Inlägg från: Anka Girl |Visa alla inlägg
  • Anka Girl

    Januaritråden :-)

    Hejsan Tjejer!

    Jag är helt ny här, får man vara med på Januarilistan? Jag har BIM 13/1.
    Jag har varit inne på föräldrarkanalen men de är ingen aktivitet där. Här verkar det vara full fart =)

    Jag hoppas innerligt att jag får ett plus snart. Hade ÄL runt den 29 dec. Känner av väldigt tydligt när jag har ÄL.

    Ungefär 5 dagar efter ÄL fick jag väldigt mycket flytningar (genomskinliga) och hade superont i ena äggstocken. Vet inte vad det var. Trodde nästan att jag fick ÄL igen, men de låter ju omöjligt. Är oxå väldigt gasig i magen. Men de kanske beror på att jag hinkar te med honung eftersom jag har superont i halsen.

    Hoppas jag klurar ut hur de fungerar med allt här på familjeliv. Känns lite rörigt så här i början innan man fattar allt.

  • Anka Girl
    NovaRos skrev 2010-01-08 14:05:25 följande:
    Lagt till dej på listan Håller tummarna!!
    Tack vad snällt
  • Anka Girl
    ewaulrica skrev 2010-01-09 16:10:15 följande:
    Får nog ställa in mig på att mensen kommer denna månad... :( Var in på SÖS igår, eftersom jag har haft ont på vänster sida. Där kunde de se att jag hade en STOR äggblåsa, på VÄNSTER SIDA. Suck. Fel äggstock som släppt ifrån sig ägget alltså. Äggblåsan var så stor så att den snudd på kunde kallas cysta. (återigen för mig mao, hade det i våras) Jag tror att chansen är oerhört liten att min högra äggledare har kommit igång att röra sig redan, för att plocka ägg även från vänster sida, så nu har jag inte alls så stora förhoppningar längre. Däremot blir jag lätt vansinnig, har ont i brösten (känner igen det från sept/okt/nov då jag var gravid) och jag har ett 7-hel***es humör. Och har hatt lätt illamåendekänning också. Nu är det ju 5 dagar sen äl så det känns tidigt. De kunde iaf inte se någon graviditet på vul, (det är det ju tok för tidigt för) och hon var tveksam på att ett blodHcg skulle visa nåt, så vi struntade i det också. Blir det så blir det..liksom. Dessvärre så fick jag reda på att jag har endometrios också. Det verkar aldrig ta slut, det här skruttet!
    Nej vad tråkigt   Om man har Endometrios får man väl väldigt ont vid mens va? Din stackare....
    Åh vad jag ska hålla tummarna för att du är gravid iallafall.

    Jag har oxå haft superont denna gång men på höger sida. Kanske är samma sak för mig då?
    Vi var med varann dagen före julafton och på julafton hade jag jätteont hela dagen på höger sida vid äggstocken. Trodde ÄL var på gång pga smärtan. Men den kom igång runt 28-29 dec. Har inte testat med ÄL stickor. Jag brukar känna av den varje månad. Får ont i brösten, ont i magen och mycket trådiga flytningar (Förlåt att jag är så ingående he he). 7 dagar efter ÄL fick jag sådär ont i äggstocken igen och fick mycket genomskinliga flytningar. Har haft flytningar från och till sen dess. Ja ja vet inte vad som händer med min kropp.

    Just nu känner jag precis som dig. Ett jäkla humör har jag. Värsta pms symptomen.
    Ska testa imorgon igen tänkte jag. Jag har ju BIM på onsdag egentligen men kan inte hålla mig.

