• fialia78

    Januaritråden :-)

    Jahopp, då kom den röda faran smygandes idag igen.
    Satt och letade efter en januaritråd men hittade ingen, så jag fixade en själv.

    Här kan vi samlas och prata om allt som har med att planera barn att göra i väntan på BIM. De dagar när väntan känns för lång så kan det vara lite skönt att få prata av sig lite. Vi kan stötta,peppa och hjälpa varandra.
    Alla är varmt välkomna

  • Svar på tråden Januaritråden :-)
  • ewaulrica

    hörrni tjejer, läste nånstans här på fl att det finns ett till knep att ta till om man tror att mensen ska komma. Det är att kolla hur flytningarna ser ut, är de gulaktiga i tonen så betyder det att mensen är på g, är man gravid ska flytningarna vara vita..

    Jag har gula... :( (ursäkta)

  • ewaulrica
    morris123 skrev 2010-01-17 09:21:09 följande:
    Fick mitt efterlängtade pluss i morse =)Kram på er
    oj, vad härligt! grattis! kram på dig!
  • ewaulrica
    morris123 skrev 2010-01-17 09:21:09 följande:
    Fick mitt efterlängtade pluss i morse =)Kram på er
    bim -4 alltså... vilket test använde du? *nyfiken*
  • Nennehlol

    Dag 31 idag och ingen mens inatt. Vi får se om den dyker upp under dan. :/


    ~:: Kan längtan bli större? ::~
  • Nennehlol

    Suck. Har börjat få mens ont nu, Känner den e på väg..


    ~:: Kan längtan bli större? ::~
  • laris
    Anka Girl skrev 2010-01-17 08:18:11 följande:
    Jag tog bort cellförändringar -96, dom tog bort en del av livmodertappen på mig med och jag har fått två barn efter de. Första barnet fick vi hormonhjälp med då dom upptäckte att jag har PCO. Vi försökte ett år utan resustat men med hjälp av hormoner blev jag gravid på andra försöket.  Andra blev till på första försöket utan hormonhjälp. De finns hopp för dig Jag håller tummarna för dig!!!
    Vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg. Det ger mig hopp! Så härligt att få följas åt för jag tror inte mina vänner hade stått ut med mig om jag pratade om det här lika mkt som jag skriver om det i tråden.
  • laris
    morris123 skrev 2010-01-17 09:21:09 följande:
    Fick mitt efterlängtade pluss i morse =)Kram på er
    Grattis grattis grattis!!!! Gud vad härligt.
  • laris
    ewaulrica skrev 2010-01-17 10:55:15 följande:
    bim-3 idag och negativt med känsligt test (10mIu) så nu inväntar jag VERKLIGEN mensen! :) Jo, förbannad på sin kropp ja.. började må illa igår och i morse var jag på väg att spy. Och det fullkomligt BULTAR i mina bröst, sticker och de gör så ont för beröring!! Har dessutom mindre ont i kroppen idag? Vad ska jag tro egentligen?!
    samma sak här med....Vad ska man tro?? Kroppen är knepig alltså..
  • pikkumamma

    hejsan alla. här sitter man på bim+ 10 inget pluss o ingen mens. skulle testa med ett digital test igår men d fungerade inte, blev bara blankt, faktiskt iriterande. inga egentliga känningar på mens heller. ont i brösten o ett sjuhelvetes humör. (mycket flytningar också *ursäkta*) sku vila ha mens eller pluss nu. hur sen kan mensen va egentligen??

  • laris
    ewaulrica skrev 2010-01-17 11:14:13 följande:
    hörrni tjejer, läste nånstans här på fl att det finns ett till knep att ta till om man tror att mensen ska komma. Det är att kolla hur flytningarna ser ut, är de gulaktiga i tonen så betyder det att mensen är på g, är man gravid ska flytningarna vara vita..Jag har gula... :( (ursäkta)
    hmmm...oki...då får man ta och titta noggrannt nästa gång. Jag har inga flytningar sen 2 dagar tillbaka....vad fasiken betyder det?
Svar på tråden Januaritråden :-)