Inlägg från: Jennypenny83 |Visa alla inlägg
  • Jennypenny83

    Vi som väntar barn i december DEL 3

    Till er som väntar och inte har känningar:

    Det hade inte jag heller över huvudtaget innan. Jag hade mått prima hela dagen och tom kunnat dammsuga och tvätta golv. Jag satt i soffan på kvällen och som en blixt från klar himmel kom det en ordentlig värk. Sen fortsatte det därifrån :)
    Jag såg inte skuggan av någon slempropp, teckningblödning eller vattenavgång (bm tog hål på hinnan när jag var 7cm öppen).
    Jag var verkligen jätte snopen, och är det egentligen fortfarande när jag tittar på sonen hihi....

    Håller tummarna för att era bebisar snart vill komma ut!

  • Jennypenny83

    Mållan1:
    Så där höll det på för mig i 16 timmar från första värken tills det tilltog i styrka och kom tätare. Kändes som stark mensvärk, men för svagt för att göra riktigt ont. Sen plötsligt tog det fart, och han var ute ytterligare 4 timmar efter! Heja heja!!!!

  • Jennypenny83

    Hejar på din bebis lite Aleex och hoppas det snart sätter igång!

    Jag har haft min första kris som mamma idag, det har annars gått strålande utan skuggan av hormonpåverkningar eller humörsvängningar. Vi hade bestämt att gå första promenaden med barnvagnen idag och hälsa på nyblivna mormorn. Då ville jag såklart ha på mig något annat än joggingbyxor som jag strosat runt i sen förlossningen för 5 dagar sen...
    Ingenting kunde jag passa!!! Inte ens de största byxorna jag äger som verkligen satt löst på mig innan... Baken har blivit större, magen hänger fortfarande, låren är större... Fy vad ledsen jag blev, började stortjuta. Vet ju att det försvinner efterhand men jag har en del kg att jobba bort, suck!
    Man vill ju kunna känna sig lite fin iaf.
    Nu har jag klagat färdigt :)

    Tycker mer synd om er som väntar så förtvivlat så egentligen borde jag inte klaga.... Vi vill ju se fler december bebisar titta ut nu ju :P

  • Jennypenny83

    jag gick också upp 20kg, säkert ett eller två kg mer... har inte vägt mig efter förlossningen, allt vatten e borta men fläsket får man ju jobba bort. tog första rundan med barnvagnen idag, upptäckte verkligen hur otränad jag har blivit..

  • Jennypenny83

    Min son kom dagen innan BF, värkarna började BF-2 på kvällen :) Det är mitt första barn, så jag va jätteförvånad, hade verkligen räknat med att gå över tiden!

    Lillpluttan: Det kommer säkert iång igen, mitt lugnade också ner sig under natten och blev inte regelbundna förrän efter 16-17 timmar. Håll ut!!!

Svar på tråden Vi som väntar barn i december DEL 3