    Håller tummarna för dig!!
  • Anka Girl
    Klotlisa skrev 2010-01-09 15:59:58 följande:
    enligt FLs ägglossningskalender ska jag ha ägglossning imorgon och idag känner jag att det "händer något" där inne, ungefär som att det är mens på väg fast ingen värk. Vad tror ni, är det äl?! Vad brukar ni känna vid äl?? har inga test... Ska jag skynda att sexa, vad tror ni? Mannen blir så stressad så ska försöka vara lite diskret men tror jag råkade nämna det förut idag... jaja! =)
    Hej!
    Jag brukar känna av min äl. Får ont i magen som mensont i några dagar, får mycket trådiga flytningar och så kan det spänna i brösten.

    Se till att sexa på. Säg inget till han om dina känningar utan på han bara

    Lycka till!
  • Anka Girl
    NovaRos skrev 2010-01-09 19:52:04 följande:
    Håller tummarna för dej Ska med testa imorgon tror jag Mest för min dröm & mitt humör, fast det är lite bättre idag.....
    Då håller vi tummarna för oss båda
    Hoppas drömmen betyder nåt! Ibland kan man ju drömma sanndrömmar =)
    Hoppas mitt humör är bättre imorgon...
  • Anka Girl
    Catt skrev 2010-01-10 01:06:09 följande:
    Kunde såklart inte hålla mig till söndagmorgon utan testade med det digitala imorse (lördag). Möttes av de tråkiga orden "inte gravid" skit också =( varför kunde jag inte bara avvaktat och testat senare? Nåja får väl se om mensen dyker upp i dagarna, annars testar jag igen på tis skulle jag tro... känner mig fortsatt gravid men det verkar ju vara inbillning från min sida =(. Nu kallar sängenm får läsa ikapp imorgon är nämligen inte hemma utan på besök hos "svärfar". Natti natti
    Åhh visst känns det hopplöst? Vet exakt hur du känner.  Jag testade nu direkt när jag vaknade men inget plus fan fan fan. Men gör väl ett nytt försök på onsdag då BIM är. Vill ju så gärna. Men just nu känns det som om mensen kommer denna månad.
    De är ju så många som plussar tidigare å när inte jag gör de så är de väl inget

    Håller tummarna för att de går bra för dig när dagen d är inne.
  • Anka Girl
    Catt skrev 2010-01-10 08:53:24 följande:
    Så kom mensen imorse =( suck. Nåja bara att mysa vidare :) Lycka till till er andra! ♥  
    Åh nej vad tråkigt   Jag lider med dig....
    Får jag min mens ska jag banne mig oxå köpa äl-stickor till nästa gång.

    Hoppas de går bättre nästa månad
  • Anka Girl
    Tanooki skrev 2010-01-12 10:20:18 följande:
    Får plocka bort mig själv helt då jag fick tidigt missfall igår :( Ska ta en paus nu och tänka och smälta alltihop. Lycka till nu allihop! 
    Fy så jag lider med er
    Massor av kramar till er!!
  • Anka Girl
    NovaRos skrev 2010-01-12 21:02:00 följande:
     BIM-3 idag, men har inte testat idag för igår när jag skulle somna gav jag upp, känns precis som innan mens, har inga symptom alls...m
    Jag känner som dig. Har sprungit på toaletten hela dagen för jag känt av att mensen är på g. Man känner sig så jäkla deppig. Jag har BIM imorgon men jag tror inte jag ska testa då. Väntar nog och ser ifall mensen kommer. Testar om ett par dagar om jag kan hålla mig. Har skitont i magen och mår lite illa Mensont eller förkylningsvirus i magen, jag vet inte...

    Ne nu ska jag sluta klaga..

    Hoppas vi får vara lyckliga denna månad NovaRos
  • Anka Girl
    laris skrev 2010-01-12 21:57:37 följande:
    Här kommer jättebra info jag hittade om diverse hormoner som finns i våra vackra kvinnliga kroppar: Före ÄL har man låg nivå av fyra olika hormon; FSH som stimulerar utv...
    Gud vilken bra text. Nu lärde jag mig lite mer =)
    Kanon =)
Svar på tråden Januaritråden :-)