Inlägg från: nexa79 |Visa alla inlägg
  • nexa79

    Den mest korkade julklappen

    Muneca skrev 2009-12-21 11:34:28 följande:
    Haha jo jag instämmer. Det kan vara svårt och jobbigt att läsa vad vissa skriver ibland och då hoppar man över det. Och som du sa det är mänskligt  Nu vart detta lite OT, sorry! Kul tråd btw!
    Tack!!
    Har du någon annan korkad present så hoppa gärna in och skriv i den mer generella tråden jag länkade till lite tidigare :o)

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Willow skrev 2009-12-21 11:43:22 följande:
    fick ett 10-pack med skosnörren en gång av ett ex för en 8 år sedan. har fortfarande kvar av de...
    Ja, hur ofta byter man skosnören, liksom?? Men de KAN ju vara bra att ha.

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Morrdraken skrev 2009-12-21 12:50:36 följande:
    Ja, jag kan tycka det med. Jag tycker en stor del av nöjet är att hitta en present som verkligen PASSAR till den personen och som kommer att glädja.
    Jaa.. om man nu ändå ska köpa klappar kan man väl lägga LITE energi på att tänka efter.. Jag brukar försöka tänka "är det här något som JAG skulle vilja ha i present" för då har man väl satt en ribba att utgå ifrån kan jag tycka. Fast sen fuskar vi numera, vi skriver önskelistor till höger och vänster och utgår ifrån dem i stort, sen byter vi kanske märke eller så, men vi försöker, delvis för att alla ska känna sig hyfsat nöjda. Har man inte råd så kan man såklart frångå listorna, men då kanske man kan satsa på EN klapp med lite omtanke bakom istället.. Eller hålla sig utanför klappbytandet.

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    avocadomacka skrev 2009-12-21 13:35:22 följande:
    Jag fick kalsonger av min farmor när jag var 13. Och jag är en flicka...
    Haha snacka om noll koll!

    tremoten.blogg.se Kom och ladda ner en liten julklapp från mig ;o)
  • nexa79
    Silverkatten06 skrev 2009-12-21 14:46:22 följande:
    Den mest korkade julklapp jag fått måste ha varit ett sånt där fågelbord som man lägger frön till fåglarna i. Hade kanske inte varit en så dum present om det inte vore för att givaren (min mor) VISSTE att mina utekatter var duktiga jägare och att jag flera gånger hade sagt att vi inte kan mata fåglarna eftersom det i princip är att duka upp ett julbord för katterna
    Ganska så tanklöst kan jag tycka.. men hon kanske gillar fåglar själv? Jag har märkt att det jag köper till andra färgas lite av vad jag själv gillar, hehe

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Silverkatten06 skrev 2009-12-21 15:11:44 följande:
    Jo, hon gillar fåglar och matar dem varje vinter, men om man gillar fåglar så mycket borde man väl inte vilja att de ska bli kattmat?
    Nä. Man kan tycka det, men det är nog hennes egen förtjusning att se småfåglarna äta som skiner igenom där, och så blev det en liten miss, helt enkelt. Kan inte katterna vara inne en del då? Fåglarna lär sig ju snart att det finns katter där, så de blir mer vaksamma. Mina föräldrar hade en riktig hunter till katt, men de fortsatte komma och äta trots det, bara att de tittade mer runt sig än annars (vi jämförde med ett annat fågelbord en bit bort..)

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Alicias skrev 2009-12-21 15:45:17 följande:
    En spice girls tröja när jag var 14 av min moster. Trodde det var ett skämt eller något men så var icke fallet. hahah!
    Hur gammal är du nu då? Spice girls var ju rätt stora på nittiotalet, och var du då 14 när de var som störst så var det ju i min värld en inte helt felaktig gissning, varenda tjej gick ju runt och älskade spice girls..
    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Kickiiii skrev 2009-12-21 17:04:57 följande:
    Tror det var en julklapp.. Min sambo fick en karaff och tillhörande vinglas av sin pappa och hans nya tant. Det är ju inte så konstigt och korkat kanske, men eftersom att min sambo hade köpt just den karaffen och glasen till sin pappa och tanten, så tycker iaf jag att det var smaklöst att ge tillbaka den :-O
    Ja, så gör man ju inte.. okej om man ogillar och inte vill ha saken, men då kan man väl skänka den till någon annan eller Myrorna eller i värsta fall (om man är sniken) sätta ut den på Blocket.. Skulle kanske vara intressant att kolla på Blocket dagarna efter jul.. Har någon satt ut något där som de fått i julklapp? Jag känner några som har gjort så..

