Ain: Ja jag har bakat med mjöl fluide och det fungerade bra, jag köpte också det av misstag en gång och använde det till bullar, jag fick dock använda lite mer mjöl än vanligt men resultatet blev bra ialla fall.
Jag håller med dig angående bakingredienserna, det är svårt att hitta och dyrt! Så när vi är i Sverige så passar jag på att ladda upp med bakpulver, vaniljsocker, pärlsocker, sirap, ströbröd och sist men inte minst bullpapper, jag kommer ihåg första gången jag skulle baka bullar i Frankrike och skulle köpa bullpapper och det enda jag hittade var små paket med 20 papper i och dyrt var det dessutom, så nu har jag hela skåpet fullt med svenska bullpapper
En fråga bara, vad har du i dina lussekatter? I Sverige använde jag alltid Kesella för att "katterna" inte skulle bli så torra, nu har jag slutat baka lussekatter för jag har inte hittat något som kan jämföras med kesella här, så hur gör du?