Inlägg från: hemmafrun |Visa alla inlägg
  • hemmafrun

    Vuxenmobbing

    Jag håller med så fort "vi" får chansen så gör man det..Här har jag sett trådar där folk som inte kan stå för vilka de är trycka ner och ge nedlåtande svar, det är mobbing det med.
    Jag är en ganska stark person och jag vet att rätt många kan nog göra sig rolig på min bekostnad särskillt för att jag "bjuder" på det och låter dem tycka att det är okej men varje gång är det lika sårande iaf.
    Det är jätte många vuxna sm tror att det är helt ok att trycka ner någon om det är i ändamål för sitt eget välbefinnande.
    Eller som i mitt fall det är ok att vara lite elak för att det ska kännas bättre för dem eftersom "jag har allt"..
    Min story är att jag är hemmafru i USA och har det ett ganska bra avslappnat liv och det har även uppskattas av gamla kompisar från Sverige flertal gånger då de vill hälsa på, men till varandra heter det att jag är bortskämd, dum, korkad, lever på sin man, sönder opererad, "hon tror att hon är något" osv.
    För ett par veckor sedan kom ett meil som inte var avsett till mig utan till en sluten mejl grupp men av misstag....
    Jag kände mig så sårad och så dum, alla hade enormt kul på min bekostnad och flera av dem hade under flera veckor bott i vårat hus..
    Så visst när vi lär våra barn att vara snälla mot alla...gäller det verkligen mellan vuxna också?
    Mvh Linda

  • hemmafrun

    Ja det är verkligen tråkigt, även här på föräldrarliv.
    Försökte i en tråd stötta en människa som utav en anonym blev hackad på..Jag fick 3 varningar!!!!Även om jag bara skrev att det borde vara fel att gömma sig bakom anonyma avatarer om man använder sig ut av det för att mobba andra..Väldigt märkligt..undrar om jag blir anmäld nu igen bara för att jag skrev detta..

Svar på tråden Vuxenmobbing