• Disan

    Barn 07/09 *snackis*

    Här fortsätter vi att snacka om våra barn födda 2007 och småsyskonen som kom 2009!


    Life sucks and then you die
  • Svar på tråden Barn 07/09 *snackis*
  • Disan

    Hej Helen! Välkommen till oss!

    Vi är ett gäng som har hängt tillsammans sedan urminnes tider ungefär

    För vår del har det gått bra, storasyster har varit väldigt snäll och go mot lillasyster. Som tur är! Jag har precis bytt av min fl mot jobb, så pappan till barnen är hemma nu. Känns jätteskönt att återgå till arbetet Är du ff hemma? Vad hittar ni på på dagarna? Är storasyskonet också hemma eller på dagis?


    Life sucks and then you die
  • Disan

    snorkfröken: Men herre min je! Hur skall bygget gå nu? Men visst är det härligt när barnen leker tillsammans? Det tycker t o m jag Haha! Fast numera ser jag det inte så ofta... Skriver mer om det nedan.

    Riktig GI har jag inte testat, men kört min egna lilla verision där jag fått äta frukt och grönt men absolut inga klassiska kolhydrater så som pasta, pot, ris och socker. Brukar fungera bra det med, även om det inte är lika effektivt. Viktväktarna är min absoluta favorit!

    helen: Min stora (2,5 år) är också tokig i att gå naken! Hon vägrar kläder nästan jämt och så fort vi kommer innanför dörren slänger hon av sig allt. Haha, knasunge! Men hon är bra på toaletten också, även med kläder. Får väl se när hon är helt torr dock...

    Med mig är det ganska bra. Är uppe i varv och stressar runt, jobbar över varje jävla dag och hinner inte med mig själv. Men har trevligt ändå Träffar inte barnen spec mkt nu, men det är bara skönt, börjar ju känna mer och mer saknad hela tiden. Det ser jag som en positiv sak!

    Chris ringde och berättade att Maya älskar att krypa in i badrummet, sedan in i duschen där hon sätter sig och viftar med armarna Hon vill väl bada eller nåt, haha, gullunge!

    Båda barnen har varit sjuka men är på bättringsvägen. Chris har haft det rätt jobbigt eftersom de har hostat på nätterna och så. Han har dock avböjt hjälp nattetid från mig, vilket jag inte tjafsat om eftersom jag helst inte vill bli sjuk.

    Ekonomin suger, men ser fram emot första lönen som kommer nu i jan Svårt att försörja hela familjen på  ingenting liksom... Men, det som inte dödar en gör en starkare, eller vad brukar de säga? Nu har jag dock bara 200 kr kvar denna månad, känns inte så där jättefett...


    Life sucks and then you die
  • Disan

    sigtunatjej: Så skönt att allt gick bra ändå! Kan tänka mig att det var jobbigt för er...

    snorkfröken: T o m jag får sådana meningar från Ronja, visst värmer det! Framför allt för mig som vet att jag inte är en bra mamma... Men barnen älskar en konstigt nog ändå. Lustigt hur det fungerar. Jaja, deras humör svänger och ibland får man höra negativa saker och ibland positiva

    Träffade barnen igår, men det gick inget bra. Jag var trött (hade bara sovit fem timmar natten innan) och det blev en del små ilskeutbrott från min sida. Maya har dock blivit väldigt framåt och kryper som en toka, reser sig mot alla möbler och står stadigt helt själv på golvet ngr sek. Tycker att det är roligt att gå ngr steg med stöd också. Häromdagen började hon digga till musik för första gången och det var ingenting litet enligt vad Chris berättade: Hon skakade på hela kroppen och flaxade med både armar och ben i ett försök till dans Haha, men igår ville hon bara smådigga lite, fast det var sött det med.


    Life sucks and then you die
  • Disan

    sigtunatjej: Vad snällt sagt! Men jag vet att jag inte är så bra, men försöker iaf så gott jag kan.

    Trevlig fredag till er alla!! Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om jag har ett akut skov, det märker vi om inte annat. Men ont i kroppen har jag...


    Life sucks and then you die
  • Disan

    majjlo: Vad mys med stort badkar! ...och kul att Silje ställer sig upp själv! Maya är på god väg, nästan så att hon klarar det själv Hoppas att du och Julie kryar på er!


