Inlägg från: Barbiegirl |Visa alla inlägg
  • Barbiegirl

    Unga mödrar Danmark

    xXMaLoXx skrev 2010-06-06 22:43:59 följande:
    Hon fick en depression efter förlossningen av sin son, det är viss skillnad. Det är väl inte så säkert att det alltid innebär barnets bästa att bara låta det bero. Det var väl dessutom pappan som i hennes svaga sits i princip arbetade henne till att skriva sonen på honom. Var det inte så att hon gick igenom papprena med någon, som ansåg att de faktiskt inte var giltiga eftersom hon vid påskrivandet inte ansågs vara vid sina sinnes fulla bruk?
    Men sa´s det inte häromdagen att hon avsagt sig kontakten helt å hållet för att inga moderskänslor fanns där för den lille..?
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    xXMaLoXx skrev 2010-06-06 23:36:01 följande:
    Jag tolkade det som att det handlade om en depression som hon dessutom sökte hjälp för. Vid en förlossningsdepression så brukar man ju bl a ha svårigheter att knyta an till sitt barn. Har hon sagt att hon i nuläget inte har några moderskänslor så har jag missat det. Å andra sidan så är det väl kanske svårt att riktigt veta hur man känner, när man missat så mycket.
    Jo i början var det en depression men nu hade hon visst kommit fram till att inga känslor finns där å hade nu avsagt sig kontakten..

    Ja det är nog inte lätt att egentligen veta hur man känner när man inte setts så mkt,för för honom är hon ju mer eller mindre främmande..
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    xXMaLoXx skrev 2010-06-06 23:45:49 följande:
    Jo precis, för han var ju inte gammal när hon avsade sig vårdnaden. Som sagt, hon måste knyta an från början och det kan ju vara riktigt svårt när han redan kommit en bit i livet så att säga. Inte bara för henne kan jag tänka. Däremot så vet jag inte om jag helt och fullt tror på att det inte finns några känslor alls, men det är nog kanske lite lättare om man intalar sig det.
    Ja någon form av känslor borde nog allt finnas där..

    Men ja måste säga att ja tycker hon är mkt gladare å piggare av sig nu när man sett henne å att hennes son Mikkel å hon har hittat varandra lite bättre också,även han verkar ha lugnat ner sig väldigt mkt mot hur man har sett honom förut.
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl

    Tvillingpappan kunde ju offrat sig med en skjorta iaf,å kunde pina sig för den stunden som han nu skulle frysa.

    Hörde jag fel eller säger dom Stine´s styvmor om Bennos mamma?


    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    Elins mamma 2010 skrev 2010-06-08 10:36:03 följande:
    Ikväll skulle det handla om den där mamman som har en dotter som heter maja (heter inte hon också Kristina??) jag tycker hon är tristare än de andra, varför vet jag inte... vad tycker ni?
    Jo hon heter väl också kristina,verkar vara ett vääääldigt populärt namn där. Först¨år inte varför hon är med,görtråkig att se på för det "händer" inget med henne..inget som gör det spännande att se henne-.
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    A L V skrev 2010-06-08 14:05:47 följande:
    Halloj! Har också följt um (och tråden!) länge.

    Kristina med Maja (visst var det hon som lyckades "få sparken" från en praktikplats på Toys R us och som trodde hon kunde bli modell?)  Blev riktigt full i skratt då.. Kroppen har hon men kanske inte det.. hmm... rätta ansiktet..

    Tänk att tappa vårdnanden av sitt barn så där? Att några kommer och "tar" ens bebis liksom? Hu, hemska tanke!
    Japps det är hon ja =)
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    Ts Mamma skrev 2010-06-08 14:25:28 följande:
    Absolut, jag håller med dig på så vis att de inte ska gå in och ta över men vad hände med dialogen?? Som det är verkar det ju knappt som om Hannah törs be om hjälp för då är det fel etc och det tyckerjag är fel!
    Har också fått den uppfattningen (av vad man fått se) att Hannah inte vågar be om hjälp på hemmet. Vilket är fel. Tycker också hon mognat i sin roll som mamma faktiskt.
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    bara lilla jag skrev 2010-06-08 17:58:41 följande:
    men alltså trailern för imorgon då är ju ms blond igen :S fler som har samma misstankar om rebecca som jag? Vet inte om man får berätta vad man tror ska hända eller inte i tråden
    man får väl berätta vad man TROR men inte vad man VET.
    Jag TROR nog att hon kan vara gravid igen,men jag VET INTE =)
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl

    Har man förresten fått reda på hur det gick för Stine med skolan? Jag har inte hört något om det mer än när man fick se att det inte var säkert att hon fick börja pga att hon var gravid..

    MS - kommer hon någonsin klara sig själv med eget fast boende utan att flytta runt eller kommer hon bo livet ut hos sin mamma tro?Å hon som ALDRIG skulle flytta hem till mamma igen har gjort så hela familjen fått flytta till ett hus..


    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
  • Barbiegirl
    Elins mamma 2010 skrev 2010-06-08 18:14:59 följande:
    kan nån påminna mig om vem rebecka är? minnet är uselt just nu...
    hon som nyligen flyttat till ett radhus,hon har en son(vet inte vad han heter nu) å fick en dödfödd dotter
    ☆*★AMELIA 2/1-06 ☆ FRIDA 1/5-10☆*★
Svar på tråden Unga mödrar Danmark