• Klangskan

    Snabbfrågor om OMEGA 3!

    stardream skrev 2010-01-14 09:58:21 följande:
    Ännu ingen skillnad, uppvak en gång/timme...ush!! men det har bara gått 2 dagar...
    ja, det tär på en. Även om man älskar dom så är det JOBBIGT! Hang in there...
  • Klangskan

    Vi ha Eskimo kids och tycker det blivit bättre! Dock är det mycket kvar tills vi har riktigt bra nätter så har tänkt testa Eye Q när flaskan är slut för alla verkar överens om att det är bäst?! Men visst är det bättre, vilket känns helt otroligt!

  • Klangskan
    LindaLampa skrev 2010-01-17 09:49:15 följande:
    Nu måste jag också dela med mig lite av mina erfarenheter, vi testade först Eskimo kids i 2-3 dagar men inget hände, sedan gick vi över till Eye Q, och jag kan inte tro att det är sant men han sover mycket bättre! Första natten med Eye Q 3 uppvak, andra natten 2 uppvak, och nu senaste natten 1 (!!) uppvak! Jag vet ju inte om det beror på Eye Q men jag kan inte se någon annan orsak, innan det sov han uruselt, och nu upplever jag att han sover mycket tyngre och somnar om mycket lättare de få gånger han har vaknat. Nästan för bra för att vara sant! Jag känner mig som en ny människa som har fått sova för första gången på länge.
    Ja, om det funkar så kan alla vi som slitit vårt år på nätterna kanske komma ifatt vår sömn! Att inte man rekomenderar detta på BVC?
  • Klangskan

    Rapportering...fortfarande bättre. Sov inatt från 19,30 till 4 med endast ett uppvak. Halvsov och var vaken om vartannat sen till 6 men var i alla fall lugn. Ska idag köpa eyeQ och se vilken effekt det kan tänkas ha.

    Hur går det för er andra?

  • Klangskan
    Tack för bra input Little Ms Chatterbox! En fråga bara-ska det räcka med en tesked om dagen av t.ex. EyeQ eller tycker du man kan ge mer? Min son är 1,5 och har ingen "diagos" utan är bara väldigt intensiv och vaken på nätterna så att säga...
  • Klangskan
    Little Ms Chatterbox skrev 2010-01-21 08:16:32 följande:
    "Tack för bra input Little Ms Chatterbox! En fråga bara-ska det räcka med en tesked om dagen av t.ex. EyeQ eller tycker du man kan ge mer? Min son är 1,5 och har ingen "diagos" utan är bara väldigt intensiv och vaken på nätterna så att säga..." (Jag gör så här för helt plötsligt gick det inte att cetera ordentligt.)Har du gett den lite större dosen innan? Jag gissar att det är flytande du ger eftersom du nämner tsk. jag har aldrig gett flytande så jag är inte så hemma på hur doserna är på flytande. Jag tror att man får viss effekt om man ger en lite mängd redan från början för varför skulle det Poff! börja hjälpa efter 3 månader. Om du ser god effekt redan efter några dagar med bara en tsk om dagen så kan du säkert fortsätta med det. Eller ta något mer. Det är inte alltid så lätt att få i små barn större mängder även om man delar upp det under dagen.
    ok, ja vi ger flytande 1 tsk om dagen, halva på morgonen och halva på kvällen. I fruktkross resp välling. Det är rekomenderad dagsdos. Kanske är min fråga eg. om det ligger ngn fara i att ta mer eller man kan experimentera med ngn tesked hit och dit helt enkelt?
  • Klangskan

    uppdateringsdags..

    har haft eyeQ några dagar nu och innan dess kört eskimokids i ca 2 veckor. Blir allt bättre! Från att ha haft tumult-nätter så var vi i natt nere på en vaken gång och då räckte det med byte av blöja så somnade han om! har haft några aktiva dagar så kanske sover han djupare på grund av det med men verkar faktiskt som om omegan hjälper!! Hur går det för er? Bättre?

  • Klangskan
    Torremolinos skrev 2010-02-01 09:01:15 följande:
    Grattis alla som fått bättre nattsömn!! Så skönt att det verkar finnas något som hjälper!  Är det bara jag som har barn som kräks av oljan?? Har testat Eskimo kids och MorEPA nu, men mina twins (11 mån) kräks av båda två. Har fortfarande inte provat EyeQ Baby, men vet inte om det är ngn idé att beställa, kanske klarar de helt enkelt inte av oljan? Någon med liknande erfarenheter?
    Får de bara oljan eller blandar du i ngt? För bara oljan är ju kväljande...
Svar på tråden Snabbfrågor om OMEGA 3!