Inlägg från: tamate |Visa alla inlägg
  • tamate

    Den mest korkade julklappen

    en släkting på nära håll gav alltid kläder till mig i pastellfärger och tokfula snitt, tills jag tillslut skällde p henne och sa att det var snällt men ge dig med dina hemsak kläder, då slutade hon ge helt och hållet vilket kändes synd men var mer ekonomiskt. Nu när jag fått barn så har det börjat om där men hon verkar ha bättrat smaken men ibland smiter det in riktigt hemska plagg som ges bort till vänner som tycker om dom bättre.

    Kläder öht tycker jag är dåliga presneter och julklappar spec till vuxna om man nu inte verklgen har koll på vad personen gillar vilket kan vara väldigt svårt.

  • tamate

    Mrs CkE skrev 2009-12-25 00:21:54 följande:


    Nä visst, hittar man en bra/kul grej för 45 så ÄR det verkligen bra, jag håller med om att det är tanken som räknas. Däremot, är det så att man köper en skitgrej för 45 tycker jag det är snålt jämförelsevis med om man hade haft råd med någonting som hade haft större betydelse men struntade i det för att man var snål. Det är liksom ganska individuellt. Inte svart eller vitt.
    Jag köpte en miniservice ett år till syrran, den kostade 20 kr men hon blev jtelycklig och et visste jag hon skulel bli. Hon samlar på minisaker och det är lite svårt att hitta saker hon inte redan har men den här servicen hade hon haft men gått sönder vid en flytt så nog kan man hitta billiga saker men som ändå är perfekt. sedan ger jag bara var och en ett paket även barnen för jag vill inte att det ska delas ut hur mycket julklappar som helst men jag brukar se till att varje person får något och att det är något dom vill ha.
Svar på tråden Den mest korkade julklappen