Inlägg från: Morrdraken |Visa alla inlägg
  • Morrdraken

    Den mest korkade julklappen

    En flaska smuggelsprit och en sådan där flaska med en bit med något polkagrisliknande för att göra shots.

    Dricker inte shots och absolut inte mint, vilket de som gav bort det visste.

  • Morrdraken
    nexa79 skrev 2009-12-21 10:45:12 följande:
    Morrdraken skrev 2009-12-21 10:34:28 följande: Det kanske var en hint om att de ville ha med dig på nyårsfesten? *ler* Men rätt kass julklapp, ja. Särskilt om det inte ens var en smak du gillade. tremoten.blogg.se
    Nej, det ville de absolut inte. De hade varit på Gekås och köpt alla sina julklappar och det var väl bland de billigare sakerna de kunde hitta. Ja, själva flaskan med karamellgucket i då, spriten hade de väl fått fatt i någon annanstans. Och de VET att jag inte direkt är förtjust i sprit - eller shots.

    Dottern, då 2 år, fick ett "Gör dina egna tvålar"-set av dem. Avsett för betydligt större barn och hon har fortfarande inte hajat vad hon ska ha det till... Givetvis inhandlat på samma ställe.
  • Morrdraken
    I vissa lägen känns det nästan som att man hellre är utan klapparna om det är så besvärligt att hitta något som faktiskt passar hyfsat till personen i fråga tycker jag.. Håller någon med? www.familjeliv.se/Forum-5-97/
    Ja, jag kan tycka det med. Jag tycker en stor del av nöjet är att hitta en present som verkligen PASSAR till den personen och som kommer att glädja.
  • Morrdraken
    Myra88 skrev 2009-12-21 14:13:54 följande:
    Ja att betala för :) Meningen är ju inte att man själv ska behöva betala för sin present varje månad, att ge bort en get i någons namn är ju en engångskostnad för givaren men ett fadderbarn blir i slutändan en ofrivillig räkning för mottagaren.
    Lite, lite i stil med samma givare som gett oss lite underliga presenter - de gav mina svärföräldrar en nummerpresentatör. Och informerade på julafton glatt att "ni får själva kontakta telia och så kostar det lite varje månad, God Jul!".

    Till saken hör väl att svärmor är urbota snål, så det var ingenting hon hade skaffat på egen hand i första taget.
Svar på tråden Den mest korkade julklappen