Inlägg från: LinnJes |Visa alla inlägg
  • LinnJes

    Den mest korkade julklappen

    Rolig tråd! =D

    Jag har fått så många dåliga julklappar.... Bland annat diverse chokladkakor med nötter i (flera år i rad) från min farmor. Jag är jätteallergisk, och det borde hon ju vetat om då vi blev ingifta i släkten när jag var 3 år gammal... Min lillebror som är hennes "riktiga" barnbarn fick alltid en massa dyra presenter, och jag och min andra bror fick alltid typ en chokladkaka med marsipan eller nåt från ÖB. Tack!

    En annan klassiker från min farmor var en julblomma, visade sig att de är giftiga för katter någon dag senare då min katt kaskadspydde och fick åka till veterinär. Det visste visserligen ingen av oss om när jag fick den, så då är hon väl ursäktad. När hon däremot kom med en julblomma året efter så kändes det lite som att hon försökte döda min katt med flit. Inte så kul.

    En annan var en jacka från min mamma. Visst, bra present, om det inte vore för att jag precis köpt en jacka till mig själv (vilket hon visste om!) och att den jag fick var för stor, inte min stil, och dessutom köpt på rea så det gick inte att byta eller lämna tillbaka den. Inte så genomtänkt.

Svar på tråden Den mest korkade julklappen