Inlägg från: Indra78 |Visa alla inlägg
  • Indra78

    BF Mars2010 i Uppsala del 3

    FIKALISTA !  {#lang_emotions_coffee}

    5/1 jennsans, Pärtan, Indra (kvällstid)
    6/1 jennsans, pärtan, Indra 
    7/1 - EV himla, jennsans, pärtan
    8/1  - EV himla, ev. jennsans, pärtan, Indra (e.lunch)

    12/1 - himla.... sen kan jag som sagt nästan när som mellan ca 10-14 .. beroende på bmbesök å sånt!

    jennsans kan också efter 11/1 när som efter 10.30 eg. lämnar 10 hos dagmamman (tror jag)

    Ser att vi är tre stycken som skulle kunna fika i morgon men det är lite kort varsel? Om ni andra ser detta så kanske vi ska ta tag i det?
  • Indra78

    Himla: Hur går det för dig? Hur mår du?

    Jag var till bm igår och hon tyckte att det är ju lång tid kvar till bebisen kommer men så känner inte jag. 9 veckor! Och tänk om h*n kommer tidigare? Alla mina mått och värden är exakt samma som under förra graviditeten. Det känns skönt tycker jag, lite kul också. SF-mått 29, hjärtljud 133, blodtryck 109/70. Det var ingen provtagning den här gången så jag vet inte om mitt järnvärde blivit bättre.

  • Indra78

    Ok, vi skjuter upp fikat. Kanske fler vill/kan hänga på en kväll längre fram?

    Pärtan: Hur lägger du upp din föräldraledighet? Kommer du att gå i tjänst på sommarlovet?

  • Indra78

    himla: Jag trodde att jag gjort något konstigt fel och blivit inloggad som dig. Ibland är jag lite spånig sådär när det gäller teknik... {#lang_emotions_embarassed} Men nu ser jag ju att du gjort ändringar i listan.
    Hur mår du nu då?

  • Indra78

    himla: Skönt! Ska man anta att du får en stor bebis nu då eller är det bara en myt? Du som är i branchen, sånna däringa babyboxar, hur var det med dem nu igen? Kollade Liberos hemsida och enligt den får man något från dem på bb. Men jag har för mig att vi hämtade ut en babybox någonstans och fick en tygkasse på bb med ännu mera jox i.

  • Indra78

    Nu har jag hittat en del av er i en nationell mars-tråd, kanske därför det är så lite aktivitet här?

    Jag är ganska sugen på att börja leta efter bebiskläderna nu medan jag ännu har lite ork men maken är inte alls på banan. Han tycker att det är jättelångt tills storken kommer. Så jag har kompromissat och lovat att hålla mig till februari. Dock har vi börjat spåna lite på hur barnkammare nr 2 ska inredas, det krävs en mindre ommöblering av huset och vi måste ju köpa lite nya möbler. Tror att vi kom fram till en långsiktigt lösning i lördags när vi hade barnvakt och tid att prata lite.

  • Indra78

    himla: Hur gick dagisstarten och bm-besök? Sagas jullov är slut imorgon, åter till dagmamman efter att ha varit ledig sedan 21/12.

    jennsans: Jag har en del neutralt som jag köpte på mig när jag väntade Saga, en del väldigt urtvättat och begagnat redan då men det duger nog att kräkas på en gång till! {#lang_emotions_wink}

  • Indra78

    himla: Får vi en flicka är tjejkläder det sista vi behöver har en hel bastu full!

    Jag tycker att min bebis är lugnare i magen nu, inbillar mig att det börjar bli trångt? Magen känns väldigt utspänd, kanske spricker den snart? Eller så är bebisen lugnare nu när jag skenar omkring på jobbet och eleverna gastar. Saga var också alltid lugn i klassrummet så jag skojade med de eleverna att de måste komma hem till mig och föra liv sen när bebisen ska sova! Skämt åsido, Skorpan blev lugnare några dagar innan jobbet började men det är väl en fas. Inneboenden har dock börjat hicka, det är mysigt tycker jag!

  • Indra78

    Hej på er!
    Vi har vagnen kvar efter Saga förstås så den får rulla med den här bebisen också. En väl använd Emmaljunga är det men om jag känner mig själv rätt så blir det inte många utflykter bortom Ramstalund så den duger fint. Saga kommer ju vara 3 år och 3 mån när hon blir storasyster så hon kan gå, cykla eller åka på ståbräda. Vi har även en Brio Race som vi använder till Saga nu.

    Natten mot fredag fick jag världens kramp i min ena vad och det gör fortfarande ont! Det är väldigt ömt och känns när jag går. Helt otroligt att det sätter sådana spår.

    Vet ni något om hur hormonerna påverkar humöret under den här delen av graviditeten? Jag känner mig lite håglös och blödig/känslig.

    25 arbetsdagar kvar!

Svar på tråden BF Mars2010 i Uppsala del 3