    Life sucks and then you die
  • Disan

    Ville bara säga att Maya sedan några dagar tillbaka har börjat att ställa sig upp från sittandes helt utan stöd Man blir lite stolt trots allt!

    Medan Chris duschade idag gjorde Ronja mat till Maya. Hon blandade vällingpulver och ketchup i en leksaksstekpanna och sedan åt Maya glatt av det hela. Haha! Chris skickade över en bild på en ståendes Maya i köket, helt nedkladdad av massa ketchupgegga..!


    Life sucks and then you die
  • Disan

    majjlo: Haha, jag hade blivit skogstokig!! Skulle inte tyckt att det var vare sig gulligt eller kul... Men sådan är jag! :S


    Life sucks and then you die
  • Disan

    Mmm... Här har också snöstormen kommit och segrat. Snö överallt. Men ja, man börjar vänja sig...

    {#lang_emotions_throwup}

    Fast är så trött på denna jädra vinter!!


    Life sucks and then you die
  • Disan

    snorkfröken: Krya på er!

    majjlo: Ja du... Vet inte ens vad jag skall köpa till Maya... Hon blir ju ett om en och en halv månad och just nu vet jag inte ens vad hon gillar och inte gillar


    Life sucks and then you die
  • Disan

    majjlo: Jag är helt utan tjejerna ja, dels vill jag inte ha dem, dels vågar jag inte ha dem. Jag kan ju banne mig inte kontrollera min ilska så det är inte värt det. Ikväll skall jag dock hem till dem och äta middag och försöka umgås lite. I söndags var vi på Lekpalatset och stojade. Så det går framåt iaf!

    För det mesta mår jag bra nu, när jag blev av med barnen och C försvann också depressionen. Igår mådde jag dock dåligt, men lyckades att komma tillbaka till verkligheten igen, som tur var


    Life sucks and then you die
  • Disan

    sigtunatjej: Krya på dig! Låter INTE nådigt det där Har ju fått kontakt med psyk och vi försöker reda ut ett och annat, om man säger så. Jag har ju mått dåligt psykiskt sedan jag var riktigt liten, men har väl aldrig tagit tag i det på allvar.

    Hur skall ni alla fira ettårsdagarna då? Vi klurar på kalas hemma hos Chris, men inga bestämda planer än.


    Life sucks and then you die
  • Disan

    Hej alla!

    Saknar också att läsa om er Själv skriver jag ingenting eftersom jag faktistk inte har ngt att skriva... Oftast iaf. Träffar ju inte barnen så ofta... Maya fyller ett på måndag och det känns ju ganska stort! Liksom, redan ett år sedan hon föddes... Wow...

    Annars händer det en del, vi försöker sälja lägenheten och det är massa pyssel kring det... Suck...

    Kram alla!!


    Life sucks and then you die
  • Disan

    Hej tjejer! Kul att de små börjar bli så stora att det är dags för dagis Maya börjar inte förrän i aug eftersom Chris så gärna ville vara hemma och njuta lite, haha..!

    Jag är extremt facebookberoende, har många gamla och nya vänner där och det är ett perfekt ställe att hålla kontakten på. Har t o m ngr från FL som man fått lite närmare kontakt med. -Roligt, tycker jag

    Annars kämpar jag på. Just nu går det mesta nedåt, men vi skall se om det inte kan ordna sig ändå...

    Trevlig helg på er! (Jaja, en dag i förskott, men jag tittar inte in alltför ofta, så det får bli en hälsning redan nu.)


    Life sucks and then you die
  • Disan

    Någon här inne som lever? Glad


    Livet är för kort för att inte våga fråga!
  • Disan

    Skönt!!! Själv har jag jobbat heltid, men är ss på 50% sedan ett tag tillbaka pga dålig kropp och lite knasigt psyke. En blandning av alla godsaker liksom, haha. Har träffat en ny kille som är väldigt bra, snäll, söt och stöttande. Kontakten med exet och barnen går också bra, vi alla bor i samma hus, men olika lägenheter och ses så ofta som vi (läs: jag) orkar. 


Svar på tråden Barn 07/09 *snackis*