• Meadow

    Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3

    usch, börjar få ont i kroppen när jag sitter med datorn i soffan. Det strålar ut i höfterna, känner molande värk i svanken. Det "rann till" (ursäkta detaljen) och jag tänkte direkt "jaha, nu är det kört igen!" Sprang på toaletten, men allt som vanligt. Känns som att jag kommer bli ett nervvrak. Iaf, värken lättar när jag ligger ned, så jag får helt enkelt sitta kortare stunder med datorn.

    Är i v8 nu, och läste att det just denna vecka kan dra o mola ordentligt, livmodern växer massor. Kan vara bra att påminna sig själv med VETENSKAPLIG fakta, och inte alltid utgå från tidigare erfarenheter. Note to self!!

    Brösten ilar, överlag känns det som att jag får alla gravsymptom och kramper x3 denna gång.

    Well well, I´ll like it.

    För ett tag iaf!

  • Meadow

    Kom att tänka på en sak!

    Livmodern är ju otrolig! Tänk att den först tänjer ut sig till max, får vila något år, tänjer ut sig igen, drar ihop sig och tänjer sig igen, och varenda gång känns det som att det var första gången den växte! Jag hade hoppats att man skulle märka av ligamenten mindre för varje gång, men icket! v8 måste vara en otrolig "växa vecka" för jag tycker det känns som att det händer massor därinne! Jag HOPPAS inte foglossning kommer tidigt denna sväng, men jag har börjat känna ilningar nedåt skinkan och det är INTE ett gott tecken!

  • Meadow

    Alfonsina: Jag fick akupunktur vid värkarna på förlossningen, på mig hjälpte det inte ett skit. Blir så förbannad när jag tänker på det. Jag hade värkstormar som höll i sig 4 min med 1 minut emellan, och det enda som de erbjöd mig var Ipren, varm kudde på magen och akupunktur! Tog 4 timmar innan en bm kom och sa "men vännen, har ingen visat dig lustgasen?". Jag hade så jävla ont, och fattade ju ingenting. Inte en jävel som hade läst mitt förlossningsbrev.

    Jag blev ju igångsatt, så det är otroligt intensivt.

    Men alltså tjejer, när det blir dax, se till att ni får det som ni vill ha det! Var bitchar om det behövs, det är ingen som tackar er för att inte säger nåt.

    Jag kommer att vara mycket mycket tuffare nästa gång!

  • Meadow

    Heja tjejor!

    Här är det bättre! Kändes som att någon drog upp rullgardinen igår för mina ögon! Fick en del gjort på kvällen. Städ har varit här idag, så jag möttes av såpa doft när jag o dottern kom hem. Illamåendet kommer dock konstant var 3:e timme om jag inte äter, och brösten sticks, speciellt det högra. Kan stundtals göra riktigt ont faktiskt! Magen är svullen, har inte ens tänkt prova jeansen nåt mer...

    Summer: Skönt med lite vila! Du är duktig!

  • Meadow

    Grattis här med då Kittycat! Så ingen tror att jag struntar i dig! Ha ha...

    Åh SUMMER! Idag är dagen du väntat på! Väntar på rapport senare!

  • Meadow

    Vilken vidrig natt!!!

    ÅH! Dottern har haft mardrömmar HELA natten. Vet inte hur många gånger jag varit upp och tröstat henne...Sambon snarkade som en jävla gris, tänkte nästan slå ihjäl honom. Och så ringer klockjäveln halv fem. HURRA! Håller på somna på jobbet...Fy fan.

    Och illa mår man såklart.

  • Meadow

    Ja jag känner mig helt snurrig...

    Ska kompa idag, så får jag åka hem o sova innan dottern ska hämtas på dagis. Kommer inte palla med denna dag annars!

  • Meadow

    Bebisfeb; Något som alltid är roligt när man känner sig lite "down" och inte helt piff är ju att SHOPPA!

    Koka dig en kopp te, slå på bra musik och så surfar du runt på nätet och shoppar lite roliga saker! Antingen till dig, bebis eller nya lägenheten! Det förtjänar du!

    Sedan pratade vi ju om det där med mental träning, avslappning och lite andning. Det är hög tid att börja med det nu!

    Så, iväg med dig och sätt igång!

    Kram!

  • Meadow

    Bebisfeb: Ja, den sista perioden är tung. Du har ju dessutom haft en tuff graviditet hitills, så jag förstår att energin inte räcker till....

    Och jag gnäller på mitt jävla illamående. Igår fick jag panik när jag mådde bra av seabanden, så jag var tvungen att ta av dem för att se att det inte var symptomen som klingade av. Är hemma med dottern idag och jag är som en zombie, har sovit en timme här på dagen. Min värk i ryggen är jobbig, men fungerar när jag ligger eller står...Blä.

Svar på tråden Ägglossning i dagarna som vill följas åt? :) Del 3