• sodkt

    Vi gamlingar som gär ÄD nr.4

    Karinblarin,,Bra att du tog tag i fortsättningen av tråden. Vi är nu inte många kvar som hänger kvar här nder temat...

    Var är du i processen nu? Blir det Et eller FET på Island?

    Tandmaja, halloj, var håller du hus? Saknar dig här..

    Själv ska jag dra igång behandlingen efter nästa mens i febr... Jag gör som dig Caribe, jag låter de tina alla 4 embryon sen får vi se vad som överlevt och inte... Men det börjar kännas tungt nu med 2 MF och 2 ÄD sedan tidigre...

    Mytroubel, du vekar gå tiden ut, tror du hade BF den 18 jan.. ) Kommer ihåg det då vi skulle haft samma vecka..)

  • sodkt
    zxzx..Jag kommer nog att börja med medicinerna på febr. mensen, så om jag räknat rött och mensen sköter sig, så blir det nog ett FET i början av mars.
    Tyvärr så måste jag innan FEt också göra en stökresa från PH till USA, jag hoppas jag slipper leta efter en gyn. där som ska mäta slemhinnan.

    Jo, besökarna börjar redan nösta vecka dyka upp i vårt hus, fram till första veckan i April. Inte roligt att hitta på en story om varför jag måste resa till Sverige när man har besök.. 

    Hur mär du vännen? Så spännande det är att följa er, det blev ju en riktgit pluss bom här på+ 40 forumet. Man vill ju gärna vara en av dem snart..

    Caribe,, så spännande med VUL et.. Denna gång SKA det bara gå er väg. Jag förstår precis hur det ör med dessa VUL och MF.. Varit dör själv två gpnger, det senaste var värst då man var i v.12.. Jag håller tummarna Hur gör du med medicinerna nu?

    Ester,, hur ser din plan ut, ser att du är på G i listan?

  • sodkt
    Jag uppdaterar listan.

    BIDAR SIN TID
    : {#lang_emotions_cheers}
    Lilla Fia 65: 1:a ÄD maj 09. Något förhöjt immunol. prov. Vänt. FET el. färskförsök.
    .

    PÅ GÅNG {#lang_emotions_sunny}
    Maja14 44 år: ÄD v 3 2010 tjeckien
    Esther123: ET ca 13/12 Riga
    Solis 44 år: 4 ÄD, april
    Sodkt 45 år: 1:a ÄD 29/4, 1 st 4-celligt. 2:ÄD FET 9 sept, 2 st 8 celliga., negativt.
    FET nr 2. AVA Tammerfors i början av mars 2010.

    RUVAR: {#lang_emotions_heart}
    Nioli 45år: 2 ÄD, FET 1 dec Åbo

    GRAVIDA:{#lang_emotions_gravid}
    mytrouble 49 år: 3:e ÄD 30/4, 2 st 4-celliga. Gravid m tvillingar, BF 100118
    Epepepa 43 år: 1:a FET 15/6. Gravid
    Isisisis 44 år: 5 ÄD. Immunologiska faktorer. ET 7/7 Gravid med tvillingar BF ca 22 mars.
    Hinos 41 år: 1:a ÄD, FET 20/7 Gravid
    Bibbi 45 år: 1:a ÄD mars 09, FET 10 jul, 2:a ÄD 24/9, 1st 11 celligt och 1 st 13 celligt
    Makima46, 46 år: 3:e ÄD, FET 6 okt. 2 embryo, ett 8 celligt o ett 9 celligt. Båda
    toppklass. Gravid med tvillingar BF 100626
    ZXZX 46 år: 5:e ÄD, FET 12/11, en 8- och ett 4-celligt! Alla behandlingar på AVA Tammerfors.
    Caribe 42 år: Åbo: 1 ÄD avbr inga ägg, 2 ÄD gravid MA i v.13, 3 ÄD FET - gravid!
  • sodkt

    Caribe och Solis, Jo, det är svårt att ha vita lögner,, eller vad man nu kallar det.. Jag har koll på deras resschema och kan ha tur att kunna vara i Serige i två veckor mellan besök bytena,, he he...Det blev sån grej från deras sida vid mina två MF, så denna gång säger jag inget alls...

    ZxZX, väntar på rapporten,, jag blåhåller mina tummar nu!

    Solis, jg hoppas vi också får ansluta oss på senkanten i den där latteklubben, det får väl kanske bli virtuella latteträffar.

    Från den ena till det andra...lite info...
    Jag har kontakt med en australiensk kvinna i Bangkok, som jobbar med IVF och ÄD kordinator, dvs. medicinsk turism,, hon berättade att det är många amerikanska kvinnor som reser till Jordan, de har visst kvinnor med blå ögon i sina donatorsbanker och priset för behandlingen är lågt i jmf. med priserna i USA.. I Bangkok är åldersgränsen 50 år, de har "vita" spermadonatorer, dock inga "vita" 'äggdonatorer.. Man kan få träffa sin donator och ett fotografi får man alltid på sin donator..

    Man kan få trivselkilon av ris också {#lang_emotions_wink}. Jag har helt slutat med vin då det inte smakar bra i värmen.. Islatte och isthe, och dagledig, ja då frodas trivselkilona också...

    Hoppas året 2010 blir året med många pluss!

  • sodkt

    ZXZX...Jattegrattis! wow, sa harligt! Jag far tarar i ogonen... Hoppas det lattade en hel del nu...

