• nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Vilken är den mest ogenomtänkta eller korkade julklapp du fått genom åren? Och varför tycker du så (om det inte är övertydligt..)
    Har du själv gett någon riktigt dålig julklapp, och varför i så fall?

    tremoten.blogg.se

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-12-21 14:40
    För andra presenter och gåvor som du fått av ex eller andra, finns en mer generell tråd här:
    www.familjeliv.se/Forum-5-97/m49502179.html

    Kolla gärna i den med!

  • Svar på tråden Den mest korkade julklappen
  • Nirnaeth

    Hehe..

    Förra året fick jag frisyrböcker av min svärmor. "Klipp dig själv" från -81.
    Riktigt piffiga frillor..pudelpermanent, pottfrisyrer, hockeyfrillor..osv. Inrökt, gulnad, och skavd. Direkt från hennes bokhylla!

    Min sambo fick "Värt att se i Sverige", en kartbok från -73, även den inrökt, gulnad och skavd, direkt från bokhyllan.

    Det fanns ingen tanke bakom presenterna heller, hon hade liksom bara tagit nåt från bokhyllan och slagit in. Jag har sett böckerna tidigare, i bokhyllan, och funderat över varför hon har dom kvar än. Nu har hon iaf inte det..

    Vi fick oss ett gott skratt iaf, och garvar fortfarande åt det. Hon är lite flummig. Har funderat på att ge tillbaka böckerna i år

  • Perry the Platypus
    moonweb skrev 2009-12-22 20:44:08 följande:
    Min svärmor fyller år i början av vintern, och är intresserad av blommor och trädgård, så vi gav henne ett presentkort till en blomster- och trädgårdsaffär. Presentkortet var i kraft ett år framåt, och vi tänkte att hon kanske ville spara det till våren och köpa något till den egna trädgården typ. Men igår kom hon in med en stor julblomma (ni vet en sån där korg med en massa blommor och dekorationer i) som kostade ungefär lika mycket som presentkortets summa, från samma affär som vi köpt presentkortet från. Hon hade alltså använt presentkortet till att köpa en blomkorg åt oss. Jag är väldigt allergisk, och kan inte ha några blommande växter här inne, vilket hon vet om. Om vi någon gång får blommor eller buketter brukar hon ta dem till sitt hus (istället för att vi ska kasta dem). Nu hade hon alltså räknat ut att om hon köper en blomkorg åt oss för presentkortet, så får hon själv ta hem den p.g.a. min allergi. Då har hon ju redan köpt en julklapp åt oss (för våra pengar) och får en vacker blomma helt "gratis". Smart kärring.
    Jag hade fan gett bort den till någon annan.
  • fallen angel

    den värdelösaste julklappen jag fått måste vara en ful röd(vanlig) kartong som var helt tom.....

  • SIN74
    Nirnaeth skrev 2009-12-22 21:14:08 följande:
    Hehe..Förra året fick jag frisyrböcker av min svärmor. "Klipp dig själv" från -81. Riktigt piffiga frillor..pudelpermanent, pottfrisyrer, hockeyfrillor..osv. Inrökt, gulnad, och skavd. Direkt från hennes bokhylla!Min sambo fick "Värt att se i Sverige", en kartbok från -73, även den inrökt, gulnad och skavd, direkt från bokhyllan. Det fanns ingen tanke bakom presenterna heller, hon hade liksom bara tagit nåt från bokhyllan och slagit in. Jag har sett böckerna tidigare, i bokhyllan, och funderat över varför hon har dom kvar än. Nu har hon iaf inte det..Vi fick oss ett gott skratt iaf, och garvar fortfarande åt det. Hon är lite flummig. Har funderat på att ge tillbaka böckerna i år
    Så himla bra. Ja, ge tillbaka böckerna och förhoppningsvis få en rolig rekation på köpet.
  • Arentorpbebis

    ett geleljus... jÄätte kul speciellt när man själv har köpt nått fint och dyrt!

  • Signy

    Ett sexpack folköl, inslaget i tidningspapper

    en killkompis sistaminutenbidrag till "julklappslotto".

  • Julmust

    Vet en kille som fick ett hopplock från närmaste bensinmack i trettioårspresent. Bland annat en sådan där magnetisk rittavla som man kan sudda på. Ler alltid lite numera när jag ser att den kommer till användning 5 år senare när han fått barn.

  • Mam2ma

    fått 10kg kött o recceptbok på kötträtter.. visst mat e bra o ha... men hur kul e det o få en halv död ko typ....

  • Indillia

    fallen angel skrev 2009-12-22 21:25:05 följande:


    den värdelösaste julklappen jag fått måste vara en ful röd(vanlig) kartong som var helt tom.....
  • AAEV

    Vi får alltid pengar av farmor o farfar, men farmor tycker det är så tråkigt att ge bort så vi brukar få en liten grej också. När jag var 14 fick jag tvåpack trosor med pocahontas på. Grejen var den också att hon hade köpt dom på Coop (typ) o frågat vilken storlek man ska ha om man är 14. jag var väldigt liten vilket betydde att trosorna (i mormorsmodell) var jättestora, hade jag inte slängt dom hade jag säkert kunna ha dom nu ;)

Svar på tråden Den mest korkade julklappen