 16:24:15 följande:
    Hoppar in här igen nu! Har bara läst ett tag men vill också vara med och klaga nu ;) Usch vad Melissa är liten i mina ögon! Att man kan göra så mot ens barns släktingar! Hon är som ni säger riktigt ego! Tyckte för övrigt också att det såg mer ut som att dom skulle ut på dansklubb än på dop, men smaken är ju olika!?! Längtar till på måndag då vi kommer få se Camillas lille kille :) Stine har jag också lite problem med nu, hon är också lite ego. Kan förstå att hon mår dåligt men jag tycker hon är lite bitchig mot sin gubbe. Det känns som många av dom här mödrarna förstorar upp och över analyserar små saker ofta. Har den kännslan ofta när jag kollar på programet..
    Min fetmarkering: Och det gör vi inte i den här tråden då menar du? ;P
  • xXMaLoXx

    I Melissas värld så gjorde hon säkert helrätt. Hon är en ung tjej som känner sig sviken helt enkelt, jag resonerade säkerligen på samma sätt när jag var i hennes ålder. Jag tycker dock att det är fel, barnets farföräldrar har ju som sagt inte gjort något. Det är trist att pojken inte själv får välja så att säga.

    Jag kan också tycka att någon mer vuxen i Melissas närhet kanske skulle ha reagerat?
    Det är lätt att glömma att det här handlar om relativt unga tjejer, som inte har hunnit lära sig så mycket av livet än.


  • xXMaLoXx
    BillyX skrev 2010-05-17 22:27:55 följande:
    Fast rökningen är ju så jävla illa. Jag blir lika förvånad själv... har de inte information om tobakens skador i Danmarks skolor?
    Jo det hade tydligen det i Danmark också, men det råder en helt annan attityd där än här i Sverige. De är mer livsnjutare och hetsar inte så mycket över vad som är bra eller inte bra för hälsan. Hallå, du köper starköl i kvartersbutiken.
Svar på tråden Unga mödrar Danmark