Inlägg från: drever |Visa alla inlägg
  • drever

    I dag fick jag avslag, nu tar jag livet av mig!!!

    Semper Idem skrev 2010-01-07 10:13:37 följande:
    Det är väl inte så bra att komma bort från arbetsmarknaden. Det är nog bättre att ha en fot kvar där. Skulle TS tappa synen så är det ju ett nytt läge såklart så då får man väl ta ett annat jobb där man inte behöver syn. Precis som andra synskadade.
    åh fk ryttare ab alltså...jojo själlösa isbjörnar..
  • drever

    omg om inte en del har funderat på att blåsa skallen av sig innan tycker jag det är dags nu..så vi slipper kalla sverige fyfan är jag värkligen den sista människan som tänker andra som bryr mig om människor empati och ömhet ..ingen rätthuvad människa kan ju mena att ts i den situation hon är ska jobba röven av sig..hon ska fokusera helt och håller på sig själv och sin familj och den tide det tar att bli frisk från cancern .

  • drever

    my heart goes to ts dvs jag har ett hjärta iaf...uppdatera ts om du orkar hur det går du skrev nått om median?ska det komma ut det hoppas jag värkligen så folk får veta vilka s.v.i.n dom röstat upp i regeringen..euuuuww nåja massa kramar....

  • drever
    Mammamaria03 skrev 2010-01-17 20:42:35 följande:
    Japp! Det stod precis allt. Men nu som jag också har uppdaterat i TS är att  2 läkare har skrivit varsitt intyg om mig så att tom en 3 åring skulle förstå att jag verkligen inte kan jobba!
    På dom bara!! står bakom med en lans redo!!och en klatschig hejja ramsa
Svar på tråden I dag fick jag avslag, nu tar jag livet av mig!!!