Inlägg från: Trillian80 |Visa alla inlägg
  • Trillian80

    Vi som väntar barn i december DEL 3

    Paska>> Nu känner jag mig lite hemsk som är så glad över att vara på G, men jag hoppas att den snart kommer ut och säger hej till er. Senast i förrgår fick jag frågan "blir det någon bebis??". Vad är det för dum fråga, klart att det blir en bebis liksom!?

  • Trillian80
    Metallica0406 skrev 2009-12-17 07:39:48 följande:
    Jag var nyss på toa och då lossnade en stor bit av slemproppen, så nu återstår det bara att vänta och se när det drar igång på riktigt. Med dem andra barnen så har det dragit igång inom 2-5 dagar efter att en såhär stor bit av slemproppen lossnat. Får se om den här bebisen är lika laglydig som sina syskon. Om jag går över tiden med den här så blir jag verkligen chockad då jag inte gjort det med dem andra två.Jaa just det där med frågan "Har det hänt nått, har det kommit nån bebis?" eller nånting i den stilen. Jag lärde mig under dem två andra graviditeterna att dem frågorna är rena helvetet att få även om man som jag aldrig gått över tiden. Så nu frågar jag aldrig nått sånt utan grattar hellre mer då det sker nått! Styrkekram till er som behöver!!!!!!
    Jag svarade till hon som frågade om det blir någon bebis att den aldrig tänker titta ut. Men hon fattade nog inte riktigt piken utan höll tummarna för att den skulle komma någon gång snart.
    Idag är faktiskt mitt BF-datum enligt senaste mensen, vilket jag helt hade glömt bort.
    Men har du haft några värkar i samband med att slemmisen gick?
  • Trillian80

    Hej på er!
    Den 17 december kl 22.34 tittade lilla Leo ut, 3425 g och 49 cm lång. Började med att slemmisen gick, som jag skrev i torsdags. Har äntligen kommit hem, fick vara kvar så länge eftersom Leo hade blåsljud från hjärtat tills nu.
    Ska lägga upp förlossningsberättelse när jag inte har en ammande son på armen =)

  • Trillian80

    Nu finns det bilder på Leo för de som vill se =)
    Som jag förstått så hänger förlossningsdatumet oftast ihop med om pappan till barnet föddes när det var dags eller inte, och det verkar stämma med många jag pratat med. Kanske även för dig paska? Jättetrist att behöva vänta!

  • Trillian80
    k girl skrev 2009-12-22 07:12:19 följande:
    Fan fan fan. Jag tror jag har fått svamp i bröstvårtorna. Jag har ju inte alls haft ont av amningen tidigare, nu bränner det och ömmar och vårtorna är illrosa. Ser ut som om lillen har en vit beläggning i munnen också.
    Grattis till att det funkat bra so far ändå, mina bröstvårtor svider och ömmar mest hela tiden. Har ammat typ en gång i timmen sedan igår kväll, med tre timmars uppehåll imorse. Och det är inga korta amningspass heller, utan de varar kring en timme. Blä.
  • Trillian80
    Jennypenny83 skrev 2009-12-23 09:00:19 följande:
    Tycker det var en fin förlossningsberättelse Trillian!Jag tog heller ingen bedövning under min förlossning, klarade mig på endast syrgas från första till sista värk, så jag kunde helt leva mig in i hur du kännt :)Mitt var dock helt ofrivilligt, jag bad om det försent haha... Det vet jag till nästa gång :PHeja Solrosen1, håller tummar och tår för att du snusar bebis snart!Det med statistiken håller heller inte på mig, jag födde BF-1 som förstföderska. Värkarna började BF-2...
    Tack så mycket =))
    Tja, min förlossning började ju faktiskt med att slemproppen gick på BF-7, och jag är också förstföderska. Kanske bara handlar om ren tur? ;)
  • Trillian80
    Metallica0406 skrev 2009-12-23 21:17:25 följande:
    Jo jag vet ju det Väldigt fint namn. Känns helt ofattbart att JAG är trebarnsmamma och att hon just nu ligger i sin säng och sover så gott. Väntar bara på att klockan ska gå så jag får plocka upp och amma henne igen trots att det gör så ont just nu i början. Tack vill jag säga till er andra som gratulerat.
    Åh, kommer amningen att göra mindre ont sen? Sonen är ju som en vakuumsug emellanåt...

    Känner mig helt konstig idag, trött och förvirrad. Jobbigt att behöva åka till både min och sambons familj idag, hade hellre varit hemma och tagit det lugnt... Leo fyller redan en vecka ikväll, tiden har betett sig konstigt, har både gått fort och jättelångsamt =)
  • Trillian80

    Apropå er som går och väntar på känningar, jag hade absolut inga känningar what so ever förrän värkarnar började samma dag som förlossningen skedde... Dvs med regelbunden rygg/magvärk och sen avlossning av slemproppen.
    Hoppas era små tittar ut snart =)

  • Trillian80
    Yellow skrev 2009-12-29 18:02:34 följande:
    Jag tror nog att mycket i sömnlösheten ligger i att jag är nervös inför förlossningen. Men jag hoppas att det infinner sig ett lugn när värkarbetet väl börjar. Och att precis som du säger, kroppen vet vad den ska göra. Ser ju verkligen fram mot det ögonblick när jag får upp bebisen på bröstet för första gången!
    Jag fann lugnet när jag fick lustgasen, gudars vad avslappnad jag blev (åtminstone till en början) =)
  • Trillian80
    Venezuela skrev 2009-12-29 20:54:42 följande:
    Ja, jag hade inte överlevt min förlossning utan lustgas, den betydde allt. Var bara vid ett tillfälle som jag sög i mig lite för mycket och då hann jag med att resa till Canada mellan två värkar. De skrattde glatt när jag tittade upp och sa att jag varit där...
    Haha =))
Svar på tråden Vi som väntar barn i december DEL 3