Inlägg från: Stark Längtan83 |Visa alla inlägg
  • Stark Längtan83

    Vi som väntar syskon till våra änglar del 9

    Grattis till alla lyckade Vul+ Rul..
    Jag jobbar mycket i jul, vill inte kännas av att julen kommer..
    Berättat för hela släkten om vår graviditet nu.. går ju inte dölja längre..sån mage man har.. v 20+3..

    kram till er alla

  • Stark Längtan83

    jag har kommit in i en sån där hemsk oros period. har nu vaknat 2 nätter i rad och fått den där känslan jag fick när vi fick reda på att malte dött och trott att denna bebisen med e död. Kallsvettas blir yr och får hjärtklappningar mitt i natten..det har känts så verkligt. bebisen har varit så aktiv nu några dagar men sen blev den mer stilla fast den rör sig och buffar lite då och då. har haft det stressigt och jobbat mycket kanske därför. idag mår jag jätte illa och e yr. Blodtrycket och sockret e som vanligt. behöver nog bara vila. har inte fått nog med sömn pga oron..
    Tror ni kanske att den lagt sig annorlunda eller sparkar inåt ibland?
    Undrar hur detta ska gå, behöver nog gå och prata med nån..
    Är ni oroliga ni andra? ska till bm för vanlig kontroll på måndag..
    kram

  • Stark Längtan83
    Lilla Gry skrev 2009-12-26 08:41:04 följande:
    Toka: Fy vad trist, men jag förstår dig verkligen. Ni har gett henne alla chanser och hon verkar ändå inte förstå. Bättre som sagt att dina pojkar inte fäster sig vid någon som inte orkar engagera sig. Kram!Idag är det min födelsedag. För ett år och ett par timmar sedan kände jag och storebror som satt i mitt knä det som skulle bli de sista sparkarna från lillebror. Känner att jag har några riktigt tunga dagar framför mig, men det sprattlar på i magen i alla fall och förhoppningsvis kan det hjälpa mig igenom detta.
    Grattis på födelsedagen och tack för de fina orden! Igår buffade bebsien i magen jätte mycket på kvällen och jag e lugnare, fixk till och med in en karatespark så hela magen hoppade:)
  • Stark Längtan83

    jo bebisen känner jag varje dag och den första sparken såg vi tydligt utanpå igår eller iförgår, hela magen hoppade till..har känt bebis ganska länge nu. är i v 21+0 idag. har moderkakan i bakvägg denna gång.. sambon känner med.. är det ovanligt? malte kände jag med jätte tidigt men då hade jag moderkakan i framvägg.
    så när jag tyckte det var lite för tyst blev jag så rädd..

  • Stark Längtan83

    haha rallydårar:), ja jag har fått för mig att det e så har du moderkakan i framvägg så agerar den som stötdämpare för spakarna och de både känns mibdre i början och syns senare?!Men det kan nog vara olika,, nu ska jag till bm för min varannan veckakontroll..undrar vad vi ska göra idag mer än och lyssna..

  • Stark Längtan83

    Usch jag vet inte vilken graviditets försäkring jag ska välja, nån som tecknat nån än.. förra graviditeten hade jag folksam eftersom vi har alla andra försäkringar där men fick knappt ut några pengar vid dödsfallet eftersom de ansåg att jag hade  haft högt blodtryck (fick en hypertoni diagnos) men det e ju inte så högt blodtryck, bara något..

  • Stark Längtan83

    MYCKET EGO:) :Tycker med det e sjukt: imorgon går jag in i v 23 vart tar denna graviditeten vägen??, är så oerhört tacksam för att den e så rörlig och sparkar så men ibland känns det som om jag e så lycklig så det övergår i sorg lite konstig känsla att förklara vad jag menar.. (har vanliga malte sorg dagar med)
    Snart ska vi äta kebab tallrik, min specialité :) men vi beställer är för trött för att laga nåt, och det e ju lördag..
    håller på att renovera sovrummet det ska bli så fint..
    Är med lite bekymrad över stödet.. det e ni som förstår mig bäst.. ringde till kuratorn i onsdags men hon svarade inte, kom till växlen ska nog börja gå igen, hoppas att det funkar.. på min läkare och bm´s rådan.. har mycket förtroende för dom. men nån igångsättning får jag nog inte denna gång, vet inte hur jag ska lägga fram mitt varför jag ska få det..ska dit den 11e.. bm sa att man vanligtvis inte brukade göra så när jag frågade det lät väl inte så positivt?
    Eftersom jag har högt blodtryck som diagnos så tror jag inte jag får folksams graviditets försäkring har för mig det var en av kriterierna. men det ligger ju bara runt 140/90. Har för mig att frågan lyder har du behandlats eller kontrolleras för högt blodtryck under graviditeten på formuläret..
    kramar

Svar på tråden Vi som väntar syskon till våra änglar del 9