Vad gör ni med mögelost?
Jag tycker verkligen om olika typer av mögelost. Men det är svårt att komma på vad man ska ha den till. Vad har ni för recept med olika typer av mögelost? Eller hur använder ni den på annat sätt?
Jag tycker verkligen om olika typer av mögelost. Men det är svårt att komma på vad man ska ha den till. Vad har ni för recept med olika typer av mögelost? Eller hur använder ni den på annat sätt?
Äter den. Rå och kletig och frossar ordentligt. Inget kex eller annat trams.
Men i matlagning är det gott om man snittar marinerade kycklingfiléer och trycker in lite (så mycket man får plats med) ost i snittet. Sen in i ugnen som vanligt.
Fyller ett pajskal med stekta kycklingbitar, gröna oliver,äggstanning och blåmögelost.
Ha den till ?
Jag äter den i alla fall , ibland på ett kex , ibland rakt av , i vissa fall i grantänger av diverse slag eller pastasåser eller gratineringar på tex en bit fläskfilé
Men defintivt äter jag mögelosten ,som tapetklister , färg och rengöringsmedel fungerar dom inte speciellt bra ,har visserligen inte provat själv , men jag har det på känn .
Men vanlig grevé eller prästost som blivit luden av för lång bostättning i kylen åker i soporna .