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    Indillia skrev 2009-12-21 17:31:47 följande:
    När jag var 16 gav min dåvarande kille mig ett par string i tantmodell och i alldeles för stor storlek (han tyckte jag hade stor rumpa, men i själva verket hade jag xs-s). Han ville att jag skulle öppna det på julafton inför familjen för att liksom visa att det var seriöst mellan oss. Som tur var hade jag mina aningar och öppnade det ensam på mitt rum, sen hamnade de i soporna.
    Men vilken knäppis.. trevlig kille som vill skämma ut dig inför hela familjen, liksom.. vet en som fick en dildo modell mastodontstor av sin kille, och öppnade den framför hela släkten. Nästa år köpte hon en strap-on som hämnd, och ingen hade ju glömt förra årets synder, utom killen själv, som blev lite trendigt rödfärgad när han insåg vad klappen innehöll... höhö, hämnden är ljuuuuv ibland!

    Http://tremoten.blogg.se
  • nexa79

    Fru X skrev 2009-12-21 22:43:15 följande:


    Herregud! Du vinner!
    Beredd att hålla med, skrapade trisslotter är liksom illa nog när det är en liten vinst på, men att GE BORT skrapade lotter som dessutom INTE har vinst.. ehh, var har man lämnat hjärnan då, på skroten eller?

    Http://tremoten.blogg.se
  • nexa79
    LizzieT skrev 2009-12-25 06:26:29 följande:
    Okej, den mest korkade julklappen måste jag ha fått i år (alltså igår), min gammelmormor dog för kanske en vecka sedan så min mormor (alltså min mormors mamma dog) frågade för några dagar sen om jag ville ha en ugnsform från gammelmormors grejer, jag sa: ja, det skulle vara bra! Sagt och gjort så fick jag den i julklapp, inte direkt sådär jätte kul.
    Liiiite tacky, kan jag tycka.. Såna saker ska man väl klara av på andra vis än genom att ge bort sakerna i julklapp..

    tremoten.blogg.se
  • nexa79
    SillaLóa skrev 2009-12-25 15:40:12 följande:
    Årets julklapp fick jag av min mamma. Hon är en minst sagt speciell människa. Det var en tavla i storlek A3, ett fotografi på henne själv som hon alltså förstorat på canvasduk. Jag fick även en tom liten förvaringslåda av papp. Min sambo fick en "ingenjörsmapp", alltså en pärm, från mammas mans arbetsplats. Med det företagets logga på.
    HAha, min mamma ÖNSKADE sig en sån förvaringsbox, helst flera. Hon hade gått in stenhårt för att vi skulle försöka köpa saker vi behövde eller i alla fall skulle köpa i slutänden, i år. Och det var ju inget fel, men det känns LIIITE trist att komma med en förvaringsbox i julklapp.. men eftersom hon enträget önskat sig det, så köpte vi EN stor box, resten får hon skaffa själv. Samma med saker som strumpor.. min pappa önskade sig strumpor. Skitskoj att köpa sånt?! Åtminstone om man som jag, fått lära mig att julklappar är sånt som man inte har råd eller tillfälle att köpa sig själv under resten av året. Hallå, strumpor kan man väl köpa på ICA när man handlar, liksom.. i alla fall kan mina föräldrar det, för de har BRA ekonomi, så det handlar nog banne mig mer om lathet än något annat. Men ok, de verkade nöjda med sina klappar, så det blev nog bra ändå.

    tremoten.blogg.se
  • nexa79

    anna klara skrev 2009-12-26 08:48:40 följande:


    Inte korkat kanske, men överdrivet. Min sambos dotter, 17 år, gav en elorgel till sin kille( dom har knappt varit ihop i ett år) , FÖR 5000 SPÄNN!!!!!!!!!!!!! Detta var nu i år. Det värsta var bara att hon var skyldig sin egen mamma 3000 spänn.... Tanken var ju snäll o god, men 5000........ Jaja, hon tycker säkert om honom jättemycket;.)
    Herrejösses, i min värld betalar man av sina skulder innan man köper så dyra klappar. Och ärligt talat, vad händer om de gör slut, får hon tillbaka den då, tro? Det låter lite upplagt för konflikt måste jag säga. Håller alla tummar för att det håller i tid och evighet så det inte straffar sig att hon var så generös..

    tremoten.blogg.se
Svar på tråden Den mest korkade julklappen