• Äldre 4 Jan 20:48
  94970 visningar
  32 svar
  32
  94970

  Bra present till nyfödd???

  En kompis har just fått barn och jag vill självklart köpa något fint till den nyanlända. Vilken present uppskattade ni mest att få av det ni fick när ert barn var nyfött? Eller vad hade ni önskat att ni fått?

  Kanske någon smart sak som är jättebra att ha men de flesta inte har koll på som ni kan tipsa om?

  Tacksam för alla svar och tack på förhand!

 • Svar på tråden Bra present till nyfödd???
 • emi4
  Äldre 4 Jan 21:45
  #1

  hejsan vi fick en babysitter när vår dotter föddes super super bra vet inte vad jag hade gjort utan den:) använde den typ hela tiden bärde runt henne i den i lägenheten mm men de måste vara fullt ligg läge på den annars kan inte dom nyfödda ligga i den lycka till
    

 • Swebs
  Äldre 4 Jan 22:25
  #2

  Hej,

  Jag köpte en snuttefilt med namnet inbroderat till en kompis nyfödda son för ett tag sedan, var väldigt uppskattat. Min dotter har en också, måste alltid ligga bredvid henne när hon sover, så det är en present som kan hänga med i många år också. :)

  Jag köpte den på www.minifolk.se. De hade massa fina snuttefiltar och nallebjörnar att välja bland, och så kostade brodyren 70:- tror jag.

  /Swebs

 • emi4
  Äldre 4 Jan 22:46
  #3

  oj vilka fina snuttefilar :) vilken ide :)

 • Äldre 4 Jan 22:54
  #4

  Tack så mycket! Jättebra tips jag fått!

 • Imasim
  Äldre 5 Jan 10:22
  #5

  Något jag verkligen uppskattade var en bärsjal. Hur mysigt som helst att bära runt på sin lilla nyfödda skrutt. Sedan fick jag även ett presentkort hos en fotograf. Har beställt tid nu lagomt till hennes 6-månadersdag. Det blir ett fantastiskt minne.

  Något jag ska köpa till min storasysters bebis nu snart är ett Thomas Sabo-armband för barn. Syrran samlar själv på hans berlocker och jag blev så glad då jag såg att de har barn-armband och många fina berlocker passande ett barn. Pris för kedjan är 130. berlocker från 200 och upp... passar kanske mest små tjejer...

 • ELLEoC­lara
  Äldre 5 Jan 10:32
  #6

  Sats för att göra hand o fot avtryck i lera.


 • Gardin
  Äldre 5 Jan 12:21
  #7

  filtar kan man inte få för mkt av, med ngt tjejigt/pojkigt motiv

 • Skruff
  Äldre 5 Jan 15:32
  #8

  Jag önskade mig matlådor med färdiglagad mat. Ovärderligt när man är aptrött och inte har ork att laga mat själv när ens partner väl går tillbaka till jobbet. Det var bästa presenterna!!

 • lillak­akan
  Äldre 6 Jan 00:13
  #9

  Min syster fick en unik present en dop tavla av denna tjejen www.emmalill.blogspot.com kolla in hennes galleri. under "högtidstavlor"

  Lycka till Kakan

 • badpla­ts
  Äldre 6 Jan 18:57
  #10

  När jag fick dotterna så fick jag en hink med lite smågrejor till både henne och mig. både praktiska saker som lite blöjor, våtservetter men också "roligare" saker som fin choklad, kaffe och sånt smått :)

  Något sådant skulle nog uppskattas, sen kan man reglera hur mycket man vill lägga ut på presenten, eller gå ihop flera stycken

Svar på tråden Bra present till nyfödd???