    Hinos... Sa bra att det ser bra ut. Jag forstar att du vill gora UL oftare,, sta pa dig men din lakare verkar forstaende.. Bra!

    Bettina, det ar ju typ lagsasong pa resande vilket ar en fordel nar du ska boka din resa nu, lar val knappast vara knokfullt.. Jag onskar dig lycka till nu, du ar nasta pa tur!

    Nioli, hur gar det for dig?

    Ursakta avsaknaden av vissa bokstaver men det ar ett knok att byta datorer varje dag, ibland med filipp. ibland med amerikanskt tangentbordsversion, sa det blir manga fel numera,, Jag far nog kopa mig ett svenskt tangentbord vid min nasta hemresa,, PUST!

  • sodkt
    Caribe, Grattis! Härligt att lillräkan är där.. Det där med myom, det späkar också i mitt huvud,, eftrsom jag hade ont i min graviditet, de trodde det kunde vara pga fel lokaliseirong av embryot och det trängdes med myomet...

    Nu är räkan där och vi hoppas det är en envis rackare som förblir kvar där. Det är verkligen Er tur nu! Sänder dig en bamsekram!

    Bettina,, Vad spännande, nu är du på G.  Slemhinnan ser ju ut att vara i rätt trim. Skickar dig en lyckopspark över klotet!

    ZXZX, Jag kan riktigt känna hur du bubblar inombords! Jättehärligt!


    Oj, vad grått det blev här i rutan idag...Hi, hi.
  • sodkt

    Bettina och Maja, jag håller tummarna för er nu! Heja , heja!

    Caribe vännen, du låter spänd som en fiolsträng,, Jag håller tummarna extra för er nu, det är verkligen din tur nu!{#lang_emotions_smile}

    Mytroubel..{#lang_emotions_sunny},, Tänker på dig extra mycket nu!{#lang_emotions_wink}

    Själv börjar jag känna att  tant röd på G! Jag hoppas den kommer på fredag som den ska.  Jag planerar börja min behandling på febr. mensen, så nu har jag börjat nedräkningen, ett FET bör bli första veckan i mars..

    Nä, nu ska jag packa väskan för imorgon drar jag till Kalifornien och Hawaii, för 7 dgr, blixtvisiter,, Det gäller att göra bort allt man kan så inget får störa min FET planering nu! Jag fasade för tanken att bärja leta en  OB läkare som ska mäta slemhinnan i ett tredje land i samband med uppstarten...

    Jag har då aldrig haft problem med att resa med mediciner varken hit eller dit runt om i världen, med mitt namn eller med någons annan mediciner, med bortrivna föreskrifter och namnetiketter {#lang_emotions_wink}

  • sodkt

    Makima, grattis,, jätteroligt att just du har Twins på ett FET! Inser plötsligt att vad tiden har gått snabbt, du ör ju redan i vecka 18...

    Carmencita, nä jag ska inte nedregleras, jag gör FET, så det blir i min egen cykel. Va skoj att vi två kommer att vara i samma fas. Just nu känns det som man ensamast i värdlen kvar på denna lista,,, med några till,,

    Caribe,, Tack för att tönker positivt! Jag kan behöva den kicken. Det könns mentalt som jag redan ör inne på att göra ett ET så snabbt det hör är avklarat!

    Maja, önskar min slemhinna kunde bli sådör fet. 13 mm är jättebra. Nu är det nära, börjar du bli nervös?

    Bettina, hur går det? Bra hoppas jag.

    Jag är väl framme i Kalifornien och givetvis kan man ej sova. Imorgon ska jag pusha svögerskan och svögern min att resa till Europe för IVF eller ÄD, de har kommit fram till att de aldrig kommer att råd att göra det här i USA. De kämpar också på med barnlöshet.

    Jag hoppas få intressanta diskussioner med svågern i helgen då han är forskare inom området  genteknik med tanke på våra diskussioner om biologiska och genetiska diskussioner vid ÄD.

  • sodkt

    Carmencita, härligt att du är på G. Jag kommer att ligga en månad efter dig, fick mins mens idag, men börjar behandlingen på februari mensen. Så FET blir i mars-

    Så du tar sprutan trots att det är ett FET du ska göra? Isåfall skiljer det sig från AVA Tammerfors. Hur många har du i frysen? Lycka till!

  • sodkt

    Carmencita, Hur går det för dig? När blir det insättning?

    Caribe, Så du har också nedreglerats innan FET. Är det för att mensen krånglat tro? Jag ska nu kontakta AVA Tammerfors och jag hoppas verkligen inte de föreslår nedreglering denna gång, jag mådde pyton vid ET. Det blir nog till att tina de 4 återstående embryona.

    Det ska bli spännande med ditt nästa VUL,,,väntar...

    Själv känns det efterlängtat att äntligen få börja tänka på nästa FET mer skarpt. Också dags att börja tänka på hemresa till Sverige i månadsskiftet febr/mars.

    Nu ska jag packa ner det sista för tidigt imorgonbitti börjar min hemresa till PH med en kortsemester på Honolulu först..Så nu är alla måste resor avklarade innan FET. SKÖNT!

    Makima, kul med en av varje.. som någon annan här inne också{#lang_emotions_wink}!

Svar på tråden Vi gamlingar som gär ÄD nr.4