Inlägg från: mother of |Visa alla inlägg
  • mother of

    Vi som väntar barn i december DEL 3

    Här blir de en riktigt julklapp, har ingen aning alls vem som gömmer sig i magen..
    Och jag hoppas verkligen att jag har varit tillräckligt snäll i år för att få paketet före julafton, men ska nog inte hoppas för mycket.

  • mother of
    Trillian80 skrev 2009-12-03 09:47:01 följande:
    Jag har heller ingen aning om vad som finns i magen. I princip ALLA säger "han" till magen, så det skulle vara roligt om det blev en flicka bara för den sakens skull =PFick hem TENS-apparaten igår, hyrde ju via Holorgon. Var lite läskigt att prova den, men det kändes ganska ok. Någon som använt TENS innan med framgång under förlossningen? Tänkte att det ju inte kan skada att prova iallafall =)
    Jag hade med mig min första gången, men blev aldrig av att jag använde den faktiskt.. Men ska nog packa ner den igen..
  • mother of

    Jag har fått en släng av xtrem trötthet över mig, orkar knappt göra något alls.. Och vi som har hämtat spjällisen - hade tänkt ställa iordning den idag.. Men de får vänta.. Lustigt de där, vet inte alls var tröttheten kommer ifrån.. Haha.. Jag orkade hålla ett ganska jämnt tempo på jobbet i allafall..

  • mother of

    Jag dricker kaffe med gott samvete .. Förra gången kunde jag inte dricka alls, de tog mig ett år efter förlossningen innan jag kom igång igen. (riktig kaffeälskare)
    Men den här gången har jag inga såna problem, fast de blir mest två muggar på morgonen och sen räcker de, om vi inte är och hälsar på hos folk... Mest för att slippa halsbränna...

  • mother of

    Nettie1 bf 16/12 (1:a barnet)
    Trillian80 bf 23/12 (1:a barnet)
    mother of BF 21/12 (2:a barnet)

  • mother of

    Ja jag är glad att jag äntligen hittade TENS apparaten och kom ihåg den idag.. Sååå skönt och slippa lite smärta.. Nu kanske jag kan vara mer aktiv igen.. Ja förutom den där tröttheten som slänger sig över mig varje dag.. *s*

  • mother of

    Mållan 1 skrev 2009-12-05 04:25:13 följande:


    här har man inte fått sova än... haft regelbunda sd hela natten... börja klocka för en halvtimme sen... ca 6 min emellan... hoppas det är på riktigt... vill inte att detta ska dö av nu.... vill ha STARKARE & TÄTARE emellan :P
    Håller en tumme för dig... Fast du kanske redan har åkt in.. De var ganska tidigt du skrev.. *s*
  • mother of

    mama30 - nu har inte sonen haft sjukan, men visst kan man bli smittad trots vaccinering. Hoppas att ni slipper den eller åtminstone får en väldigt mild variant av den.
    Vi väntar ännu på att sonen ska få ta andra sprutan, de blir ungefär samma vecka som jag är beräknad *s*.

  • mother of
    mama30 skrev 2009-12-05 10:02:56 följande:
    mother of: tack, jag får köra stenhårt och övertyga mig själv mentalt att jag i n t e kommer bli sjuk. men shit, så mycket som man är uppi sina barn hela tiden är det ju nästan omöjligt att inte smittas. Oj oj oj vilken jäkla dålig timing.
    Ja tyvärr får man inte bestämma sånt.. Vi har börjat bli krassliga här hemma och de är inte direkt populärt. Vill inte ha en krasslig familj just nu.. Känner mig lite smått stressad för att få klart allt ändå.
    Men dom allra flesta som fått sjukan blir väl rejält sjuka väldigt fort, de är väl det vanligaste (kanske tolkat de fel). Så kanske "bara" är nåt annat kortvarigt virus som hälsar på hos er ...
  • mother of

    Mmmm jag räknar med ett år eller liknande... Fick kämpa ganska hårt efter sonen och gå ner 28 kg. Vill inte bli lika nere som då, så jag räknar med att jag får kämpa mer den här gången..

Svar på tråden Vi som väntar barn i december DEL 3